google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 9/08 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 9/08

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016




Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα.

Κριός

Αποφασίζετε να κατεβάσετε τους τόνους και αυτό αποτελεί αναγκαία λύση για εσάς και τώρα θα πάτε με πιο αργά και σταθερά βήματα που είναι όμως μία κίνηση για να κάνετε έναν προγραμματισμό και μετά να περάσετε σε εκτέλεση. Ερωτικά είστε αυθόρμητοι ακόμα και αν εκδηλώνεστε μέσα σε δυσκολίες. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι κάνετε μία κίνηση που δε θα βρει ανταπόκριση. Επαγγελματικά, σωστά κρίνετε τα πράγματα ακόμα και από τα μισόλογα!

Ταύρος

Μέρα που για εσάς έχει τη δική της προοπτική και βγαίνετε και βρίσκεστε με φίλους σας και από το απόγευμα και μετά θα δείτε ότι μπορείτε να περάσετε και καλά μαζί τους, αφού οι συζητήσεις μπορεί να ξεκινάνε από γενικό ενδιαφέρον και να γίνονται όλο και πιο ειδικές. Ερωτικά, τα πράγματα αλλάζουν γιατί εσείς θέλετε να τα αλλάξετε ή να είστε γρήγοροι σε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε αν κάτι δεν προχωράει γιατί απλώς δεν το έχετε ολοκληρωμένο στο μυαλό σας και πρέπει να το κάνετε!

Δίδυμοι

Η μέρα για εσάς έχει πολλή δουλειά και πολλές εκκρεμότητες στη σειρά, οπότε καλά κάνετε και ασχολείστε πιο εντατικά και πιο σοβαρά. Είναι που όταν αφήνετε κάτι αυτό γιγαντώνεται και δυστυχώς πρέπει να το πιάσετε από την αρχή και να το λύσετε μία και καλή. Ερωτικά, όλο και βρίσκετε ουσιαστικές απαντήσεις σε κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε ότι κατοχυρώνετε κάτι. Επαγγελματικά, δεν είναι εύκολο να συνδυάσετε το παρελθόν αυτούσιο με το παρόν χωρίς να το προσαρμόσετε κατάλληλα!

Καρκίνος

Μέρα που για εσάς δεν έχει καμία σημασία στο να μένετε άπραγοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας, έτσι λοιπόν και θα είστε πιο άνετοι και νιώθετε ότι οι συνθήκες σας ευνοούν. Ερωτικά, έχετε πολλά να σκεφτείτε και κυρίως να δείτε πώς να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται. Μπορείτε να δημιουργήσετε και μερικές μόνοι σας χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας! Επαγγελματικά, σωστά ζητάτε μία συμφωνία να επικυρωθεί και γραπτά!

Λέων

Ώρα για δράση και αφού ξέρετε τις δυνατότητές σας δείτε πως θα ξοδέψετε και τα χρήματά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βρίσκοντας εύκολες λύσεις και αποδοτικές! Ερωτικά, πάλι αμφιταλαντεύεστε αλλά με μικρότερη συχνότητα και με περιορισμένη εμβέλεια… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι στρέφετε το κλίμα υπέρ σας, αλλά προς το παρόν δεν είναι παντελώς έτοιμο το σχέδιο, είναι όμως είναι σε εξέλιξη!

Παρθένος

Θέλετε να μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε και να μην καταπιέζεστε σήμερα, και έτσι να φτιάχνετε σιγά-σιγά όλο και καλύτερα τις συνθήκες να εκδηλωθούν και μάλιστα πολύ διακριτικά και χωρίς να ενοχλείτε ή να αφήνετε τους άλλους να προετοιμαστούν. Έτσι λοιπόν και να αιφνιδιάσετε μπορείτε στα επαγγελματικά σας, αφού είστε καλύτερα προετοιμασμένοι, τουλάχιστον για τα δεδομένα που έχετε… Ερωτικά, μία είδηση σας αναστατώνει ευχάριστα και σκέφτεστε να ανταποκριθείτε με μεγάλη διακριτικότητα!

Ζυγός

Ηρεμία θέλετε σήμερα και πιο αργούς τόνους γι’ αυτό και βρίσκετε και τον τρόπο να ησυχάσετε και να οριστικοποιήσετε τη θέση της χωρίς να προβάλετε τον εαυτό σας και χωρίς να είστε τόσο παρορμητικοί. Ερωτικά, έχετε τον τρόπο να μαθαίνετε αυτά που θέλετε, ακόμα και αν δεν είστε εσείς οι αποδέκτες των μηνυμάτων, αλλά τα μαθαίνετε από την περιφέρεια. Επαγγελματικά, καλύτερα να είστε πιο κατοχυρωμένοι παρά να είστε βιαστικοί και να ναυαγήσει μία υπόθεσή σας!

Σκορπιός

Είστε στο στόχαστρο σήμερα και δικαίως ζητάτε να είστε αφού τώρα ξέρετε ότι έχετε και τον τρόπο να προκαλέσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε γρήγοροι στις αποφάσεις σας, και αργοί σε αυτά που αισθάνεστε για να μην εκτεθείτε. Ερωτικά ξέρετε ότι υπάρχουν αδιευκρίνιστες καταστάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα και εσείς να μπερδεύεστε και να ανυπομονείτε. Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε για έναν στόχο που δεν είναι τόσο ευδιάκριτος όσο θα θέλατε!

Τοξότης

Για εσάς είναι μία μέρα που θα σας κλείσει σταδιακά στον εαυτό σας για να σκεφτείτε όμως και να δείτε ποιοι είστε και πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Για τα επαγγελματικά σας αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε και κυρίως να μιλήσετε με τον εαυτό σας. Ερωτικά, αν έχετε διλήμματα είναι γιατί υπάρχουν μηνύματα που έχουν διπλή ανάγνωση και δεν ξέρετε ποια από τις δύο είναι η σωστή. Χρόνο θέλετε και σωστές συμβουλές!

Αιγόκερως

Ώρα για δική σας ανανέωση και ώρα να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να δραστηριοποιηθεί κοινωνικά. Έτσι λοιπόν, μην αποκλείετε αυτό που σας φαίνεται ανιαρό στην αρχή γιατί δεν είναι έτσι όπως το σκέφτεστε. Αν πρόκειται και για πρόσκληση σε σπίτι, να πάτε, γιατί θα περάσετε καλά. Ερωτικά, δε θέλετε να ανοίγεστε, και τώρα προτιμήστε να σας ανοίγονται και να ανταποκριθείτε στη συνέχεια ανάλογα με αυτά που σας προσφέρουν. Επαγγελματικά, είστε καλύτερα όταν κάνετε συνδυαστικές σκέψεις και δράσεις… Και όχι μόνοι σας, γιατί απλώς θα κουραστείτε περισσότερο!

Υδροχόος
Σας αρέσει όταν τακτοποιείτε τα οικονομικά σας, αλλά όταν πρέπει να σκεφτείτε περικοπές δυσκολεύεστε. Κάποιες όμως είναι αναγκαίες έως και απαραίτητες, για να νιώσετε ασφαλείς… Ερωτικά, τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, και κυρίως εσείς αλλάζετε αφού δε θέλετε να κάνετε κάτι και μετά να το μετανιώσετε. Έτσι προτιμάτε να κρατάτε μυστικά και να συσσωρεύονται… Επαγγελματικά, σωστά περιμένετε κάτι που θα σας αναδείξει περισσότερο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φτάσετε και στο απόλυτο, χωρίς να θυσιάσετε κάτι!



Ιχθείς

Η δική σας διάθεση σήμερα είναι αυτοί που μπορεί να παρασύρει και τους άλλους! Ερωτικά, τα πράγματα είναι υπέρ σας, όταν δε βάζετε όρια και περιορισμούς και κυρίως όταν δεν σκέφτεστε αρνητικά. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αυτή θα σας αποζημιώσει. Επαγγελματικά, γυροφέρνετε κοντά στο να πάρετε μία απάντηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι οριστική. Ίσως σας μεταθέσουν κάτι για αργότερα, αυξάνοντάς σας την ανυπομονησία!

Πηγή:astrologos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις