google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ερωτική σελήνη 19/06, Να μπλεχτούν τα όνειρά μας! - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ερωτική σελήνη 19/06, Να μπλεχτούν τα όνειρά μας!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016



Η σεληνη περνάει στον Τοξότη  Εύνοια σε Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Σελήνη – Κριός: Η θέση σας είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έχετε μπλέξει το παρελθόν με το παρόν, και κάποιος έχει πληγωθεί. Κάντε τις διορθώσεις σας.
All day and night: Διαλέξτε και πάρτε

σεληνη – Ταύρος: Μέχρι την πανσέληνο έχετε χρόνο για να φέρετε και πάλι κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και για τους ελεύθερους και για τους δεσμευμένους.

All day and night: Κινηθείτε με επιφύλαξη



σεληνη – Δίδυμοι: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε πιο καθαρά, και όσο ο Ήλιος είναι ακόμη επάνω σας, ποια είναι τα πρόσωπα που τελικά σας ταιριάζουν.
All day and night: Προτιμήστε την ηρεμία σας

σεληνη – Καρκίνος: Απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός εαυτού. Οι πλανήτες σας κάνουν ένα ισχυρότατο crash test.
All day and night: Ανατρεπτικές δηλώσεις


σεληνη – Λέων: Αναπολείτε το καλό σας παρελθόν. Αυτό δεν είναι όμως αρκετό για να σας κάνει ευτυχισμένους. Αναζητήστε και κάτι με σάρκα και οστά.
All day and night: Διάθεση για περιπέτειες

σεληνη – Παρθένος: Αν δεν είστε έτοιμοι για μεγάλα βήματα, τότε να μην τα τάξετε στον άνθρωπο σας. Άλλο να τα σκέφτεστε και άλλο να τα πετάτε σαν πυροτεχνήματα.
All day and night: Μιλήστε με φειδώtaro-oroskopio-54


σεληνη – Ζυγός: Πολλές οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που σας έρχονται από άγνωστα άτομα, που τους έχετε τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον. Λίγη παραπάνω προσοχή.
All day and night: Τοποθετήστε τα όρια σας



σεληνη – Σκορπιός: Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι στο ναδίρ. Έχετε καταφέρει και έχετε απομονωθεί. Κάντε κάτι για να το αλλάξετε, ο κόσμος σας περιμένει.
All day and night: Αφεθείτε στην Καλοκαιρινή διάθεση


σεληνη – Τοξότης: Οι δύο αυτές ημέρες σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τα υπόλοιπα ζώδια. Ενεργοποιηθείτε και φέρτε πιο κοντά σας τα άτομα που αγαπάτε.
All day and night: Ανανεώστε την εμφάνιση σας

σεληνη – Αιγόκερως: Τα ενεργειακά σας αποθέματα είναι στα χαμηλότερα επίπεδα. Είσαστε κουρασμένοι και ψυχικά και πνευματικά. Ευκαιρία να κάνετε κάτι για εσάς.
All day and night: Κρατήστε χαμηλούς τόνους


σεληνη -Υδροχόος: Είναι μια καταπληκτική περίοδος που πρέπει να δείτε πως θα οργανώσετε τις Καλοκαιρινές σας διακοπές, και γενικότερα το πρόγραμμα σας.
All day and night: Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις

σεληνη – Ιχθείς: Αποφύγετε τις υπερβολές λόγου. Πολλά τα αυτιά που σας παρακολουθούν και ίσως να σας παρεξηγήσουν, αν δεν υποστηρίξετε με πράξεις.

Πηγή: astro-live.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις