google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Άκρως ερωτικός ο Νοέμβριος του 2016 για όλα τα ζώδια: Τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα στα προσωπικά σας - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Άκρως ερωτικός ο Νοέμβριος του 2016 για όλα τα ζώδια: Τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα στα προσωπικά σας

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Image result
Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους πιο ευνοϊκούς μήνες της χρονιάς και μας οδηγεί σιγά-σιγά στο κλείσιμό της, αλλάζοντας τα δεδομένα και το σκηνικό του τελευταίου διαστήματος. Ο μήνας φέρνει μαζί του συναισθηματικό άνοιγμα, νέες ερωτικές ευκαιρίες και μπόλικη αισιοδοξία, που μετριάζει ακόμη και τις αρνητικές όψεις.
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα "διαθέτει" ρομαντικές εκπλήξεις και διάθεση για νέες γνωριμίες, καθώς τα τρίγωνα Ήλιου - Ποσειδώνα και Αφροδίτης - Ουρανού, αυξάνουν τον ερωτισμό και φέρνουν απροσδόκητες εξελίξεις στις σχέσεις, ανανεώνοντάς τες. Σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο στις 9 Νοεμβρίου, θα κυριαρχεί ένα αίσθημα απελευθέρωσης από περιορισμούς που μας εμποδίζουν να χαρούμε, να επικοινωνήσουμε με τους άλλους και να ερωτευτούμε.

Το δεύτερο δεκαήμερο φιλοξενεί την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία παρόλη την αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, διατηρεί το ερωτικό κλίμα και δημιουργεί την ανάγκη για αισθαντικότητα και σταθερότητα στις σχέσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και του Ερμή στον Τοξότη στις 12 του μήνα, αλλάζουν εντελώς τον τρόπο που επικοινωνούμε και σχετιζόμαστε, γινόμαστε πιο ειλικρινείς και άμεσοι στον τρόπο που εκφραζόμαστε, ενώ αποζητάμε περισσότερη σοβαρότητα στις σχέσεις.
Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αυτό που χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, οι όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η οποία ενεργοποιεί το αποκλίνον τετράγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα, φέρνουν ανατροπές και εμπόδια. Ανάμεσα στις δυσμενείς όψεις όμως, σχηματίζονται και θετικές που βοηθούν στην εκτόνωση της έντασης και στην αποκατάσταση τυχόν παρεξηγήσεων που θα δημιουργηθούν.

ΚΡΙΟΣ
Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη το μήνα αυτό, καθώς ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντάς σε ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα σε παρέες και φίλους και βέβαια αυξάνοντας τις ερωτικές ευκαιρίες. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού που σχηματίζεται στις 5 του μήνα, φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, απροσδόκητες συναντήσεις, αλλά και ένα αίσθημα απελευθέρωσης από σχέσεις που μπορεί να σου δημιουργούσαν καταπίεση, ενώ το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 22 Νοεμβρίου, ενδέχεται να σου φέρει μια γνωριμία που θα έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό. Από την άλλη, οι πιο σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου συμβαίνουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ειδικά αν είσαι γεννημένη στο δεύτερο δεκαήμερο. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 25 Νοεμβρίου και η συμμετοχή της Αφροδίτης σε αυτό, φέρνει γεγονότα που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που σχετίζεσαι, είτε μέσα από μια νέα σχέση είτε μέσα από επισημοποίηση της υπάρχουσας.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας για τις σχέσεις σου. Με τον Ήλιο να σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα και τον Ερμή να κινείται στο Σκορπιό, απέναντι από το ζώδιό σου, έως τις 12 του μήνα, το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου προμηνύεται ερωτικό και ανανεωτικό για τις σχέσεις σου. Ο σύντροφός σου θα είναι προτεραιότητα, θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου, ενώ αν ανήκεις στις singles, είναι εξαιρετικά πιθανό να συνάψεις ένα νέο δεσμό με εξαιρετικές προοπτικές. Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιό σου κλείνει έναν κύκλο που μπορεί να αφορά τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά ζητήματα που απασχολούσαν τη σχέση σου και σε βάζει σε μια νέα φάση. Από τις 15 Νοεμβρίου και έπειτα, η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα συμβίωσης και σε όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αν ανήκεις σε εκείνες που έληξαν πρόσφατα μια ερωτική ιστορία.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας σταθμός για την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Μέχρι τις 12 του μήνα η Αφροδίτη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, ενώ στις 5 σχηματίζει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας νέες γνωριμίες ή ακόμη και έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο δρόμο σου. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τη σχέση σου και θα ανανεώσει εσένα και το σύντροφό σου. Από τις 12 του μήνα και έπειτα, ο Ερμής περνά επίσης στο ζώδιο του Τοξότη απέναντι από το δικό σου, φέρνοντας έντονη κινητικότητα στον τομέα "σχέσεις", ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο την ίδια μέρα, ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλικότητά σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν υπάρξει σημαντικές εξελίξεις με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου ή με μια παλιά ερωτική σου υπόθεση, αφού φαίνεται πως η Νέα Σελήνη στις 29 Νοεμβρίου, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στο κομμάτι των αισθηματικών σου, κλείνοντας με βαρύγδουπο τρόπο έναν μεγάλο κύκλο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 12 του μήνα, σου δημιουργεί μια έντονη ανάγκη να φλερτάρεις και να ζήσεις στιγμές πάθους, κάτι που σε ωθεί σε συχνές εξόδους προς αναζήτηση υποψήφιων θηραμάτων. Μετά τις 12 του μήνα, όπου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, απέναντι από το ζώδιό σου, φαίνεται πως κάποια από τις γνωριμίες που έκανες ήρθε για να μείνει. Ο τομέας των σχέσεών σου δέχεται την εύνοια του πλανήτη της αγάπης και της συντροφικότητας, εκκινώντας ένα ευχάριστο, αλλά και αρκετά μοιραίο διάστημα για τα αισθηματικά σου. Μοιραίο διότι η Αφροδίτη συμμετέχει στο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 25 Νοεμβρίου, κάτι που φέρνει σημαντικές εξελίξεις με ένα πρόσωπο που μπήκε τώρα ή υπάρχει ήδη στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, ειδικά αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι η πιθανότητα να παρασυρθείς από ένα καινούριο πάθος καταστρέφοντας μια σημαντική σου σχέση, ή το ενδεχόμενο να "χαρίσεις" όλη σου τη δύναμη σε ένα πρόσωπο, που δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντί σου.


ΛΕΩΝ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας εξαιρετικά σημαντικός για τον τομέα των σχέσεών σου, ίσως και ο πιο σημαντικός όλης της χρονιάς. Και αυτό γιατί από τη μία υπάρχει έντονη πλανητική κινητικότητα στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που αφορά στον έρωτα, και από την άλλη στις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σου, επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα ενδεχόμενα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που πολύ γρήγορα η σχέση σας θα προχωρήσει σε κάτι σοβαρό και μόνιμο είναι πολλά, ενώ αν ανήκεις στις Λιονταρίνες που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό, είναι πολύ πιθανό να δεχθείς μια πρόταση για συμβίωση ή επισημοποίηση το διάστημα αυτό. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικά γόνιμη για σένα και δεν αποκλείεται να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την απόκτηση παιδιών ή τις μέρες αυτές να υποδεχθείς τον πρώτο σου απόγονο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας είναι για σένα ο Νοέμβριος. Από τη μία ο Ποσειδώνας, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου τα τελευταία χρόνια, σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τους άλλους πλανήτες, από την άλλη η Αφροδίτη περνά στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο στις 12 Νοεμβρίου, διαμορφώνοντας ένα ρομαντικό σκηνικό, γεμάτο πάθος και συγκινήσεις. Συγκεκριμένα, το εξάγωνο των δύο πλανητών στις 20 Νοεμβρίου με την ταυτόχρονη επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, πρόκειται να σου φέρει σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες και αν είσαι single, μια νέα γνωριμία που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Παράλληλα, η σεξουαλικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και ειδικά τις ημέρες γύρω από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 25 Νοεμβρίου, θα ζήσεις άκρως παθιασμένες και έντονες στιγμές, είτε διατηρείς μόνιμη σχέση είτε όχι.

 
ΖΥΓΟΣ
Ο Νοέμβριος αποτελεί τον πιο ερωτικό μήνα του έτους και είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σου φέρει έναν μεγάλο έρωτα. Βέβαια, με το Δία να κινείται στο ζώδιό σου από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η συντροφικότητα και οι υποψήφιοι ερωτικοί παρτενέρ δεν λείπουν από τη ζωή σου, όμως τώρα έχεις ακόμα έναν πλανήτη να δρα καταλυτικά για τα αισθηματικά σου. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, στον 5ο ηλιακό σου οίκο, στις 9 Νοεμβρίου εκκινεί ένα παθιασμένο και έντονο σεξουαλικά διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες. Όσες εκπρόσωποι του ζωδίου σου δεν έχουν συνάψει ακόμη δεσμό, αυτόν το μήνα θα έχουν την εύνοια των πλανητών για να το κάνουν, ενώ οι Ζυγίνες που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση είναι πιθανό να την επισημοποιήσουν ή να υποδεχθούν τον πρώτο τους απόγονο. Στα σημαντικά του μήνα συγκαταλέγεται και το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, στο οποίο συμμετέχει και ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, το οποίο κορυφώνεται στις 25 Νοεμβρίου και κλείνει το μήνα σου με μια αξιοσημείωτη αλλαγή σε επίπεδο σχέσεων, που σε εισάγει σε ένα νέο, αναδιαμορφωμένο σκηνικό.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου προμηνύεται άκρως ερωτικό για σένα. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να βρίσκονται στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, προβάλλεις τον επικοινωνιακό σου εαυτό, εκφράζεις τα συναισθήματά σου, γοητεύεις και γοητεύεσαι. Οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου το διάστημα αυτό, όπως και οι ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Παράλληλα, στις 14 Νοεμβρίου διαμορφώνεται μια αισθαντική Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου, που φέρνει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις σου. Φαίνεται πως λαμβάνεις τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι από το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που αφορούν στο κοινό σας ταμείο, οι οποίες σου επιτρέπουν να αναδιαμορφώσεις σημαντικά την καθημερινότητά σας. Όσες γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο στις αρχές του μήνα, είναι πολύ πιθανό να δουν τη σχέση αυτή να εξελίσσεται γοργά σε μόνιμο δεσμό το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Νοέμβριος σε βάζει στο ερωτικό κλίμα που τον χαρακτηρίζει, από τις πρώτες ημέρες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό στις 5 του μήνα, φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο δρόμο σου -αν είσαι single, ενώ όσες διατηρούν μακροχρόνια σχέση, ας προετοιμαστούν να καλωσορίσουν κάποια εξέλιξη που θα τους ενθουσιάσει, με εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο ακόμα και μιας έλευσης απογόνου. Ο μήνας συνεχίζει με θετικές προοπτικές για θέματα σχέσεων, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, κάνοντάς σε ελκυστική, γοητευτική και επιθυμητή, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου τη μέρα που το εγκαταλείπει η Αφροδίτη, σε κάνει επικοινωνιακή και κοινωνική, βοηθώντας σε να προσελκύσεις ευκολότερα υποψήφιο ταίρι. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 29 Νοεμβρίου, στην οποία συμμετέχει το τετράγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα, κάτι που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας κατάστασης στα αισθηματικά σου, η οποία μπορεί να παρουσιάζει εμπόδια ή δυσκολίες.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τα αισθηματικά σου, με τις εξελίξεις να είναι πολλές και μοιραίου χαρακτήρα. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 12 Νοεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οι μέρες αυτές θα είναι ιδιαίτερα ερωτικές για σένα και αν ανήκεις στις singles, σου φέρνουν πολλές ερωτικές ευκαιρίες που θα σου ξυπνήσουν πάθος, αισθησιασμό και ανάγκη για συντροφικότητα. Οι δεσμευμένες θα διανύσουν ένα ιδιαίτερα ανανεωτικό διάστημα με το σύντροφό τους και δεν αποκλείεται να σκεφτούν την απόκτηση απογόνων. Η επόμενη σημαντική περίοδος είναι γύρω στις 25 Νοεμβρίου, οπότε και κορυφώνεται το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, στο οποίο συμμετέχει και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου. Τα φαινόμενα φέρνουν μοιραίες γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν έρθει να μεταμορφώσουν τη ζωή σου, αλλά και σημαντικές εξελίξεις στις ζωές των δεσμευμένων, που τους εισάγουν σε μια νέα πραγματικότητα.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Νοέμβριος σε βάζει για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Αρχικά, στις 5 του μήνα ο κυβερνήτης σου σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, φέρνοντας αναπάντεχα ευχάριστα γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή, είτε με μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, είτε με μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε εξιτάρει. Στις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, εκκινώντας ένα δραστήριο και έντονο σεξουαλικά διάστημα που θα διαρκέσει μέχρι και τον επόμενο μήνα. Οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θέλεις να το κατακτήσεις, οι πλανήτες σε κάνουν δυναμική και αρκετά θαρραλέα για να το πετύχεις. Μάλιστα, λόγω της έντονης πλανητικής κινητικότητας στον 11ο ηλιακό σου οίκο, είναι βέβαιο πως ο κοινωνικός σου κύκλος θα αποτελεί πηγή ερωτικών ειδυλλίων, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που θα γνωρίζεις, ενδέχεται να υπάρχει και κάποιο που θα θελήσεις να κρατήσεις για καιρό κοντά σου.


ΙΧΘΕΙΣ
Ο Νοέμβριος αποτελεί μήνα ερωτικών ευκαιριών, ενώ φαίνεται να σε προετοιμάζει και για μια σημαντική νέα περίοδο που έπεται. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και πάθος, καθώς ο κυβερνήτης σου σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Σκορπιό, ενώ ο Ερμής από τον 9ο ηλιακό σου οίκο, σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου. Στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, στον 11ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική, ενώ φέρνει και ερωτικές ευκαιρίες με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Ειδικά το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου στις 20 του μήνα, είναι πιθανό να φέρει στο δρόμο σου μια γνωριμία που υπόσχεται συγκινήσεις, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία στις 25 ενδέχεται να φέρει μια νύχτα πάθους με ένα άτομο από τα παλιά.

πηγή: tlife.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις