google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ - Ο Κριός & οι 12 ωροσκόποι του - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ - Ο Κριός & οι 12 ωροσκόποι του

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016


Κριός – Κριός: Τύπος ερωτικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση. Διαθέτει προσωπικότητα που μαγνητίζει. Ασυγκράτητος στις παρορμήσεις του, συχνά μαχητικός και ορισμένες φορές βίαιος στις αντιδράσεις του. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα βγει ηττημένος στην προσπάθεια ή τον αγώνα του για κάτι.
Κριός – Ταύρος: Χαρακτήρας θετικός. Άτομο συχνά επιτυχημένο στους περισσότερους τομείς της ζωής του. Ξέρει τι ζητάει από τη ζωή και κατορθώνει να το αποκτήσει τις περισσότερες φορές. Δεν του λείπει ο εγωισμός και η έπαρση, όμως κατά βάθος είναι καλόκαρδος και τρυφερός.
Κριός – Δίδυμοι: Είναι ο τύπος το αιώνιου έφηβου, που κανένα γεγονός δεν τον καταβάλλει. Είναι ετοιμόλογος, ερωτικός και επιδιώκει συνεχώς την αλλαγή. Εκφράζεται με την κίνηση και πολλές φορές τον χαρακτηρίζει η επιθετικότητα. Παρουσιάζει συχνές εναλλαγές στη διάθεσή του και αυξημένη περιέργεια.
Κριός – Καρκίνος: Τύπος δυναμικός αλλά συχνά αντιφατικός. Το ευαίσθητο σημείο του είναι η ευθιξία και το χαρακτηριστικό στοιχείο του οι εναλλαγές αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας. Άτομο προσκολλημένο στο παρελθόν, χωρίς να φοβάται το μέλλον. Ξεπερνώντας τις εσωτερικές του συγκρούσεις και τους φόβους του, καταφέρνει να φανεί χρήσιμος.
Κριός – Λέων: Ιδιοσυγκρασία φλογερή. Μαχητικός, γενναιόδωρος, γενναίος, επιβάλλει τη γνώμη του στους άλλους. Η τύχη τον ευνοεί αρκετά. Έχει ανεπτυγμένη δημιουργικότητα και ηγετικές τάσεις. Επιζητεί τίτλους και είναι πολύ εκφραστικός. Έχει κουράγιο και αυτοέλεγχο.
Κριός – Παρθένος: Άτομο επιφυλακτικό, παρορμητικό και τολμηρό. Είναι ο τύπος του αγωνιστή που έχει να αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες, μέσα από τις οποίες θα μπορέσει να φτάσει σε κάποιο σημαντικό σημείο. Αν ο ιδεαλισμός του Κριού εξισορροπηθεί με την πρακτικότητα της Παρθένου, τότε θα βοηθηθεί να διοχετεύσει τον δυναμισμό του σε ωφέλιμα έργα.
Κριός – Ζυγός: Δύο διαφορετικές προσωπικότητες μαζί. Φιλόδοξος, πρόθυμος για επικοινωνία, έρευνα και εργασία. Καλός διπλωμάτης. Η ανάγκη του για συναισθηματική ασφάλεια είναι μεγάλη. Έχει την τάση να εξωραΐζει τα άσχημα πράγματα. Στο συνδυασμό αυτό κυρίως ανήκουν άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.
Κριός – Σκορπιός: Άτομο ευαίσθητο στα πάθη και στα δυνατά συναισθήματα. Προσωπικότητα με έντονο μαγνητισμό και μεγάλη φυσική αντοχή. Είναι αυτάρκης και υποστηρίζει με επιμονή τις απόψεις του. Η δύναμή του διοχετεύεται σε όλους τους τομείς της ζωής του. Συχνά, δεν του λείπουν οι αντιθέσεις με τους άλλους.
Κριός – Τοξότης: Επαναστατικός και πεισματάρης. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που έχει υψηλούς στόχους και μεγάλα ιδανικά. Τα ενδιαφέροντά του είναι ποικίλα. Του αρέσει να μαθαίνει και να κάνει πράγματα που κερδίζουν τον θαυμασμό των άλλων. Πολλές φορές παρασύρεται από εντυπώσεις και συναισθηματικούς ενθουσιασμούς.
Κριός – Αιγόκερως: Χαρακτήρας περίπλοκος, δυναμικός, φιλόδοξος, με πολλές οργανωτικές ικανότητες. Ξέρει να οργανώνει τις σκέψεις, τις ιδέες και τις επιθυμίες του. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους άλλους είναι αντιφατικός. Άλλοτε γίνεται εκρηκτικός και άλλοτε συμπεριφέρεται με ψυχρή, τετράγωνη λογική.
Κριός – Υδροχόος: Αδέσμευτος και ανεξάρτητος, ονειρεύεται έναν κόσμο ιδεώδη και προσπαθεί να μεταδώσει στους άλλους τον ενθουσιασμό του γι΄ αυτόν. Δεν δεσμεύεται με τίποτα και με κανέναν, ενδιαφέρεται για τους άλλους και το καλό του κόσμου. Διακρίνεται για τις μεταφυσικές του ικανότητες και τη διαίσθησή του.
Κριός – Ιχθείς: Αινιγματικός με γοητευτική προσωπικότητα. Συγχέει την πραγματικότητα με το όνειρο. Άτομο γοητευτικό και ευγενικό, με ζωηρή φαντασία. Πολλές φορές ζει διπλή ζωή. Έχει έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και προσπαθεί με υλικά αποκτήματα να ξεπεράσει τις ανασφάλειές του.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις