google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 6 τρόποι για να αναπτύξεις την πνευματική σου δύναμη - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

6 τρόποι για να αναπτύξεις την πνευματική σου δύναμη

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Είναι περιττό να σπαταλάς την ζωή σου σε μια οδό, ειδικά αν η οδός αυτή δεν έχει καρδιά. Προτού ακολουθήσεις μια οδό, θέσε το ερώτημα: Έχει καρδιά η οδός αυτή; Αν η απάντηση είναι αρνητική τουλάχιστον θα ξέρεις ότι θα πρέπει να στραφείς αλλού για να βρεις τελικά την αλήθεια σου. Για αυτό θα ψάξεις μια άλλη για να νιώσεις καλύτερα. Πάντως μια οδός χωρίς καρδιά δεν είναι ποτέ αληθινός δρόμος, αντίθετα, με καρδιά είναι πολύ εύκολη.

Πολλές φορές δεν λέμε να βρω τον προσωπικό μου δρόμο ή να βρω την Ιθάκη μου; Τι εννοούμε; Να βρω τον δρόμο για το ταξίδι το δικό μου που θα με οδηγήσει εκεί που θα βρω την ευτυχία.
Οι έξι τρόποι για να αναπτύξεις την αληθινή σου δύναμη σχετίζονται με τους πλανήτες και εδώ μπορούμε να καταλάβουμε την μεγάλη αξία της Αστρολογίας ως μονοπάτι εξέλιξης και απόκτησης δύναμης στην ζωή μας.
Πρώτη οδός: Η ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
Εδώ παίζει ρόλο ο πλανήτης Κρόνος και για αυτό αν είσαι Αιγόκερως ή έχεις ωροσκόπο εκεί, θα πρέπει για να ανακαλύψεις την δύναμή σου, να ακολουθήσεις σαν παράδοση την εκτέλεση του καθήκοντος, την διατήρηση της ασφάλειας και της τάξης αλλά και να έχεις αφοσίωση σε μια ομάδα ή την οικογένεια όπου θα υπηρετείς με πάθος τα συμφέροντά της, θα τιμάς τις παραδόσεις και τους κώδικες με αγάπη. Να θυμάσαι ότι κάθε όψη της φαινομενικής άχρωμης, συμβατικής ζωής, στην πραγματικότητα βιώνεται ως μια ιερή πράξη και μέσα από εκεί εσύ μπορεί να φτάσεις στην βαθύτερη κατεύθυνση της ζωής σου. Αν υπηρετείς μα επίγνωση και αφοσίωση εκείνο που πραγματικά αγαπάς και εκτιμάς.
Δεύτερη οδός: Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Εδώ παίζει ρόλο η Αφροδίτη και για αυτό αν είσαι Ταύρος ή Ζυγός ή έχεις ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να ανακαλύψεις την δύναμή σου μέσα από την αγάπη την συμπόνια, την φροντίδα και την γονιμότητα. Είναι η οδός του έρωτα και της συναισθηματικής νοημοσύνης. Η αγάπη με υψηλό δείκτη πνευματικής νοημοσύνης λειτουργεί μεταμορφωτικά, κι έτσι ελευθερώνει μια ανώτερη έκφραση του εαυτού και σου επιτρέπει μετά να τον υπερβείς. Αυτός ο τρόπος της αγάπης ίσως να είναι ο καλύτερος για να αγαπάμε τα παιδιά μας. Επίσης μέσα από αυτή την οδό μπορούμε να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας, ακόμα και μέσα από την απέχθεια που μπορεί να νιώσουμε για ένα άτομο που δεν συμπαθούμε με την πρώτη ματιά. Όταν καταφέρουμε να αποκτήσουμε ανθρωπιά και να δούμε τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες των καταρρακωμένων ανθρώπων γιατί τους βοηθάμε να δούνε μέσα τους το καλό που κρύβουν, βοηθάμε και τον κόσμο να μεταμορφωθεί. Η Μητέρα Τερέζα ακολούθησε την οδό της φροντίδας και της αγάπης.
Τρίτη οδός: Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
Εδώ παίζει ρόλο ο Ερμής και για αυτό αν είσαι Δίδυμος ή Παρθένος ή έχεις ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, θα πρέπει να ανακαλύψεις την δύναμή σου μέσα από την έρευνα, την κατανόηση, την γνώση και την εξερεύνηση. Είναι μια οδός που ξεκινάει από απλή περιέργεια και πρακτική ανάγκη αλλά στην οποία όσο εμβαθύνει κάποιος με πάθος τόσο οδηγείται στα όρια της κατανόησης και της ύπαρξης. Να θυμάσαι ότι κάθε πραγματική βαθιά γνώση προέρχεται από το κέντρο. Για αυτό έλεγε ο Χριστός πρέπει να απαρνηθείς το παλιό για να ξαναγεννηθείς. Η καινούργια γνώση τοποθετεί ότι ήξερες σε διαφορετικό πλαίσιο. Για αυτό η βαθιά γνώση μεταμορφώνει ολόκληρη την ύπαρξη γιατί η ο οδός της γνώσης απαιτεί περισυλλογή, έρευνα, προσευχή, διαλογισμό και μελέτη.
Στην συνέχεια, οι υπόλοιποι 3 τρόποι για να βρεις την δύναμή σου.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις