google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ - Ο Καρκίνος & οι 12 ωροσκόποι του - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ - Ο Καρκίνος & οι 12 ωροσκόποι του

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Καρκίνος – Κριός: Χαρακτήρας δημιουργικός αλλά και δύσκολος. Αγαπάει το σπίτι και την οικογένεια και τηρεί τις παραδόσεις. Συνήθως είναι κυκλοθυμικός και συναισθηματικός. Έχει έντονες ανασφάλειες, και από ένστικτο γνωρίζει πώς να κερδίσει την προσοχή των άλλων.
Καρκίνος – Ταύρος: Άτομο δημιουργικό, παραγωγικό και με φυσικές αντοχές. Είναι πολύ δεμένο με την οικογένεια και τις παραδόσεις. Ο Καρκίνος είναι πληθωρικός και συναισθηματικά ευάλωτος. Γίνεται εύκολα αγαπητός, αλλά είναι πολύ κτητικός.
Καρκίνος – Δίδυμοι: Χαρακτήρας ευαίσθητος και με μεγάλη προσαρμοστικότητα. Είναι ανήσυχος και αγχώδης με την καθημερινότητα. Άτομο με διπλωματικό μυαλό και δημιουργικές ικανότητες. Η αναποφασιστικότητά του, όμως, μερικές φορές δημιουργεί προβλήματα.
Καρκίνος – Καρκίνος: Άτομο εσωστρεφές, που αλλάζει πολύ γρήγορα διάθεση. Εύκολα κατανοεί τους άλλους και γίνεται δημοφιλής με σχετική ευκολία. Έχει καλή μνήμη και ασχολείται κυρίως με το σπίτι και την προσωπική του εργασία.
Καρκίνος – Λέων: Χαρακτήρας δυνατός αλλά και δύσκολος. Προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις του στους άλλους και πολλές φορές γίνεται καταπιεστικός. Είναι ερωτικός και συναισθηματικός. Ο εγωισμός του, όμως, πολλές φορές του δημιουργεί προβλήματα.
Καρκίνος – Παρθένος: Τύπος πρακτικός και λεπτολόγος. Άτομο που προσφέρει στους τομείς με τους οποίους ασχολείται και συνήθως διαπρέπει. Άτομο λογικό και φιλόδοξο. Υπολογίζει τη γνώμη των άλλων και τον ενδιαφέρει η υπόληψή του. Η οικογένεια παίζει για αυτόν πρωταρχικό ρόλο.
Καρκίνος – Ζυγός: Είναι κοινωνικός, ρομαντικός και ιδιαίτερα φιλάρεσκος. Είναι πολύ παρορμητικός, πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα. Όταν πληγώνεται, κλείνεται στον εαυτό του. η ερωτική του ζωή είναι αρκετά προβληματική εξαιτίας του εαυτού του.
Καρκίνος – Σκορπιός: Τύπος γοητευτικός και μυστηριώδης. Τον διακρίνει η μεγάλη εσωτερική δύναμη που έχει και που τον βοηθάει αποφασιστικά να πετυχαίνει τους στόχους του. κατά κύριο λόγο τον απασχολεί ο ερωτικός τομέας. Είναι φιλόδοξος, εγωιστής και περήφανος.
Καρκίνος – Τοξότης: Ιδεαλιστής και φιλόδοξος. Βρίσκεται συνεχώς σε διαρκή δράση. Του αρέσει να φιλοσοφεί και πιστεύει στην τύχη. Ύστερα από προσπάθεια, κατορθώνει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Ένα κομμάτι του εαυτού του τον ωθεί να γνωρίσει τον κόσμο. Το άλλο μισό, όμως, τον κρατάει δεμένο στα καθιερωμένα.
Καρκίνος – Αιγόκερως: Παρορμητικός, ευαίσθητος και δημιουργικός. Του αρέσει να εργάζεται και νιώθει έντονη την ανάγκη να εκφραστεί με κάποιους τρόπους. Επιμένει στις απόψεις του και απογοητεύεται εύκολα. Συνήθως διακρίνεται και αποκτά περιουσία και υπόληψη.
Καρκίνος – Υδροχόος: Πραγματικά δύσκολος συνδυασμός. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι που ψάχνουν για κανάλια επικοινωνίας. Τα καθιερωμένα τον καταπιέζουν, αλλά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά. Πολλές φορές θα χρειαστεί να παλέψει ενάντια σε ανθρώπους και καταστάσεις.
Καρκίνος – Ιχθείς: Δυναμικός και ευάλωτος. Το ένστικτο και η διαίσθησή του τον βοηθούν πολλές φορές στη ζωή του. Συμπονά και βοηθάει όσους έχουν την ανάγκη του. Πολλές φορές, όμως, παρασύρεται από ψευδαισθήσεις και όνειρα.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις