google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Κριός
Δεσμευμένος
Ο Μάρτης, θερμόαιμε Κριέ, είναι «καυτός», ερωτικός και ζωηρός. Η Αφροδίτη (ως τις 17/3) και Άρης (ως τις 31/3) στο δικό σου ζώδιο ανεβάζουν την ερωτική επιθυμία και ανάβουν την φωτιά της σέξι πλευράς σου ενώ σε ωθούν να γίνεις πιο ορμητικός, τολμηρός και φλογερός.
Συγχρόνως, τόσο η Αφροδίτη στις αρχές του μήνα όσο και ο Άρης στο 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου συναντούν τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δείχνοντας μια νέα και πιο φλογερή αρχή, ακόμη και αν αυτή πυροδοτήσει επώδυνα συναισθήματα (ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο β' δεκαήμερο). Με τον Ήλιο, κυβερνήτη του 5ου ηλιακού σου οίκου που συμβολίζει την ερωτική ζωή, να κινείται στο εσωστρεφές ζώδιο των Ιχθύων, ανεξάρτητα από τις κινήσεις σου, θέματα μέσα στη σχέση σου ή αναφορικά με παιδιά θα έχουν ένα θολό χαρακτήρα και ασαφή εξέλιξη. Από τις 21/3, όμως, που ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σου εξωστρεφές ζώδιο θα δεις τα γεγονότα να εξελίσσονται γρήγορα, να ζωηρεύουν και γύρω στις 25/3 με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο να νιώθεις ικανοποίηση. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι γύρω στις 4/3, 10/3, 24/3, 25/3.
Αδέσμευτος
Ο έρωτας, φλογερέ Κριέ, τον Μάρτιο, εξαρτάται από σένα, τις κινήσεις και τα όνειρά σου. Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 17/3) και του Άρη (ως τις 31/3) στο δικό σου πύρινο, ευθύ και δραστήριο ζώδιο σου δίνουν ενέργεια να χαράξεις μια νέα πορεία στον ερωτικό τομέα με θάρρος και δυναμισμό. Συγχρόνως, ο Ήλιος, κυβερνήτης του 5ου ηλιακού σου οίκου, της ερωτικής ζωής, θα κινείται στους Ιχθύες (ως τις 21/3) δείχνοντας ότι στον έρωτα θα αναζητάς να ζήσεις τη... μαγεία! Στις 4/3 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία ευνοεί να πατήσεις γκάζι για μια νέα αγάπη ενώ οι όψεις της Αφροδίτης με τον ανεξάρτητο Ουρανό και τον καταπιεστικό Πλούτωνα δείχνουν ότι ίσως για να βιώσεις τον έρωτα με τρόπο που θα σε ανανεώσει να χρειάζεται να προηγηθεί κάποιο δύσκολο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Φλερτ, γνωριμία ή δέσμευση με άτομο που βγαίνει από σχέση εκτός από χαρά και ενθουσιασμό θα έχει και πολλές ανατροπές και εντάσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη (από 17/3) στον σταθερό Ταύρο και τον Ήλιο στον Κριό (από τις 21/3) μπορεί να επιμείνεις για μια σχέση ενώ θα καίγεσαι από πάθος.

Ταύρος
Δεσμευμένος
Αν και σου αρέσουν οι σταθεροί και οι αργοί ρυθμοί ο Μάρτιος με την Αφροδίτη (ως τις 17/3) και τον Άρη (ως τις 31/3) στον ορμητικό και ζωηρό Κριό ξεκινά με ιλιγγιώδεις ταχύτητες δημιουργώντας σου ανησυχία σχετικά με κάθε λογής εξελίξεις που ίσως έχουν αντίκτυπο στη σχέση σου. Συγχρόνως, η Πανσέληνος στις 5/3 στον 5ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής. Το ίδιο χρονικό διάστημα, η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σχηματίζει μια σειρά από όψεις αντιφατικής επιρροής δείχνοντας ότι κάτι θετικό ίσως συνεπάγεται αλλαγές, εντάσεις και δύσκολες επιλογές με ή σχετικά με τον/ την σύντροφό σου. Στις 17/3, η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο, τον Ταύρο, και θα αισθάνεσαι πολύ μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για το πώς θα βιώνεις πιο σταθερά και όμορφα την αγάπη στη ζωή σου. Σε αυτό το σκοπό θα συμβάλλει θετικά και το πέρασμα του Ερμή, που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή, στους Ιχθύες στις 13/3 καθώς θα παρουσιάσει επιλογές που θα φέρουν λύτρωση και θα αυξήσουν την ηρεμία σε αυτή. Οι πιο θετικές όψεις του μήνα για τα ερωτικά σου είναι 4/3, 22, 24/3, 30/3.
Αδέσμευτος
Ο Μάρτιος ανοίγει με την Πανσέληνο στο γήινο ζώδιο της Παρθένο στις 5/3 να στρέφει το ενδιαφέρον σου στην ερωτική σου ζωή με πιο ρεαλιστικό και προνοητικό τρόπο. Ο Ερμής, που κυβερνά τον 5ο ηλιακό σου οίκο, θα βρίσκεται στον ανατρεπτικό Υδροχόο και τον 10ο ηλιακό σου οίκο, δείχνοντας ότι ένα φλερτ με άτομο μεγαλύτερο ή καταξιωμένο μπορεί να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή. Στις 13/3, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της απόδρασης και του ονείρου, τους Ιχθύες, και θα αναζητάς το ρομαντισμό και την ηρεμία. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις του με τον Κρόνο (16/3) και τον Ποσειδώνα (18/3) σε συνδυασμό με το τετράγωνο μεταξύ του απρόβλεπτου Ουρανού και τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Πλούτωνα, δείχνει ότι ίσως παγιδευτείς σε μια σχέση που θα φέρει μεγάλα πάνω - κάτω στη ζωή σου. Η παρουσία της Αφροδίτης (από 17/3) στο δικό σου σταθερό και ρομαντικό ζώδιο σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις τόσο του Ερμή όσο και της ίδιας με τον βαθύ και καρμικό Πλούτωνα στις 22/3 και 30/3 αντίστοιχα καθιστούν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα πιο ευνοϊκό για μια αγάπη... στα μέτρα σου.

Δίδυμοι
Δεσμευμένος
Δυναμικά, ερωτικά και με έντονη κοινωνική ζωή ξεκινά ο Μάρτης δείχνοντας ότι ήδη από τις αρχές του μήνα θα αισθάνεσαι την άνοιξη στην ερωτική σου ζωή. Το γεμάτο ερωτισμό φλογερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/3 είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα και το ταίρι σου. Ένας γάμος, ένα παιδί ή άλλο ευτυχές γεγονός μπορεί να είναι αφορμή για πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Συγχρόνως, η παρουσία του κυβερνήτη σου, του Ερμή (ως τις 13/3) στον Υδροχόο ευνοεί ταξίδια και δραστηριότητες που μπορούν να φέρουν έναν φρέσκο αέρα στη σχέση σου. Στις 16/3 η δυσαρμονική όψη του Ερμή στους Ιχθύες με τον Κρόνο στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο τον Τοξότη δείχνει ότι γεγονότα και καταστάσεις ίσως είναι αιτία για να νιώσεις μοναξιά ή την έλλειψη στήριξης από το ταίρι σου. Στις 17/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στον γήινο και ρεαλιστικό Ταύρο και ίσως να χρειάζεται να κινηθείς με πιο αργά βήματα για να απολαύσεις τα δώρα του έρωτα και της ευτυχίας. Την ανάγκη για κίνηση και δράση θα εξισορροπήσει η παρουσία του Άρη στον Κριό και στον 11ο οίκο δείχνοντας πολλά και δυναμικά κοινωνικά ενδιαφέροντα που θα ζωηρεύουν τη σπίθα του ενθουσιασμό στη σχέση σου.
Αδέσμευτος
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που με την είσοδό του η άνοιξη πλανάται στον αέρα και αυτό ακριβώς θα ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Ο κυβερνήτης των σχέσεων σου, ο Δίας στις 3/3 σχηματίζει όψη τριγώνου με τον πλανήτη του απρόβλεπτου τον Ουρανό και στις 4/3 με τον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη. Ως εκ τούτου, η παρόρμηση για μια σχέση θα είναι ενθουσιώδης και ένα ξαφνικό ρομάντζο μπορεί να ξεκινήσει σκορπώντας χαρά και ευτυχία στη ζωή σου. Εν συνεχεία, ένα μπαράζ δυσαρμονικών όψεων, τόσο του Ερμή, του κυβερνήτη σου, όσο και της Αφροδίτης καθιστούν την περίοδο μεταξύ 5/3 και 18/3 αρνητική για νέα ξεκινήματα αλλά και επιστροφή στο παρελθόν καθώς επώδυνες καταστάσεις και απορρίψεις καραδοκούν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το κλίμα στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα είναι ιδανικό για σχέσεις όμορφες και σταθερές και πολύ πιθανόν λόγω της παρουσίας του αξιόπιστου και σοβαρού Κρόνο στον 7ο οίκο σου (σχέσεις) να μπεις σε σχετική διαδικασία. Οι καλύτερες μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι 1/3, 3/3, 4/3 ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 5/3, 16/ και 18/3.

Καρκίνος
Δεσμευμένος
Ο Μάρτιος ξεκινά με την Αφροδίτη (ως τις 17/3) και τον Άρη (ως τις 31/3) στον τολμηρό και ενίοτε θρασύ Κριό να φέρνουν θόρυβο, θυμό και εκνευρισμό αναφορικά με θέματα που αφορούν την εξέλιξη υποθέσεων. Και ιδιαίτερα, γύρω στις 5/3 που η Αφροδίτη σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, ίσως νιώσεις ότι εγκλωβίζεσαι και καταπιέζεσαι λόγω επώδυνων επιλογών που συνδέονται με τη σχέση σου. Δύσκολες αποφάσεις και αναπροσαρμογές που θα σε ζορίσουν θα είναι πιο έντονες αν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο. Η κατάσταση θα συνεχίσει να είναι τεταμένη όλο το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα. Και σε αυτό θα συμβάλλουν τόσο το τετράγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Κρόνο, που δείχνει ασυμφωνίες κι απουσία συγκατάθεσης ή αποδοχής και το δύσκολο τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που μπορεί να πυροδοτήσει εκρήξεις, ξεσπάσματα και κάθε λογής «σπασίματα». Το πέρασμα της Αφροδίτης στο γήινο και φαν της ηρεμίας ζώδιο του Ταύρου στις 17/3 και το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στις 30/3, που υπόσχεται να αποκαταστήσει την αγάπη, είναι αμφίβολα η πιο θετική περίοδος για σένα.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη (ως τις 17/3) και τον Άρη (ως τις 31/3) στον Κριό και τον 10ο ηλιακό σου οίκο πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις θα δημιουργούν ένα εριστικό και εκρηκτικό κλίμα γύρω σου και ίσως ένα φλερτ με άτομο μεγαλύτερο ή στον χώρο της εργασίας σου να είναι αιτία για να καυγάδες, εντάσεις και κόντρες. Από τις αρχές του μήνα και περίπου ως τις 20 Μαρτίου μπορεί να γίνουν μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Ένας έρωτας μυστικός, απαγορευμένος ή που θα πυροδοτεί έχθρες με τους άλλους μπορεί να μπει ξαφνικά στη ζωή σου ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο ασκώντας σου μια γοητευτικά επικίνδυνη έλξη. Εμμονή, πάθος και ζήλεια θα χαρακτηρίζει τόσο μια πιθανή σχέση όσο και το ερωτικό παιχνίδι γενικότερα ενώ συγχρόνως παλιοί και ανεκπλήρωτοι έρωτες μπορούν να ξαναβρεθούν στο προσκήνιο. Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα, γλυκά και ρομαντικά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που τόσο ο Ερμής στους Ιχθύες όσο και η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζουν θετική όψη με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στις 22/3 και 30/3 αντίστοιχα δείχνοντας ότι μπορείς να μπεις σε μια σχέση που να σου ταιριάζει δηλαδή γλυκιά, ρομαντική και αξιόπιστη.

Λέων
Δεσμευμένος
Ο Μάρτιος, φλογερέ και αισιόδοξε Λέοντα, είναι ένα ανοιξιάτικος μήνας, που φέρνει στην ερωτική σου ζωή... το καλοκαίρι! Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 17/3) και του Άρη (ως τις 31/3) στον πύρινο και ενθουσιώδη Κριό φανερώνουν πως μέσα από νέα ξεκινήματα, ταξίδια και ό,τι σου ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σου ο έρωτας θα φτάσει στο απόγειό του. Το άρωμα της ευτυχίας και της χαράς αναδύουν οι θετικές όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, που βρίσκεται στο ζώδιο σου, όσο και μεταξύ του πλανήτη των εκπλήξεων και κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Ουρανό με τον Δία στις αρχές του μήνα. Μια νέα πιο όμορφη και ερωτική ζωή ανοίγεται για σένα. Στις 14/3, ο Κρόνος που βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο ηλιακό σου οίκο γυρνά ανάδρομος δείχνοντας ότι θα θελήσεις να επανεξετάσεις θέματα σε σχέση με τα παιδιά, τον ελεύθερο χρόνο και τον έρωτα. Στις 17/3 το δυσαρμονικό τετράγωνο του κυβερνήτη των σχέσεων σου, του Ουρανού, με τον Πλούτωνα, δείχνει ότι νέα δεδομένα και ξαφνικές αλλαγές στη σχέση σου θα φέρουν κάποιο τέλος ή δυσκολίες στην εργασία και την καθημερινότητα σου προκειμένου σιγά – σιγά να εξασφαλιστεί μια σταθερότητα σε αυτή. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για σένα είναι 1/3, 4/3, 6/3, 10/3 και 25/3.
Αδέσμευτος
Με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, στο ζώδιο σου σε θετική όψη με τον πλανήτη του απρόσμενου, τον Ουρανό, που κυβερνά τις σχέσεις σου, στις 3/3 ο Μάρτιος ξεπροβάλλει με απρόβλεπτες χαρές και χαρούμενες εκπλήξεις. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη (ως τις 31/3), της Αφροδίτης (ως τις 17/3) και του Ήλιου (από τις 21/3) ανάβουν όλα τα φώτα για νέα ξεκινήματα και καινούργιες περιπέτειες στον έρωτα. Από το πουθενά ο έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου και εσύ όχι μόνο να λάμπεις από ενθουσιασμό αλλά να είσαι από τους τυχερούς του μήνα που θα επιβεβαιώνουν ότι οι πλανητικές θέσεις στον Κριό κάνουν την άνοιξη την πιο ερωτική εποχή του χρόνου. Πολύ πιθανόν, με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 14/3 ανάδρομο να κοιτάξεις το ερωτικό σου παρελθόν επανεξετάζοντας περισσότερο μέσα από μια πιο ώριμη ματιά μαθήματα αυτά που σου έχει διδάξει. Η υπερβολή και η διάθεση για επιβολή των θέλω σου είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου που αν φροντίσεις να τα μετριάσεις θα κάνει ακόμα πιο όμορφο το ερωτικό ταξίδι που σου επιφυλάσσει αυτό το μήνα το σύμπαν. Οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα για σένα είναι 1/3, 4/3, 6/3, 10/3 και 25/3.

Παρθένος
Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη (ως τις 17/3), τον Άρη (ως τις 31/3) και τον Ήλιο (από τις 21/3) στον θερμό Κριό μπορείς να περιμένεις να ζήσεις την άνοιξη στην σεξουαλική σου ζωή. Η λίμπιντο σου θα είναι στα ύψη ενώ ένα νέο κεφάλαιο πιο θετικό και χαρούμενο ανοίγει όχι μόνο στο σεξ αλλά ξεπροβάλλει και στα βάθη της ψυχή σου. Από την άλλη, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον 5ο ηλιακό σου οίκο η αισθηματική σου ζωή περνά από στάδια που ίσως αναγνωρίζεις πολύ αργότερα αναζητώντας υποσυνείδητα αγάπη που να αναγνωρίζεται, να μην παραβαίνει όρια και να προσφέρει σταθερότητα στο πέρασμα του χρόνου. Αυτόν τον μήνα, οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης, του Ήλιου, του Άρη και του Ουρανού το πρώτο 20ημερο του μήνα με τον Πλούτωνα δείχνει ότι γεγονότα και καταστάσεις θα φέρουν βαθιές αλλαγές ή ακόμα και ρήξεις που ίσως δεν είναι ορατές και θα δοκιμάζουν κατά πόσο μπορούν να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/3 και στον 9ο οίκο θα παρέχει αποφασιστικότητα και ρεαλιστική αντιμετώπιση για όμορφες στιγμές που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη σχέση σου. Ιδιαίτερα θετικές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι γύρω στις 24/3, 28/3 και 30/3.
Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο στο αντιδιαμετρικά ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων να φωτίζει την ανάγκη για σχέση και δέσμευση στη ζωή σου ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στις 6/3 τονίζει την έλξη για πρόσωπο μεγαλύτερο, σοβαρό και μετρημένο που εδώ και καιρό σου ασκεί μια ακαταμάχητη γοητεία. Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 17/3) και του Άρη (ως τις 31/3) στον Κριό δείχνουν ότι μέσα σου νιώθεις μια ζωηρή και ανυπόμονη διάθεση για νέα ανοίγματα στον έρωτα. Όμως ως τις 17/3 στο προσκήνιο της ερωτικής σου ζωής θα βρίσκονται μόνο επώδυνες σχέσεις και απαγορευμένα πάθη που στο τέλος θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από όσα τυχόν λύσουν. Τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι πολύ καλύτερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/3 που τα γήινα αιτήματά της σου ταιριάζουν τα μάλλα. Και πιο πολύ από τις 24/3 και έπειτα που η ρομαντική και προσγειωμένη Αφροδίτη στον Ταύρο αρχίζει μια σειρά από θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα που δείχνουν ότι μπορείς να ζήσεις ένα όμορφο, θετικό έρωτα που μαζί του θα ξαναγεννηθείς.

Ζυγός
Δεσμευμένος
Συντροφικέ Ζυγέ, ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που η προσοχή σου θα στραφεί σχεδόν αποκλειστικά στον τομέα «σχέσεις». Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 17/3), του Άρη (ως τις 31/3) και του Ήλιου (από τις 21/3) στο μαχητικό, ενθουσιώδες και εκρηκτικό ζώδιο του Κριού δείχνει ότι ο πρώτος μήνας της άνοιξης φέρνει νέα ξεκινήματα στη σχέση σου. Οι συγκρουόμενης επιρροής όψεις αναφορικά με το δικό σου ζώδιο που σχηματίζονται το πρώτο μισό του μήνα δείχνουν ότι ξαφνικές χαρές θα κινητοποιήσουν ανατροπές και αλλαγές που θα περιέχουν ζόρι και δυσκολίες. Σε κάποιες περιπτώσεις όσο και αν προσπαθείς να βρεις τη μέση λύση θα διαπιστώνεις ότι αυτή θέλει δύο να προσπαθήσουν. Εντάσεις, συγκρούσεις και ρήξεις. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο ως τις 13/3 δείχνει ότι έξυπνες ιδέες και καινούργια ενδιαφέροντα θα συμβάλουν θετικά στην επίλυση ζητημάτων ενώ στις 17/3 το πέρασμα της Αφροδίτης από το ορμητικό και εγωιστικό ζώδιο του Κριού σε αυτού του γλυκού και αξιόπιστου Ταύρου δείχνει ότι θα αρχίσεις να νιώθεις μέσα σου πως η αγάπη στη ζωή σου μπορεί να πάρει σταθερή και όμορφη μορφή.
Αδέσμευτος
Ο Ερμής κινείται ως τις 13/3 στον κοινωνικό και απρόβλεπτο Υδροχόο ευνοώντας νέες γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό και τον 7ο ηλιακό σου οίκο (σχέσεις) ως τις 17/3 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για μια σχέση που θα δημιουργηθεί γρήγορα και με μεγάλο ενθουσιασμό. Με τον Άρη επίσης στο ζώδιο του Κριού ως τις 31/3 θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα φανείς θαρραλέος στον έρωτα ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με τον ανταγωνισμό στον αισθηματικό τομέα. Οι θετικές όψεις του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με τον πλανήτη της εύνοιας και της επέκτασης, τον Δία, αυξάνουν τις πιθανότητες για τη δημιουργία ενός φλογερού ρομάντζο. Από την άλλη, οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 5/3 και 11/3 αντίστοιχα δείχνουν ότι αν εμπλακείς ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση θα βιώσεις τον πόνο παρά την έντονη σεξουαλική έλξη ενώ θα πρέπει να προσέξεις μυστηριώδη άτομο γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς σε μια επώδυνη σχέση. Στο τέλος του μήνα, με τον Ήλιο στον Κριό σε θετική όψη με τον Κρόνο θα είσαι σε θέση να αποτιμήσεις αν πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σου αξίζει να μείνει.

Σκορπιός
Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο στους Ιχθύες ως τις 21/3 η αισθηματική σου ζωή παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για ρομαντικές αποδράσεις και ονειρικές στιγμές ενώ το εξάγωνο με τον δυνατό Πλούτωνα στις 6/3 ευνοεί να βιώσεις τον έρωτα πιο πολύ όπως σου ταιριάζει δηλαδή, βαθιά και απόλυτα. Με την Αφροδίτη (ως τις 17/3) και τον Άρη (ως τις 31/3) να κινούνται στο δυναμικό και ζωηρό Κριό για καθημερινά και πρακτικά θέματα ίσως υπάρχουν εντάσεις είτε με το ταίρι σου είτε για άλλα θέματα και θα τον παίρνει η μπάλα και εκείνον/ εκείνην. Στις 13/3, ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες και τον 5ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει τα παιδιά, την διασκέδαση, τον ελεύθερο σου χρόνο και την αισθηματική ζωή δείχνοντας εξελίξεις και μετακινήσεις που θα επηρεάσουν θετικά τους παραπάνω τομείς. Με εξαίρεση γύρω στις 16/3 που ο Ερμής συναντά τον Κρόνο και ίσως προκύψουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή ασυμφωνίες. Στις 17/3, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, εισέρχεται σε ένα ζώδιο που της ταιριάζει πολύ τον ερωτικό και πιστό Ταύρο και ξεκινά να κινείται στον 7ο ηλιακό σου οίκο (συντροφικότητα) διαμορφώνοντας ένα πολύ όμορφο σκηνικό στη σχέση σου.
Αδέσμευτος
Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύες ως τις 21/3 φωτίζει την ερωτική σου ζωή και είναι πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο να είναι αίτια για ρομαντικές και όμορφες στιγμές. Η Αφροδίτη ως τις 17/3 θα κινείται στο παρορμητικό και φλογερό ζώδιο του Κριού και πιθανόν στην εργασία σου ή σε χώρο που βρίσκεσαι σχεδόν σε καθημερινή βάση ένα πρόσωπο να σου κλέψει την καρδιά με συνοπτικές διαδικασίες. Ωστόσο, οι γρήγορες και βιαστικές ενέργειες δεν σου ταιριάζουν και ακόμα και αν ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε ενθουσιάσει ή ένας παράλληλος ή μυστικός δεσμός σε έλκει σαν μαγνήτης χρειάζεται να προσέχεις γιατί καραδοκούν σχετικές σκανδαλώδεις αποκαλύψεις. Και αν δεν σου αρέσει κάτι καθόλου είναι να βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά σου και πόσο μάλλον όταν αυτά θεωρούνται πέτρα σκανδάλου. Με οδηγό τη διαίσθηση και το συναίσθημα σου δείχνει η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες από τις 13/3 θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα φλερτάρεις και θα χαρείς το ερωτικό παιχνίδι σε ταξίδια, εκδρομές και εξόδους διασκέδασης. Ιδιαίτερα θετική είναι για σένα η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/3 καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να ζήσεις έναν έρωτα όλο πάθος και ιδιαίτερα γύρω στις 30/3 που η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα.

Τοξότης
Δεσμευμένος
Καλόκαρδε Τοξότη, ο Μάρτιος μυρίζει έρωτα, χαρά και ευτυχία στο φουλ! Αν και για πολλούς αυτόν τον μήνα θα έρθουν τα πάνω – κάτω για εσένα το σύμπαν επιφυλάσσει μεγάλες και συναρπαστικές εκπλήξεις. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον ευοίωνο Δία, στον θερμό Λέοντα σε θετική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τα παιδιά, τον έρωτα, και τη διασκέδαση απρόβλεπτα γεγονότα στις αρχές του μήνα θα ευεργετήσουν τους παραπάνω τομείς και η καρδιά σου θα χτυπά από ευτυχία. Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 17/3), του Άρη (ως τις 31/3) και του Ήλιου (από τις 21/3) στον φλογερό και ενθουσιώδη Κριό θα ενισχύσουν το ευχάριστο και ερωτικό κλίμα που θα επικρατεί ενώ στις επάλξεις θα είναι νέα ξεκινήματα και φλογερές ερωτικές στιγμές. Γύρω στις 16/3 η δυσαρμονική όψη του Ερμή, κυβερνήτη του 7ου ηλιακού σου οίκου, που συμβολίζει τις σχέσεις σου δείχνει ότι ίσως υπάρξει κάποια διάσταση απόψεων με το ταίρι σου ενώ θολό θα είναι το τοπίο στην επικοινωνία σας και γύρω στις 18/3 όπου ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα. Ο μήνας κλείνει με τον Ήλιο στον θερμό και θετικό Κριό σε όψη τρίγωνό του τον Κρόνο στις 25/3 να υπόσχεται ότι το φινάλε του Μαρτίου θα είναι ερωτικό και γεμάτο ικανοποίηση.
Αδέσμευτος
Γενναιόδωρε και χαμογελαστέ Τοξότη, ετοιμάσου αυτόν τον μήνα να ζήσεις μεγάλες και εκπληκτικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Το σύμπαν ειδικά για σένα υπόσχεται χαρά έρωτα και μεγάλη ευτυχία! Το πύρινο τρίγωνο του κυβερνήτη και ευεργέτη σου Δία με τον πλανήτη του απρόσμενου, τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που συμβολίζει την ερωτική σου ζωή στις 3/3 προεικονίζει μια μεγάλη αλλαγή στον αισθηματικό τομέα και η χαρά σου δεν θα περιγράφεται. Σε συνδυασμό, με τη θετική αστρολογική συγκυρία, να κινούνται στον Κριό, η Αφροδίτη (ως τις 17/3) και ο Άρης (ως τις 31/3), δυο πλανήτες άμεσα συνυφασμένοι με τις ερωτικές υποθέσεις φτάνουν την ευεργεσία του σύμπαντος προς το μέρος σου στο αποκορύφωμά του. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχεις και ιδιαίτερα γύρω στις 16/3 με τον Ερμή, κυβερνήτη του τομέα των σχέσεων σου, σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο είναι να διεκδικήσεις πρόσωπο από το παρελθόν γιατί καραδοκεί η «χυλόπιτα». Ο Μάρτιος θα κλείσει θετικά και με τον έρωτα να έχει βάλει την υπογραφή του στην καρδιά σου δείχνει το τρίγωνο Ηλίου – Κρόνου στις 25/3. Ευχαριστήσου τον. Είναι ένας μήνας που θα σου μείνει... αξέχαστος!

Αιγόκερως
Δεσμευμένος
Ο Μάρτιος για εσένα, αγέρωχε Αιγόκερε, είναι ένας μήνας αναπροσαρμογών, εντάσεων και συγκρούσεων με επιτακτικά νέα ξεκινήματα. Με τον θορυβώδη και εριστικό Άρη στον Κριό το κλίμα εντός του σπιτιού θα είναι οξύ και γεγονότα συναισθηματικά θα σε ζορίζουν ή θα δημιουργούν ξαφνικές εκρήξεις εντός της ψυχής σου. Η παρουσία του Ερμή από τις 13/3 στους Ιχθύες δείχνει ότι η επικοινωνία με το σύντροφο σου θα έχει καταπραϋντικό χαρακτήρα ενώ έξοδοι, βόλτες και εκδρομές θα ενισχύσουν το ρομαντισμό στη σχέση σου. Στις 17/3 η Αφροδίτη που συμβολίζει τη αγάπη και τον έρωτα εισέρχεται στον γήινο και ευχάριστο Ταύρο, μια θετική αστρολογική συγκυρία για εσένα. Θα αισθανθείς την άνοιξη τόσο στον έρωτα και τη διασκέδαση και θα μπορείς περισσότερο να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής. Στις 24/3, το θετικό εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι ερωτικές αποδράσεις και ρομανικές στιγμές θα είναι στις επάλξεις ενώ η αγάπη στη σχέση σου με έναν αδιόρατο τρόπο θα ομορφύνει τη ζωή σου. Τέλος, στις 30/3 η Αφροδίτη συναντά τον δυνατό Πλούτωνα δείχνοντας ότι θα αισθανθείς ο δεσμός σου με το ταίρι σου να γίνεται πιο βαθύς και ισχυρός!
Αδέσμευτος
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είσαι απορροφημένος με ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές που ήρθε ο καιρός να γίνουν χωρίς να είναι το καλύτερό σου στην παρούσα φάση. Η Αφροδίτη ως τις 17/3 βρίσκεται στον εκρηκτικό και παρορμητικό Κριό και τον 4ο ηλιακό σου οίκο δείχνοντας από τη μια την ανάγκη να βιώσεις πιο πολύ αγάπη για σένα πριν αναζητήσεις τον έρωτα και αφετέρου βάζει φωτιά σε προηγούμενες αγάπες που ακόμη και αν με έναν τρόπο σε απασχολούν μπορείς εύκολα να τις προσπεράσεις. Στις 13/3 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες, μια θέση που ευνοεί τις γνωριμίες, τις επαφές και το φλερτ, αξιοποιώντας τη διαίσθησή σου. Στις 16/3 απόφυγε κάποια προσπάθεια επαναπροσέγγισης με το αισθηματικό παρελθόν γιατί θα αποτύχει και προτίμησε να ρίξεις τίτλους τέλους σε μια παλιά αγάπη που είτε βρίσκεται στον χώρο εργασίας σου ή με κάποιο τρόπο στην καθημερινότητά σου. Τα καλύτερα για την αισθηματική σου ζωή ξεκινούν με την είσοδο της Αφροδίτης στο σταθερό, πιστό και ερωτικό ζώδιου του Ταύρου στις 17/3 που η επιρροή της ταιριάζει με τα αιτήματα σου στον έρωτα. Ιδιαίτερα θετικές για την αισθηματική σου ζωή είναι οι μέρες γύρω στις 24/3 και 30/3 που πραγματοποιεί ευοίωνες όψεις με τον πλανήτη του ονείρου, τον Ποσειδώνα και του πεπρωμένου, τον Πλούτωνα.

Υδροχόος
Δεσμευμένος
Ο έρωτας τον Μάρτιο, απρόβλεπτε Υδροχόε, έρχεται να σε εκπλήξει, να σε συναρπάσει και να σου ανοίξει νέους ορίζοντες! Με τον ευεργέτη Δία, στον τομέα των σχέσεων σου, σε θετική όψη στις 3/3, με τον κυβερνήτη σου τον, Ουρανό μέσα από ξαφνικά γεγονότα και ανοίγματα η σχέση σου με τον/την σύντροφό σου θα πάρει τα πάνω της. Είναι πολύ πιθανόν ένας ανέλπιστος γάμος, μια απρόσμενη μεταξύ σας συνεργασία, η ξαφνική απόκτηση ενός απογόνου αλλά και γενικότερα εξ ουρανού γεγονότα που θα επεκτείνουν την αγάπη και τη χαρά στη σχέση σου. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης (ως τις 17/3) όσο και του Άρη (ως τις 31/3) στον ζωηρό και ευθύ Κριό δείχνει προτάσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις που θα σε ξεσηκώσουν και θα σε κάνουν όχι απλά να αναθαρρήσεις αλλά σε ό,τι κάνεις να βάλεις το χρώμα του ενθουσιασμού. Στις 17/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο κτητικό και ισχυρογνώμων ζώδιου του Ταύρου δείχνοντας ότι το κλίμα στο χώρο με το ταίρι σου θα είναι πιο ευχάριστο όμως ίσως υπάρχουν και κάποιες ζήλιες που αν και δεν θα εκδηλώσεις ότι σε ενοχλούν ίσως είναι αιτία για να νιώσεις καταπίεση. Ευτυχώς, η παρουσία του Ήλιου στον Κριό από τις 21/3 δείχνει ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες για εξωστρεφή δραστηριότητες που θα αντισταθμίζουν τη ρομαντική αλλά στατική διάθεση στη σχέση σου.
Αδέσμευτος
Τον Μάρτιο, εκπληκτικέ Υδροχόε, μπαίνεις στον ρυθμό του έρωτα, της χαράς και της ευτυχίας. Μια νέα εποχή ξημερώνει στην αισθηματική σου ζωή και μάλιστα απρόβλεπτα, ξαφνικά, συναρπαστικά. Το θετικό και πολύ ευοίωνο τρίγωνο που σχηματίζουν στις 3/3 ο επεκτατικός και τυχερός Δίας στον Λέοντα, που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σου, με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό υπόσχεται τη δημιουργία σχέσης που θα σε απογειώσει στα ουράνια. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη (ως τις 17/3) και τον Άρη (ως τις 31/3) στον Κριό είσαι πιο τολμηρός, δυναμικός και ενθουσιώδης στις προσεγγίσεις σου και τις επαφές σου και νέες γνωριμίες αλλά και μηνύματα και συζητήσεις γίνονται αφορμή για να πάρει φωτιά, με την καλή έννοια, ο αισθηματικός τομέας. Επίσης, θετική αστρολογική συγκυρία αποτελεί και η παρουσία του Ερμή ως τις 13/3 στο δικό σου κοινωνικό, ευφυές και εγκεφαλικό ζώδιο τονίζοντας την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Πολύ πιθανόν τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή να εξελιχθούν τόσο γρήγορα ώστε μετά τις 17/3 να συγκατοικήσεις κιόλας. Οι πιο θετικές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 1/3, 3/3, 4/3, 10/3, 22/3, 25/3.

Ιχθύες
Δεσμευμένος
Ο Μάρτιος, ρομαντικές Ιχθύ, ξεκινά με την Πανσέληνο στο αντιδιαμετρικό ζώδιο της Παρθένου στις 5/3 να φέρνει στο προσκήνιο της προσοχή σου τη βελτίωση της σχέσης σου. Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεων σου, στον Υδροχόο δείχνει την ανάγκη για αλλαγές, οι οποίες όμως ως τις 13/3 τις επεξεργάζεσαι συναισθηματικά ενώ στη συνέχεια με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύες τις εκφράζεις σε μια προσπάθεια να αποδράσεις από ό,τι σε ενοχλεί και να βρεις ανακούφιση και ηρεμία. Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 17/3) και του Άρη (ως τις 31/3) στον πύρινο και εγωιστή Κριό δείχνει ότι θα νιώθεις ότι το ταίρι σου με το ένα χέρι σου δίνει και με το άλλο σου παίρνει. Η είσοδος της Αφροδίτης στην κατοικία της, το ζώδιο του Ταύρου, στις 17/3 έρχεται να διαμορφώσει ένα πιο όμορφο σκηνικό στη σχέση σου καθώς μέσα από συζητήσεις με το ταίρι σου θα αισθανθείς την αγάπη και την επιθυμία του να είναι δοτικός και περιποιητικός μαζί σου. Ιδιαίτερα γύρω στις 24/3 και 30/3 οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αντίστοιχα θα ευνοήσουν να αισθανθείς την αγάπη και την πνευματική επαφή με το ταίρι αλλά και συγχρόνως θα νιώθεις ότι η δέσμευσή σας έγινε πιο δυνατή.
Αδέσμευτος
Νέα ξεκινήματα προμηνύει ο πρώτος μήνας της άνοιξης για τους περισσότερους, γλυκέ Ιχθύ, και με την Πανσέληνο στην Παρθένο (5/3) και τον τομέα των σχέσεων σου νιώθεις ότι θα ήθελες να μπεις σε μια σχέση χωρίς όμως να χάνεις τον εαυτό σου και πατώντας στη γη. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο ως τις 13/3 δείχνει ότι θα κατανοήσεις ότι χρειάζεται να απελευθερωθείς από κάποια ταμπού και σκέψεις που σε περιορίζουν να ζήσεις τον έρωτας όπως επιθυμείς. Συγχρόνως, από το πουθενά ένας πλατωνικός ή παρελθοντικός έρωτας μπορεί να σε απασχολήσει. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο στους Ιχθύες από τις 13/3 δεν θα δείχνεις τόσο κλεισμένος στον κόσμο σου αλλά περισσότερο διαθέσιμος και πρόθυμος για επικοινωνία και φλερτ. Στις 16/3 απέφυγε να κάνεις κάποια κίνηση ή πρόταση σε πρόσωπο που σε ελκύει γιατί με τον Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεων σου, σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα έχει δυσμενή εξέλιξη. Από τις 17/3 το άρωμα του έρωτα θα αρχίσει να μυρίζει στις επαφές και τα μηνύματα που θα παίρνεις και θα στέλνεις χάρη στην ερωτική Αφροδίτη στον Ταύρο. Η σταθερή της φύση σε συνδυασμό με τις όψεις που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, τον Δια και τον Πλούτωνα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορούν να φέρουν μια πολύ όμορφη και δυνατή αγάπη στη ζωή σου.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις