google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια και Αστέρια: Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι όντως αχάριστη...» - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια και Αστέρια: Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι όντως αχάριστη...»

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015


Η Ευγενία Σαμαρά είναι μια όμορφη και δυναμική Παρθένος χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης και Άρη με τον Ήλιο της...

Η γοητευτική Παρθένος δηλώνει ότι φάνηκε ...
αχάριστη με τους Ράδιο Αρβύλα
Η Ευγενία Σαμαρά είναι μια όμορφη και δυναμική Παρθένος χάρη στη σύνοδο που δέχεται ο Ήλιος της τόσο από τον πλανήτη της ομορφιάς την Αφροδίτη όσο και της ρώμης τον Άρη.
Συγχρόνως, ο Ποσειδώνας της στον Αιγόκερω σχηματίζει θετικές όψεις τόσο με τον Ήλιο της όσο και την Αφροδίτη και τον Άρης της χαρίζοντας της μια ακαταμάχητη γήινη γοητεία ενώ η παρουσία της Σελήνης της στον Σκορπιό προσδίδει μαγνητισμό στην προσωπικότητά της και τονίζει το σεξαπίλ της.
Ο Ποσειδώνας εκτός από πλανήτης της γοητείας είναι και της υποκριτικής και λόγω των παραπάνω όψεων του στον αστρολογικό της χάρτη η ηθοποιία αποτελεί το μεγάλο πάθος της Ευγενίας Σαμαρά.
Έτσι, η σέξι Θεσσαλονικιά που έγινε γνωστή μέσα από τους «Ράδιο Αρβύλα» τους άφησε για να παίξει στο σίριαλ «Εκδρομή» όπου έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σε μια σκηνή της δραματικής σειράς βγάζει τα ρούχα της και μένει με τα εσώρουχά της γεγονός που οι πρώην συνεργάτες της στο «Ράδιο Αρβύλα» δεν άφησαν ασχολίαστο και μάλιστα «κατήγγειλαν» ότι πότε δεν γδύθηκε γι' αυτούς στην εκπομπή.
Μιλώντας, η Ευγενία Σαμαρά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με τον διελαύνοντα Ερμή στους Ιχθύες (δηλώσεις σχετικά με λάθη, συγνώμες, συγχωρέσεις) σε αντίθεση με την Αφροδίτη της (συνεργάτες) απάντησε.
«Είμαι αχάριστη. Έχουν χίλια δίκια. Πάω και τα βγάζω όλα στο σίριαλ και σε αυτούς όχι. Τους ζήτησα ταπεινά συγνώμη και εκείνη με συγχώρεσαν».
*Η Ευγενία Σαμαρά είναι γεννημένη στις 30 Αυγούστου 1987


 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις