google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/3 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/3

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Φροντίζεις να έχεις και αυτό είναι που θα σου δώσει μια ποιοτική αναβάθμιση η οποία θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει κάπως να ανακουφιστείς από τις εντάσεις και τις έντονες ενέργειες.
Ερωτικά: Θα κάνεις και μια σκηνή γιατί θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, οπότε έτσι θα έχεις τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Με τον Ταύρο ή το Σκορπιό θα παιχτεί ένα έντονο παιχνίδι αισθήσεων αλλά και ψευδαισθήσεων.


Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντική ευκαιρία είναι τώρα, οπότε δράσε γρήγορα και δημιούργησε γύρω σου ένα πολύ καλό κλίμα για να πάρεις και εσύ από την πίτα που σου ανήκει. Όσο πάντως επενδύεις σε κάποιες σχέσεις, που όμως θα έχουν και το ανάλογο κύρος, τόσο θα είσαι κερδισμένος/η.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η θετική συγκυρία κάποιων συμπτώσεων που μπορεί να μην είναι και τόσο συμπτώσεις θα σε επηρεάσει θετικά και σίγουρα θα σε ξεκόψει από ορισμένες κακές συνήθειες. Η επικέντρωση στα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Ερωτικά: Εμπιστεύεσαι και μάλιστα με θετικά τα αποτελέσματα, αρκεί να αφήσεις ανοικτή τη δίοδο για να γνωρίσεις από πιο κοντά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γιατί ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να έρθετε τόσο κοντά όσο τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ευκαιρία και σίγουρα θα την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος είναι ότι δεν βλέπεις τα πράγματα τόσο κλειστά οπότε θα βοηθηθείς άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δεν θέλεις να μιλήσεις και να είσαι πολύ κοντά σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή νιώθεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να μείνεις με τον εαυτό σου και σε έχουν πιάσει για λίγο οι κλειστές σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό είναι ιδιαίτερη γιατί είναι δύσκολη και από τις δυο πλευρές. Επειδή όμως είναι καρμική και δεν μπορείς να την αποφύγεις θα χρειαστεί από εσένα που πιάνεις πιο εύκολα όλα τα νοητικά σχήματα να μιλήσεις μαζί του και να μην ακολουθήσεις τα τοξικά συναισθήματα που σίγουρα σε αναστατώνουν και εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δεδομένη στιγμή είναι κάπως δύσκολη για σένα σε πρακτικό επίπεδο. Αλλά από εκεί που δείχνουν όλα κλειστά εμφανίζεται μια ευκαιρία από το πουθενά, που σίγουρα θα δώσει λύση σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αυτήν τη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις όμορφα και πολύ θετικά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο οι συνθήκες κάπως ηρεμούν και δεν χρειάζεται να κάνεις εκείνα τα μεγάλα άλματα που εμποδίζουν την ψυχική υγεία και την εσωτερική σου ασφάλεια. Η βοήθεια από έναν Ταύρο θα είναι πάντως πολύτιμη γιατί κάπου θα μιλήσει για σένα οπότε κατά κάποιο τρόπο θα βάλει πλάτη για να μπορέσεις να ανέβεις.
Ερωτικά: Δικαιώνεσαι και ενώ δεν περίμενες από τον Σκορπιό να σου ζητήσει συγνώμη τελικά θα γίνει και αυτό και σίγουρα θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι κάπως περισσότερο στην τσίτα γιατί όλο και κάτι θα σε αναστατώνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις που είναι αρκετά δυνατές και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς όσο πιο γρήγορα μπορείς. Πρέπει όμως να δράσεις στοχεύοντας στο παρόν και όχι στο μέλλον και να μη λειτουργήσεις ωφελιμιστικά.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα γιατί μοιάζεις με ηλεκτρόνιο που τα πάντα γυρίζουν γύρω σου. Για αυτό συντόνισε όσο μπορείς τις καταστάσεις και μην κολλάς σε κάποια πράγματα που μπορεί μεν να φαίνονται χρήσιμα αλλά όχι και τόσο απαραίτητα στην παρούσα φάση.. Η αγάπη σου για τα ωραία ρούχα και τα ακριβά πράγματα σήμερα θα εκδηλωθεί σε όλο της το μεγαλείο.
Ερωτικά: Ζεις πολύ ερωτικά και αισθησιακά και αυτό που σου έρχεται να κάνεις είναι να απομονώσεις κάποιες αρνητικές συγκυρίες, να τις απορρίψεις από τη σχέση σου με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και να δεις μόνο το θετικό κομμάτι που υπάρχει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το εντυπωσιακό κομμάτι της καριέρας σου είναι αυτή τη στιγμή οι σχέσεις με τον περιβάλλοντα χώρο, γιατί οι άλλοι σε υποστηρίζουν και γενικά αναβαθμίζουν την εικόνα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Επειδή έχεις ανάγκη από τα ωραία πράγματα, θα βελτιώσεις όλες σου τις υποθέσεις και θα αναζητήσεις την ηρεμία αλλά και την αφθονία. Η προσωπική σου αξιολόγηση είναι πάντως πολύ σωστή και θα σε βοηθήσει να κάνεις το καλύτερο γιατον εαυτό σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να ξεδιαλύνεις κάποιες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ανάμειξη άλλων ατόμων στην προσωπική σου σχέση. Και θα αυτό θα επιβεβαιωθεί τώρα γιατί με τη θετική σου επέμβαση θα γίνουν όλα πιο ξεκάθαρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα είναι πολύ καλή και έχεις ανακαλύψει και μέσα σου με ποιο τρόπο θα μειώσεις τα έξοδά σου, χωρίς όμως να στερήσεις από τον εαυτό σου τα καλύτερα κομμάτια της πίτας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι και κυρίως σε ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί γιατί πλέον δεν φοβάσαι ότι σε αδικούν αλλά ούτε σε βαραίνουν οι άλλοι με θέματα που δεν είναι καν δικά σου. Για αυτό θα καταλήξεις σε αποφάσεις και θα φερθείς ανάλογα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι αρκετά ερωτική, συγχρόνως όμως πολύ φευγάτη, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις με ποιο τρόπο θα δείξεις αυτά που νιώθεις επειδή φοβάσαι ότι ίσως φαίνονται παραμύθια στο άλλο άτομο. Όμως αυτά που νιώθεις είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τη σφαίρα της φαντασίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Καθορίζεις πλέον εσύ με δυναμική στάση από πού θα ξεκινήσει κάτι και που θα τελειώσει. Ίσως τώρα που βαδίζεις σε πιο σταθερά χνάρια, χωρίς ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα, να κάνεις κάτι πολύ σταθερό για σένα αλλά όχι τόσο επικοινωνιακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θα πέσεις στα μαλακά και αυτό θα σου κάνει γενικά καλό, γιατί το μυαλό σου δεν λειτουργεί με εμμονές και με αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σου και τους άλλους. Θα έχεις τον πρώτο λόγο και θα έλθουν στο προσκήνιο μνήμες και θετικές νοσταλγίες που θα αναδείξουν τα υπάρχοντα ταλέντα σου.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου απέναντι σε μια καινούργια εμπειρία θα σου δώσει την δυνατότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που μπορεί να σου πηγαίνει γάντι και να νιώσεις ότι ήδη βρήκες το άλλο σου μισό. Πιο εύκολο βέβαια θα είναι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχολιάζεις θετικά κάθε νέου είδους εμπειρία και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ακόμα και συνεργάτες οι οποίοι κατά την γνώμη σου δεν είναι και τόσο εύκολα άτομα. Αλλά έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Φοβάσαι να αγγίξεις θέματα που μπορεί να αφορούν το σώμα σου και γενικά τη διατροφή σου και ο λόγος είναι ότι γίνεσαι πολύ απόλυτος σε ότι κάνεις. Σήμερα θα το πιάσεις από μια καλή γωνία και θα αναρωτηθείς τι λύσεις υπάρχουν για τα θέματα διατροφής και για την υγεία σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις ένα μεγάλο ζήτημα που ίσως να το είχες προσωρινά κλειστό και αφορά σε κάποιες ασφάλειες ή κληρονομικά ζητήματα.
Ερωτικά: Η επαφή σου με τον Ταύρο ή το Σκορπιό μπορεί να βασίζεται και σε οικονομικά θέματα που έχετε μεταξύ σας. Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί εσύ να δεις το ζήτημα στη σωστή του διάσταση και να μη νιώσεις ότι ίσως γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να φαντάζεσαι ότι υπάρχουν δυσκολίες τελικά είναι άλλου είδους η πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να κατανοήσεις βαθιά. Και θα πρέπει να προσπαθήσεις εκ νέου και με άλλα στοιχεία σαν εργαλεία πιο «υλικά» και πιο κοντά στην πραγματικότητα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ανοίγεσαι, γιατί σήμερα τουλάχιστον οι συνθήκες σε κάνουν να εμπιστευτείς και να γίνουν όλα όπως τα ήθελες. Αυτό θα σου εξασφαλίσει έστω μια καλύτερη ποιότητα στην επικοινωνία και στην επαφή με τα άτομα που έχεις γύρω σου, αλλά και στο θέμα ενός παιδιού.
Ερωτικά: Συγκινείσαι από τη συμπεριφορά ενός ατόμου που μπορεί να είχες παρεξηγήσει. Μερικές φορές βάζεις και τη λογική για να ανταπεξέλθεις στη συναισθηματική φόρτιση. Τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις περιθώρια για λάθη κυρίως αν είσαι με συνεργάτες που δεν σου κάνουν. Για αυτό γρήγορα θα επανέλθεις σε κάποιες καλές συνεργασίες που μπορεί να σου συστήσουν άλλα άτομα, τα οποία και αυτά με τη σειρά τους θα σε εξυπηρετήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Κάνεις ποιοτικές υπερβολές αλλά σου αρέσει γιατί θέλεις να έχεις και στην καθημερινότητά σου πέντε καλά πράγματα. Για αυτό θα δώσεις μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των πραγμάτων που αγοράζεις αλλά θα έχεις και μια πινελιά πιο προσωπική και απόλυτα καλλιτεχνική σε κάθε κίνηση που κάνεις.
Ερωτικά: Σε συναρπάζει η περιπέτεια με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό του Λιονταριού. Οι ερωτικές σου υποθέσεις είναι αρκετά ενεργοποιημένες και κυρίως με μεγάλο αισθησιασμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εξοικονομήσεις υλικά εφόδια τα οποία θα χρειαστείς σαν δικλείδα ασφαλείας στους δύσκολους καιρούς. Με αυτόν τον τρόπο νιώθεις ότι εξασφαλίζεις τον εαυτό σου και πέφτεις κάπως στα μαλακά.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η μετριότητα αυτήν τη στιγμή δεν σου κάνει, αλλά θα απλοποιήσεις τις υποθέσεις σου και θα μπεις στη διαδικασία της εύκολης υλοποίησης. Για αυτό και οι επαφές με φίλους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σε ικανοποιήσουν πάρα πολύ.
Ερωτικά: Έχεις ερωτικά απωθημένα τα οποία θα τα βγάλεις τώρα με τον πιο εύκολο τρόπο. Η κυριαρχία σου είναι δεδομένη αρκεί να πας από τον εύκολο δρόμο και να μη ζητάς διάφορα περίεργα για να σου αποδεικνύει το άλλο άτομο ότι σε θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεις χρήματα σήμερα γιατί θα έχεις δουλειά και αν δεν τα πάρεις τώρα, τουλάχιστον θα έχεις να λαβαίνεις στο μέλλον. Η πώληση ενός σημαντικού ακινήτου μπορεί να σου ανακοινωθεί και να κλείσει ο κύκλος της μεγάλης σου ταλαιπωρίας.


 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις