google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τι μπορεί να σημαίνουν Ήλιος, Ερμής και Άρης στον 12ο οίκο (στην Παρθένο) του σύνθετου χάρτη; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τι μπορεί να σημαίνουν Ήλιος, Ερμής και Άρης στον 12ο οίκο (στην Παρθένο) του σύνθετου χάρτη;

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015



Αυτή η δύσκολη και συχνά στενάχωρη τοποθέτηση υπάρχει σε περιπτώσεις, όπου ο ένας ή και οι δύο θα πρέπει για κάποιο λόγο να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, η οποία στο ξεκίνημά της συνήθως είναι ομιχλώδης και ασαφής ως προς τα συναισθηματικά της όρια. Αυτό σημαίνει, πως ο ένας ίσως είναι περισσότερο ερωτευμένος από τον άλλο, ότι βρίσκεται μακριά, ότι είναι απόμακρος κι απλησίαστος ή ότι έχει ήδη σχέση. Έτσι, η περίπτωση αυτός ο έρωτας να ανθίσει απρόσκοπτα, εναπόκειται στις καλές όψεις της σύνθετης Αφροδίτης.
Μαζί με τον Ήλιο που είναι η ζωτική δύναμη, βρίσκεται στον 12ο και ο σύνθετος Ερμής, κι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει, πως η εστίαση, η βάση της επαφής και της ίδιας της σχέσης είναι σε μεγάλο βαθμό η επικοινωνία. Ο 12ος οίκος είναι ο οίκος των Ιχθύων – του Κάρμα, της αναίρεσης, των μυστικών και των πραγμάτων που βρίσκονται στα «παρασκήνια». Θα μπορούσε, για παράδειγμα, όλο αυτό να αφορά μια μυστική διαδικτυακή σχέση από απόσταση.
Οι άνθρωποι στη ζωή αυτού του ζευγαριού συνήθως δεν τους βλέπουν μαζί. Γράφουν ο ένας στον άλλο, και μιλούν αρκετά, αλλά όχι κατά πρόσωπο. Η κατάσταση μπορεί να είναι ιδιαίτερα επώδυνη για το ζευγάρι, δεδομένου ότι ο Ήλιος κρύβεται πίσω από τη σκηνή, στο σκοτάδι, κι αυτό σε βάθος χρόνου στραγγίζει τη ζωτική δύναμη της σχέσης, εφόσον δεν υπάρχει αρκετή «κανονική» επαφή. Η ονειρική επαφή τύπου Ιχθύων μέσω εμαιλ, ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.λπ. εξάλλου, μπορεί να οδηγήσει σε ένα είδος «διάλυσης». Όχι ότι θα χωρίσουν, αλλά μπορεί να τους δυσκολεύει το γεγονός ότι βρίσκονται μακριά συνεχώς κι αυτό τους στερεί τη δυνατότητα να «χτίσουν» με συνέπεια τη σχέση τους σε πιο στενό, σε πιο προσωπικό επίπεδο.
Το γεγονός ότι οι πλανήτες είναι στην Παρθένο τονίζει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα το όλο θέμα να ξεκίνησε μέσω υπολογιστή / διαδικτύου, αφού Παρθένος και Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, που ορίζει αυτό το είδος επικοινωνίας.
Ζευγάρια με «γεμάτο» σύνθετο 12ο οίκο μοιράζονται ένα συγκεκριμένο κάρμα που χρειάζεται στην παρούσα ζωή τους εκ νέου ευθυγράμμιση. Κάτι δεν συμβαδίζει, και πρέπει να τεθεί και πάλι στη σωστή του πορεία.
Έχοντας τον Ήλιο και τον Ερμή εδώ μαζί με τον Άρη, τον πλανήτη της σεξουαλικότητας και του πάθους, τα δύο άτομα έχουν μπροστά τους το στοίχημα να επιτύχουν την ισχυροποίηση αυτής της σχέσης, στο επίπεδο της πραγματικής ζωής. Μπορεί η συναισθηματική βάση της σχέσης να υπάρχει, έχοντας τεθεί μέσω του υπολογιστή, αλλά με τον Άρη στο 12ο, το ζευγάρι αισθάνεται κυριολεκτικά ότι δεν μπορεί να έχει ή δεν έχει αρκετό σεξ. Με τον Ήλιο, αισθάνονται ότι να μεν μπορούν να συνδεθούν συναισθηματικά, αλλά τίθεται ένα όριο σ΄αυτή τη σύνδεση, καθώς υπάρχουν πρακτικά εμπόδια στο να μοιραστούν τις προσωπικές τους ταυτότητες στο βαθμό που θα ήθελαν.
Με τον Ερμή, εκφράζονται και μιλούν για σχεδόν οποιοδήποτε από τα βαθύτερα πράγματα της ζωής, αλλά ίσως αισθάνονται μεγάλη δυσκολία να μιλήσουν χαλαρά και άνετα, και να μοιραστούν οικεία συναισθήματα πέρα ​​από το τηλέφωνο. Το ελάττωμα μιας τέτοιας online σχέσης είναι πως πρόκειται για μια κάπως «αποστειρωμένη» επικοινωνία μεταξύ των δυο ατόμων, και όχι αρκετά ρομαντική.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει καταδίκη της σχέσης. Απλώς, και οι δύο έχουν πολλά να αξιοποιήσουν και να βελτιώσουν. Ο 12ος οίκος τους υποχρεώνει να το επιδιώξουν και να παλέψουν γι΄αυτό, να προσπαθήσουν να αντλήσουν το καλύτερο δυναμικό των εμπλεκόμενων πλανητών. Τα πράγματα θα γίνονταν ακόμη πιο μαγικά από ό,τι ήδη είναι, αν μπορούσαν να βασιστούν σε αυτούς τους πλανήτες, όσο κι αν ο 12ος οίκος τους κάνει να αισθάνονται πως η προσπάθεια είναι δύσκολη. Γιατί όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει και ο τρόπος.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις