google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αλλαγές στις σχέσεις και στα οικονομικά: Τι ετοιμάζουν τα άστρα σε κάθε ζώδιο, τις πρώτες 15 ημέρες του Οκτώβρη; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Αλλαγές στις σχέσεις και στα οικονομικά: Τι ετοιμάζουν τα άστρα σε κάθε ζώδιο, τις πρώτες 15 ημέρες του Οκτώβρη;

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο Οκτώβριος είναι (σχεδόν) εδώ, και αποδίδει από την πρώτη κιόλας ημέρα μια σειρά από έντονα αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν αλλαγές και σε αισθηματικές αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις. Η νέα σελήνη στις 1/10, δίνει το έναυσμα για συζητήσεις που θα οδηγήσουν και σε λύσεις… με μόνιμο χαρακτήρα.

Για όλους:


Κριός: Οι ευχές σας έχουν εισακουστεί. Το άτομο που ψάχνετε και προσπαθείτε να το κερδίσετε, θα το έχετε μέσα στις πρώτες ημέρες του μήνα. Οι δεσμευμένοι που είχαν χαθεί από την κοινή τους πορεία, θα βρουν τους τρόπους για να ξαναπλησιαστούν. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας υποστηρίζει πολύ και στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 11/04

Ταύρος: Όλες οι απορίες σας θα λυθούν. Το πρόσωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, είναι πια έτοιμο να σας κάνει ερωτικές αποκαλύψεις και εξομολογήσεις, από καρδιάς. Οι σκέψεις κάποιου από το παρελθόν σας θα σας φανερωθούν, είτε μέσα από έμμεση επικοινωνία είτε με ξαφνική εμφάνιση σε κοινά στέκια.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 10/05

life man attack bull



Δίδυμοι: Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να λειτουργήσετε εξισορροπητικά, για να μην τραβηχτούν λάθος καταστάσεις στα άκρα. Δεσμοί και γάμοι που έχουν πάρει αποφάσεις για κάτι περισσότεροι, ίσως έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά, όλα και πάλι θα κυλήσουν ομαλά. Μοναχικοί θα δεχτούν λόγια και δράσεις ρομαντισμού, από ένα φιλικό άτομο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 20/06

Καρκίνος: Όσο η Αφροδίτη παραμένει στον συγγενικό Σκορπιό, εσείς μπορείτε να κερδίσετε αυτόν που θέλετε. Όλα τα αστρολογικά της εποχής σας ωθούν για αλλαγές, από τη νοοτροπία σας μέχρι και στην εμφάνιση σας. Κάτι από αυτά σίγουρα θα τραβήξει τη δύσκολη προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Για τους υπολοίπους… άλλη φορά!
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/06

Λέων: Είσαστε σε εξαιρετική ψυχολογία, και αυτό σας ωθεί να μιλήσετε και να βάλετε τελικά κάποια πράματα μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Εσείς δεν ανήκετε σε αυτούς που μπορούν να δεχτούν ή να κλείσουν τα μάτια, σε προβληματικές συμπεριφορές. Οι ταξιδιώτες του Οκτωβρίου, στον προορισμό τους θα ανταμώσουν νέα μοιραία αγάπη.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 17/08

Παρθένος: Πολλά τα θέματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε με το ποδαρικό του νέου μήνα. Οικογενειακές υποθέσεις, διαζύγια, περιουσιακά και εργασιακά, είναι στο προσκήνιο… και σας κοιτούν. Είσαστε αρματωμένοι με υπομονή και λογική σκέψη, άρα θα τα καταφέρετε εύκολα και γρήγορα. Αφήστε για το τέλος, και όταν θα είστε ήρεμοι, την προσωπική σας ζωή, που απαιτεί παραπάνω και πιο ιδιαίτερους χειρισμούς.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 9/09

Ζυγός: Έχετε πια δημιουργήσει το κατάλληλο – γόνιμο έδαφος για να πλησιάσετε πιο πολύ το άτομο που έχει κλέψει την σκέψη σας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν, και σας αποδίδουν και πολλά ευχάριστα σε οικονομικό επίπεδο. Για τους μελαγχολικούς που σκέφτονται ακόμη μια παλιά τους αγάπη, ας βάλουν ένα όριο χρόνου μέχρι πότε θα πρέπει να περιμένουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/09



Σκορπιός: Σκορπάτε χαμόγελα και έρωτα. Πολλά ακόμη καλά σας έρχονται, και μέσα σε όλα αυτά και μια ερωτική εξομολόγηση που τόσο καρτεράτε. Το άτομο που κάποτε σας είχε απορρίψει, τώρα και μετά από ώριμη σκέψη, θα σας πλησιάσει με σκοπό να ξεκινήσετε κάτι. Αν είστε μόνοι, δώστε μια ευκαιρία. Αν είστε ήδη σε νέα σχέση… προσέχετε και μην κάνετε πειράματα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 22/10

Τοξότης: Αέρας ανανέωσης για όλους σας. Οι περιπέτειες του παρελθόντος σε κάθε τομέα έχουν παύσει, και το μόνο που μπορείτε να περιμένετε μέσα στο νέο μήνα, είναι τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο σας, αλλά και οικονομικές επιτυχίες και καλές ειδήσεις. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει στο κλαμπ των μόνων, θα δεχτούν ρομαντικές προσεγγίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 17/12

Αιγόκερως: Η παρόρμηση σας είναι μετριασμένη. Τον προηγούμενο μήνα δεχτήκατε πολλά χαστούκια και μπήκαν στο δρόμο σας ποικίλα εμπόδια. Αυτό πια έχει τελειώσει. Έχετε πάρει το μάθημα σας, άρα στο τώρα είστε υπερβολικά προσεχτικοί στις επιλογές των φίλων, των συνεργατών αλλά και των συντρόφων. Ιδίως το τελευταίο, θα σας απασχολήσει έντονα προσεχώς.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 30/12

Υδροχόος: Είστε η αδυναμία πολλών. Σας λούζουν η Αφροδίτη και ο Δίας με καταπληκτικές όψεις, που σας κάνουν να δείχνετε ακόμη πιο ερωτικοί… αλλά και απροσπέλαστοι. Πάντως ετοιμαστείτε και για επιστροφές. Οι δεσμοί που έχουν χιλιόμετρα να τους χωρίζουν, οι συνθήκες ζωής από τρίτους, θα τερματιστούν χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 5/02

Ιχθείς: Οι αποφάσεις σας είναι τελικές. Αποκλείεται να δεχτείτε άλλες προβληματικές καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Ο καινούργιος μήνας σας αποδίδει ευκαιρίες και προτάσεις, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς. Όσοι έχουν πια κατασταλάξει γύρω από πιο μεγάλες δεσμεύσεις, μέσα στο μήνα θα κάνουν και τις σχετικές τους προτάσεις στον άνθρωπο τους.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 6/06
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις