google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κάθε ζώδιο έχει το χρώμα του! Αυτό το χρώμα ταιριάζει σε εσάς βάσει ζωδίου! - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Κάθε ζώδιο έχει το χρώμα του! Αυτό το χρώμα ταιριάζει σε εσάς βάσει ζωδίου!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016




Τα ζώδια έχουν κάποια χρώματα που ταιριάζουν στη φύση και την ιδιοσυγκρασία τους, ενώ στοιχεία για τις αποχρώσεις που «του πάνε» λαμβάνουμε και από τον πλανήτη που το κυβερνά, ο οποίος με τη σειρά του συνδέεται με μια συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας. Ποια είναι τα ιδανικά χρώματα για τα 12 ζώδια και ποιες μέρες της εβδομάδας μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα φορώντας τα;


ΚΡΙΟΣ

Το βαθύ κόκκινο σχετίζεται με το ζώδιό σου. Συμβολίζει το πάθος και την τόλμη, ενώ τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού χρειάζονται κάτι να τους ηρεμήσει, με το άσπρο και το ροζ να αποτελούν τα χρώματα που τους βοηθούν να χαλαρώσουν. Καλό είναι να αποφεύγεις το μαύρο και γενικά τα σκούρα χρώματα. Το χρυσό κίτρινο και το μουσταρδί είναι χρώματα που αμέσως θα ταιριάξουν πάνω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ροζ και το άσπρο ταιριάζουν πραγματικά με την ιδιοσυγκρασία του ζωδίου σου. Απόφυγε να φοράς κόκκινο, καθώς σε επηρεάζει αρνητικά. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις το μπορντό. Το μπλε του ουρανού και τα γήινα χρώματα όπως το χακί, το καφέ και το μπεζ, σου ταιριάζουν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπάς το πράσινο χρώμα, καθώς συμβολίζει την νεότητα, την ανανέωση και την δημιουργικότητα. Άλλα χρώματα που σου ταιριάζουν επίσης, είναι το μαύρο, το άσπρο, το ροζ και το κόκκινο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπλε, άσπρο και θαλασσινό πράσινο, είναι τα χρώματα που σου ταιριάζουν. Το κόκκινο μπορεί να σε βοηθήσει να ζωντανέψεις, όταν νιώθεις πεσμένος, αλλά γενικά καλυτέρα να το αποφεύγεις, επειδή μπορεί σε αναστατώνει συναισθηματικά. Απόφυγε το μαύρο, γιατί σου προκαλεί κατήφεια.

ΛΕΩΝ

Το πορτοκαλί χρώμα σου ταιριάζει. Φορώντας το θα τονίσεις τα χαρίσματα και την μαγνητική αύρα της προσωπικότητάς σου. Άλλα χρώματα που σου ταιριάζουν είναι το μωβ, το κόκκινο και το χρυσό. Οι χλωμές και παστέλ αποχρώσεις δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι χλωμές και παστέλ αποχρώσεις, από ροδακινί και μωβ σε γαλάζιο και ανοιχτό ροζ, σου ταιριάζουν απόλυτα. Οι αποχρώσεις του πράσινου, αλλά και το πράσινο σε συνδυασμό με το μαύρο είναι ανανεωτικά και σε αρμονία με την ιδιοσυγκρασία των Παρθένων.

ΖΥΓΟΣ

Το μπλε είναι το ιδανικό χρώμα για σένα, καθώς συμβολίζει την ισορροπία και την αρμονία σε όλες τις σφαίρες της ζωής. Το άσπρο, το ροζ και το μαύρο, επίσης, ταιριάζουν στη φύση και την ιδιοσυγκρασία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κόκκινο ταιριάζει με την μυστική αύρα του ζωδίου σου. Αποχρώσεις του μωβ, του πράσινου, το καστανέρυθρο και το κόκκινο με απόχρωση μαύρου, είναι αυτές που σου πάνε. Οι χλωμές αποχρώσεις και τα παστέλ χρώματα δεν είναι για σένα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπάς το πορτοκαλί, το κόκκινο και το κίτρινο. Γενικά το κίτρινο και το μπλε είναι τα αγαπημένα σου χρώματα και αυτά που ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία σου. Σε κάποιες στιγμές το άσπρο μπορεί να σε καλμάρει και να σε χαλαρώσει. Το μαύρο, αν και σε ελκύει, δεν έχει πολύ θετική επιρροή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι προτιμούν γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ και το χακί. Αποφεύγουν το κόκκινο, ενώ το άσπρο τους κολακεύει, όπως και οι συνδυασμοί μαύρου και άσπρου, που είναι οι αγαπημένοι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βιολετί και άλλα ψυχεδελικά χρώματα ταιριάζουν στο εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου. Με κυβερνήτη τους τον Ουρανό, αγαπούν γενικά τις αντισυμβατικές αποχρώσεις και μπορούν να φορέσουν δυσαρμονικά χρώματα μεταξύ τους, επιτυγχάνοντας όμως ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Το κίτρινο πραγματικά ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιό σου. Οι φωτεινές και «επιθετικές» αποχρώσεις, συνήθως δεν ταιριάζουν με τις λεπτές ευαισθησίες σου. Το άσπρο είναι το αγαπημένο σου χρώμα και αυτό που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σου, ενώ αυτό που είναι κόντρα στη φύση σου είναι το πράσινο.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις