google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του φετινού Αυγούστου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του φετινού Αυγούστου

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016




Ο πιο αγαπημένος μήνας του χρόνου, ο Αύγουστος, μας προσκαλεί να ζήσουμε ξέγνοιαστες στιγμές, που θα μας δώσουν δύναμη για να ξεκινήσουμε και πάλι δυναμικά από το Φθινόπωρο.

Με αυτή τη διάθεση λοιπόν αρχίζει και φέτος με τις πρώτες ημέρες αλλά και τη Νέα Σελήνη στις 2/8 στο ζώδιο του Λέοντα, να δείχνουν το δρόμο της διασκέδασης και της προσωπικής ικανοποίησης.

Το ηθικό είναι ακμαίο και η όρεξη μας για ταξίδια αναβιώνει με τον Άρη να περνά στις 2/8 και πάλι στον ευχάριστο Τοξότη, μια θέση που θα ενεργοποιήσει και θα κουράσει τους Μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου.


Όμως από τις 5/8 το κλίμα αλλάζει σιγά σιγά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που η αλήθεια είναι δεν την πολυσυμπαθεί. Γινόμαστε λοιπόν πιο ωφελιμιστές στις σχέσεις μας και αρκετά σφιχτοί με τα οικονομικά μας, περιορίζοντας την καρδιά στην έκφρασή της.
Η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου για όλο το μήνα μας κάνει ιδιαίτερα αναλυτικούς στην σκέψη αλλά και επικριτικούς προκαλώντας καυστικά σχόλια που ειδικά κοντά στις 6/8 θα προκληθούν αρκετές λογομαχίες. Εκείνη η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη επίσης και για τις μετακινήσεις μας, αλλά και σχεδόν απαγορευτική για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας.

Μέχρι και τις 18/8 την ημέρα της Πανσελήνου παρότι υπάρχει ένταση κυρίως για τους Μεταβλητούς του πρώτου δεκαημέρου υπάρχουν και αρκετές ευκαιρίες στα αισθηματικά και οικονομικά των Γήινων (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι ) του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και για τους Υδάτινους (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του ίδιου δεκαημέρου.

Από εκεί κι ύστερα οι ημέρες είναι αρκετά απαιτητικές, κουραστικές και για κάποιους ίσως επικίνδυνες με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στις 24/8. Αυτή η σημαντική όψη θ’ ενεργοποιήσειτην έκλειψη που γίνεται την 1/9 προκαλώντας πολλά και δυσάρεστα γεγονότα σε ευρεία κλίμακα.

Πιθανές εκδηλώσεις της συνόδου θα μπορούσαν να είναι αεροπορικά δυστυχήματα, τρομοκρατικές ενέργειες, ανάφλεξη ή δημιουργία νέων πολεμικών εστιών, εκρήξεις, γεωφυσικά φαινόμενα και για την Ελλάδα προβλήματα με τους εταίρους και τις γείτονες χώρες. Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του τέλους του πρώτου δεκαημέρου και αρχές δευτέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη κοντά στην 10η μοίρα Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων φέρνοντας χωρισμούς, ατυχήματα, ταλαιπωρία και εμπόδια στα σχέδια τους.

Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι μας αφήνει μ’ επεισοδιακό τρόπο, αφού είναι το πιο δύσκολο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε. Ο επόμενος μήνας μετά τις 15 θα είναι καλύτερος, χωρίς να σημαίνει ότι έχει τελειώσει η περίοδος της έντασης.

myastro.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις