google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Φεβρουάριος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 1

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Φεβρουάριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 1 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 12+1=13. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+3=4. Το 4 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Φεβρουάριο.

Για τον μήνα Φεβρουάριο

Αν ο προσωπικό σου μήνας είναι το 1
Αποστασιοποιήσου από πρόσωπα και καταστάσεις και σχεδίασε τη ζωή σου με γνώμονα τις πραγματικές σου επιθυμίες. Ο καιρός που τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζεις.
Επαγγελματικά: Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σου. Διεκδίκησε αυτό που θέλεις ακόμα κι αν δεν είσαι απολύτως έτοιμος/η. Τις όποιες ατέλειες θα τις διορθώσεις στην πορεία.
Οικονομικά: Τα χρήματα έρχονται εύκολα και άλλο τόσο εύκολα φεύγουν.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση και σε ενδιαφέρει ο σύντροφος σου δεν γίνεται να «χτυπάς τη γροθιά στο μαχαίρι». Οι διαφορές λύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν είσαι μόνος/η, το ερωτικό παιχνίδι είναι για σένα μονόδρομος.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Μην αφήνεις τους άλλους να χώνουν τη μύτη τους στις υποθέσεις σου. Κράτα κρυφά τα χαρτιά σου μέχρι να κάνεις αυτό που σκέπτεσαι με την ησυχία σου.
Επαγγελματικά: Εξέτασε τους στόχους σου πριν εκφράσεις τις απόψεις σου. Όπου είναι απαραίτητο κάνε προσθαφαίρεση Η όποια επιτυχία θα είναι προϊόν συμβιβασμού.
Οικονομικά: Προγραμμάτισε τα έξοδα σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος /η.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση αδίκως στεναχωριέσαι, τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα. Μια ειλικρινής συζήτηση θα χαλαρώσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι καιρός να κοιτάξεις αλλού, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν σκοπεύει ν' ανταποκριθεί.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Με όπλα τη γοητεία και το χαμόγελό σου οι πόρτες που θέλεις να χτυπήσεις ανοίγουν διάπλατα. Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου για να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις.
Επαγγελματικά: Η διεύρυνση των ενδιαφερόντων σου, η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, τα εκπαιδευτικά ταξίδια και οι επαφές με άτομα σε θέσεις κλειδιά θα είναι αρωγοί στα σχέδια σου.
Οικονομικά: Περιόρισε τη κουβαρντοσύνη σου αν θέλεις να δεις μια άσπρη μέρα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μη δίνεις δικαιώματα, γιατί η κατάσταση μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αν είσαι μόνος,/η, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον με το οποίο πάντα υπήρχε χημεία θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Με τη ρουτίνα και τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας έχεις χάσει τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια σου. Με λίγη προσπάθεια θα ξαναβρείς τον παλιό καλό εαυτό σου.
Επαγγελματικά: Παρά τις φιλότιμές προσπάθειες σου οι δυσκολίες συνεχίζονται. Όχι για πολύ όμως, ο καιρός που θα γευτείς τους καρπούς των κόπων σου πλησιάζει.
Οικονομικά: Οι συσσωρευμένοι λογαριασμοί αρχίζουν σιγά-σιγά να τακτοποιούνται.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, δώσε σημασία στα λόγια του συντρόφου σου και μην επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Αν είσαι μόνος/η, παρ' όλο που οι γνωριμίες εναλλάσσονται η μία την άλλη, δεν σε ικανοποιεί τίποτα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη θυσιάσεις στο βωμό της σταθερότητας. Τόλμησε να ονειρευτείς και ακολούθησε τα θέλω σου. Ακόμα κι αν τα πράγματα πάρουν άλλη τροπή θα έχεις περάσει καλά.
Επαγγελματικά: Οι αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα είναι αναπόφευκτες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς και να τις αξιοποιήσεις έγκαιρα ώστε να λειτουργήσουν υπέρ σου.
Οικονομικά: Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις σε κάνουν να τρέχεις και να μην φτάνεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην αναζητάς την τελειότητα εκεί που δεν υπάρχει. Βρες μια άλλη δικαιολογία αν σκέπτεσαι να φύγεις. Αν είσαι μόνος/η, μια περαστική γνωριμία θα ταράξει τη ζωή σου για όσο χρόνο διαρκέσει

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ανάγκες της οικογένειας σου θα επηρεάσουν τόσο τα ενδιαφέροντα όσο και τον ελεύθερο χρόνο σου. Βρες εναλλακτικές λύσεις για να πάρεις μια ανάσα.
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Δεν είναι καιρός ν' αλλάξεις σκηνικό, μπορείς όμως να βάλεις τις βάσεις για κάτι πιο ουσιαστικό στο μέλλον.
Οικονομικά: Ο σωστός σου προγραμματισμός σύντομα θ' αποδώσει καρπούς.
Αισθηματικά: Αν έχεις μιας σταθερή σχέση μην ξεχνάς ότι όποιος θέλει τα πολλά στο τέλος μπορεί να χάσει και τα λίγα. Αν είσαι μόνος/η, αντί να ονειρεύεσαι χιμαιρικούς έρωτες είναι προτιμότερο να επενδύσεις στην επικοινωνία.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Μη βιαστείς ν' αποφασίσεις αν προηγουμένως δεν εξετάσεις προσεκτικά κάθε σου βήμα. Σήκωσε τον πήχη στο ύψος που μπορείς να ξεπεράσεις, για να μην χάνεις άδικα το χρόνο σου.
Επαγγελματικά: Νέες επαγγελματικές γνωριμίες μπορεί να φαντάζουν σαν λύση στα σχέδια σου. Κράτησε μικρό καλάθι μέχρι ν' ανοίξουν τα χαρτιά τους και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Οικονομικά: Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Μην επαφίεσαι σε υποσχέσεις
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην μπλέκεις τις αισθηματικές με τις επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί ενδέχεται να βρεθείς σε αδιέξοδο χωρίς να το καταλάβεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Με έντονη κοινωνική δικτύωση, αλλά και σύσφιξη σχέσεων με άτομα από το παρελθόν, τα σχέδια σου μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου.
Επαγγελματικά: Η επιτυχία είναι προ των πυλών. Μην επαναπαύεσαι όμως στις δάφνες σου. Όση εύνοια κι αν έχεις αυτή τη στιγμή χρειάζεται επαγρύπνηση για να διατηρήσεις τα κεκτημένα.
Οικονομικά: Ευκαιρίες οικονομικής ανόδου που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση γυρίζεις σελίδα. Τα εμπόδια που υπήρχαν από εγωισμό είναι πια παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος/η, αποφασίζεις να δώσεις μια ευκαιρία σ' ένα άτομο που σε πολιορκεί καιρό.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Θέματα που χρειάζονται λύση έρχονται στην επιφάνεια. Μη διστάσεις να κάνεις όποιες αλλαγές θεωρείς αναγκαίες, ακόμα και να δώσεις τέλος σε ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του.
Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε πιέζουν. Δες τι εναλλακτικές υπάρχουν και πάρε τις αποφάσεις σου με ψυχραιμία και σύνεση.
Οικονομικά: Έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει, ανατρέπουν προσωρινά τα σχέδια σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση οι τσακωμοί για «ψύλλου πήδημα» ενισχύουν την απογοήτευση σου. Πάρε τις αποφάσεις σου, τα πράγματα δεν πρόκειται ν' αλλάξουν από μόνα τους. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα αφήνεις περιθώριο να σε πλησιάσουν.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις