google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προβλέψεις Εβδομάδας από 24 έως 30 Απριλίου για όλα τα ζώδια - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Προβλέψεις Εβδομάδας από 24 έως 30 Απριλίου για όλα τα ζώδια

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η ανανέωσή σου θα βοηθήσει να προσεγγίσεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Τα φιλόδοξα σχέδιά σου θα ευνοούνται σε ικανοποιητικό βαθμό. Το έδαφος για να προχωρήσεις κρίνεται πιο ασφαλές και έτσι θα πάρεις ορισμένα μαθήματα για να πάψεις να πετάς στα σύννεφα. Η δυνατότητα να δεις τις υποθέσεις σου μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σου, ενώ θα λάβεις το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα.


ΤΑΥΡΟΣ: Στις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σχέσεις. Φτιάξε τη διάθεσή σου, ώστε να αισθανθείς δυνατός για να αντιμετωπίσεις τα οικογενειακά σου ζητήματα. Έκφρασε τις σκέψεις σου, αλλά και κάποιες από τις αποφάσεις σου, για να έρθεις πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σου. Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σου θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σε δυσκολεύει στο να πάρεις αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξεις τις ιδέες και τις θέσεις σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σου. Το περιβάλλον σου θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σου, αρκεί να φροντίσεις να είσαι συνεπής. Προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, γιατί τα πράγματα στη ζωή σου δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνεις. Μη γίνεσαι καχύποπτος απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, διασκεδάζοντας με φίλους και μην τον αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σε απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σου και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σου . Έχεις αντοχές για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις διαλλείματα για να αναπληρώνεις την ενέργεια που καταναλώνεις. Μάθε να πειθαρχείς στη ζωή σου και να έχεις αισιοδοξία. Οι πηγές εσόδων και εξόδων σου , θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σου τομέα, όμως, τα κέρδη που θα έχεις θα υπερισχύσουν των ζημιών.

ΛΕΩΝ: Στρέψε το ενδιαφέρον σου στην αύξηση του εισοδήματός σου , κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και αυτά που θα σου χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα. Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού σου τομέα, θα σου φέρουν σε αντίθεση με οικεία σου πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες. Δρομολόγησε τις εξελίξεις όπως σου αρέσει και κάνε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσεις τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να βιαστείς ή να κινηθείς με υπερβολή μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σου σημεία, αλλά να ακολουθήσεις έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους. Στις 30 που η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, κατάστρωσε έξυπνα το πρόγραμμά σου , μεθόδευσε τις κινήσεις σου και υιοθέτησε καινούριες για σένα πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σου. Πλησιάστε τους συνεργάτες σου με καλή διάθεση και δείξε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτεις.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική σου σχέση, επειδή και οι δυο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο. Μη βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να οδηγήσεις τη σχέση σου στο τέλος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσεις να αλλάξεις τις καταστάσεις. Ξεπέρασε τις όποιες ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, που σου κάνουν απρόβλεπτους και ενισχύουν τις ανασφάλειές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιρροές που θα δεχτείς από τρίτα πρόσωπα θα παίξουν και αυτές το ρόλο τους στη σχέση με το σύντροφό σου, όμως, πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά και όχι βεβιασμένα αυτά που θα ακούσεις για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Γεφύρωσε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας, μετριάζοντας όσο μπορείτε τον παράγοντα τύχη, γιατί αλλιώς θα υποχρεωθείς να περιορίσεις τις προσδοκίες και τα όνειρά σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε παρασύρουν σε εκφράσεις και συμπεριφορές, που θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στη σχέση σου υπάρχουν αρμονικές καταστάσεις. Μη σε φοβίζουν οι δυσαρμονίες, καθώς αυτές υπογραμμίζουν ποια σημεία στη σχέση σου πρέπει και μπορούν να διορθωθούν. Σκέψεις για ανακατατάξεις στην ερωτική ζωή θα στροβιλίζονται στο μυαλό όσων από σένα έχεις βρει ακόμα το σύντροφο σου , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σου είναι εξίσου εύκολο να απεγκλωβιστείς από τα συνηθισμένα συναισθηματικά σου διλήμματα. Εντείνουν οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σου και πολλές από αυτές δε θα έχουν την έκβαση που ήθελες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσεις να βρεις άκρη στις σημαντικές σου συνεργασίες. Στο χέρι σου θα είναι να αποφύγεις κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσεις τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων σου, αλλά θα βοηθηθείς και στο να εξελιχθούν προς δικό σου όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις. Ξεκίνα κάτι καινούριο είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλεύσου τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείς δυναμικός, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σου. Ξεπέρασε τους προβληματισμούς σου και βρες αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψεις την επαγγελματική σου πορεία.Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού αλλά και προσωπικού σου τομέα θα ανθίζουν. Η κοινωνική σου ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σου θα είναι εντυπωσιακές. Μην αρνηθείς τη συμπαράστασή σου σε δικούς σου ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα εάν δεν έχεις φροντίσει να τακτοποιήσεις εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους. Δείξε μεγάλη προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση, κρατώντας την ψυχραιμία σου μια που θα επηρεαστείς έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξεις τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνεις οικονομία, όπου μπορείς.Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σου με αφορμή τα σχέδια που έχεις κατά νου για το μέλλον, αφού δε θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σου.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις