google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28 Ιανουαρίου: Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28 Ιανουαρίου: Τι φέρνει σε κάθε ζώδιο;

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017



Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 28/1 στις 2.06 μετά τα μεσάνυχτα στην 9η μοίρα του Υδροχόου. Συνοδεύεται από τη συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και την κόντρα του με τον κυβερνήτη του Υδροχόου Ουρανό, αλλά και το ακριβέστατο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.


Ψυχρότητα στα λόγια, στη έκφραση και στα συναισθήματα είναι αυτά που επικρατούν ενώ η εγκεφαλική υπόσταση του Υδροχόου κάνει τα πράγματα ακόμα πιο μονοκόμματα.

H συναισθηματική Αφροδίτη στους Ιχθύς ασφυκτιά από την αυστηρότητα του Κρόνου,
με τη Νέα Σελήνη να διατάζει ξεκαθαρίσματα μέσα από επίπονες διαδικασίες. Πολλές οι συναισθηματικές εξάρσεις με σκοπό να δούμε το πού πάμε και πώς θα προχωρήσουμε ενώ το ένστικτο είναι αυτό που μας καθοδηγεί και μας προειδοποιεί παράλληλα, ώστε να σώσουμε αυτά που μπορούμε.

Επηρεάζονται άμεσα Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες γεννημένοι στο τέλος του 1ου δεκαήμερου και αρχές του 2ου που γίνονται ανυποχώρητοι είτε για να αμυνθούν είτε για να επιτεθούν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 9η μοίρα των σταθερών αυτών ζωδίων.
Αποσβολωμένοι μένουν Ιχθύς, Τοξότες, Παρθένοι και Δίδυμοι, ψάχνοντας για μια γλυκιά υπόγευση σε οτιδήποτε τους σερβίρεται ενώ Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι προσπαθούν να βγάλουν άκρη, υιοθετώντας εμφατικά λόγια και συμπεριφορές, ενίοτε ακραίες.
Τα νέα ξεκινήματα που ορίζει αυτή η Νέα Σελήνη συνοψίζονται στην απαράμιλλη φράση του σπουδαίου Υδροχόου Berthold Brecht.
«Τι να τον κάνω τον σκοπό σου, η στάση σου μου αρκεί»
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις