google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η αστρολογική ανατομία των 12 ζωδίων - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Η αστρολογική ανατομία των 12 ζωδίων

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Το ζώδιό σου δίνει πολλές πληροφορίες για τη σωματική διάπλαση και τα χαρακτηριστικά σου
Η εμφάνιση κάθε ανθρώπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα η κληρονομικότητα ή η καταγωγή. Στην Αστρολογία, το ζώδιο και γενικότερα ο αστρολογικός χάρτης του ατόμου μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες για τη σωματική διάπλαση και τα χαρακτηριστικά του.

Ο εντοπισμός και η αναγνώριση ορισμένων σταθερών χαρακτηριστικών που έχουν τα ζώδια* έχει απασχολήσει πολύ τους λεγόμενους φυσιογνωμιστές οι οποίοι κατέληξαν σε πλήθος συμπερασμάτων, μια σύνοψη των οποίων παρουσιάζεται πιο κάτω.
* Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον Ήλιο (το ζώδιο) υπάρχουν και άλλοι βασικοί αστρολογικοί δείκτες της εξωτερικής εμφάνισης όπως ο Ωροσκόπος, το ζώδιο της Σελήνης, ο 3ος οίκος κ.λπ.
Ας δούμε λοιπόν τι χαρακτηριστικά προσδίδει κάθε ζώδιο στην εμφάνιση ενός ατόμου:
Κριός
Εμφανισιακά, ο Κριός έχει έντονες γωνίες στο πρόσωπό του, αδρό πηγούνι και καλλίγραμμο στόμα. Είναι αθλητικός, με κανονικό έως μεγάλο ύψος, δεμένο σώμα και μαλλιά καστανά έως καστανόξανθα. Χαρακτηριστικά είναι τα έντονα προεξέχοντα οστά των φρυδιών, το σταρένιο χρώμα της επιδερμίδας, η ανδροπρεπής παρουσία για τους άνδρες και η δυναμική για τις γυναίκες. Η όλη σωματική του διάπλαση δίνει την εντύπωση της δύναμης και της ανθεκτικότητας.
Ταύρος
Ο Ταύρος έχει συχνά ένα αρμονικό πρόσωπο, με έντονα μάγουλα και πολύ αισθησιακά χείλη. Το σχήμα του προσώπου είναι συνήθως τετράγωνο ή οβάλ και η μύτη μπορεί να στρογγυλεύει στην άκρη ή να είναι προς τα πάνω. Η επιδερμίδα είναι ανοιχτόχρωμη και τα μαλλιά πολλά, λαμπερά και σπαστά. Το σώμα έχει σχετικά καλές αναλογίες, ακόμα κι αν έχει παραπανίσια κιλά, αν και στις γυναίκες τείνει να είναι πιο γεμάτο από τη μέση και κάτω. Γενικά σου δίνει την εντύπωση της αντοχής.
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος ξεχωρίζει για τα σπινθηροβόλα και εκφραστικά μάτια. Γενικά τα χαρακτηριστικά του είναι ωραία και αρμονικά. Έχει λεπτή σωματική κατασκευή και κανονικό έως ψηλό ύψος. Επίσης το σώμα του είναι μυώδες και η επιδερμίδα του πολύ ανοιχτόχρωμη. Τα όμορφα άκρα του, ιδίως τα χέρια και η κίνησή τους είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.
Καρκίνος
Το πρόσωπο του Καρκίνου έχει συνήθως στρογγυλό σχήμα και τα χαρακτηριστικά του τείνουν να γίνονται πιο έντονα και «γεμάτα» όταν φτάνει κοντά στα 30. Τα μαλλιά είναι σκούρα με λεπτή τρίχα ή αραιά για τους άντρες. Η μύτη είναι κανονική, τα μάτια προεξέχουν ελαφρώς από τις κόγχες, το πηγούνι είναι στρογγυλό, και η επιδερμίδα σχετικά ανοιχτόχρωμη. Το ύψος του κυμαίνεται από το κοντό (ιδίως στις γυναίκες) μέχρι το μέτριο. Χαρακτηριστικό των γυναικών συνήθως είναι το πλούσιο στήθος.
Λέων
Ο Λέων έχει έντονα χαρακτηριστικά, ευρύ μέτωπο, πυκνά, ογκώδη ανοιχτόχρωμα μαλλιά (συχνά πυρόξανθα ή κόκκινα) και μυτερή μύτη. Οι αναλογίες του σώματος είναι αρμονικές, με ψηλό ανάστημα και μακριά πόδια. Το μυϊκό σύστημα είναι δύο τύπων ή λεπτό ή πολύ γεροδεμένο. Φημολογείται ότι ο πρώτος ανήκει σε άτομα πιο ηθικά και πνευματικά και ο δεύτερος σε πιο πρακτικά και εγωκεντρικά. Οι γυναίκες συνήθως έχουν σωματότυπο «μήλο». Η εμφάνισή του γενικά εκπέμπει αρχοντιά, κλάση και υπερηφάνεια.
Παρθένος
Ο Παρθένος έχει εμφάνιση συνήθως σοβαρή, διακριτική και κομψή που θυμίζει παιδί του κολεγίου. Συνήθως έχει καλό γούστο αλλά είναι απρόθυμος να το επιδείξει. Το ύψος του είναι από μέτριο έως ψηλό, με πολύ λεπτή σωματική κατασκευή, κυρίως στους άντρες. Γενικά, είναι αδύνατος έως οστεώδης πιθανόν επειδή προσέχει πολύ τη διατροφή του. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για αυτό το ζώδιο ίσως γιατί απεχθάνεται να τραβά τα βλέμματα πάνω του.
Διάβασε περισσότερα για την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων εδώ
Ζυγός
Ο Ζυγός έχει αρμονικά, λεπτά χαρακτηριστικά, όμορφα μάτια και οβάλ σχήμα προσώπου. Το ύψος του κυμαίνεται από μέτριο έως ψηλό, και το σώμα του κανονικό, ούτε πολύ αδύνατο ούτε παχύ με έμφαση στις καμπύλες για τις γυναίκες που έχουν την τάση να παίρνουν βάρος από τα 40 και μετά. Η όλη του εμφάνιση δίνει την εντύπωση αρμονίας, ηρεμίας, συμπάθειας, γοητείας και φινέτσας εξαιτίας των αρκετών αξεσουάρ που χρησιμοποιούν.
Σκορπιός
Ο Σκορπιός σου δίνει την εντύπωση ότι είναι αρκετά ανθεκτικός. Συχνά έχει μεγάλους, δυνατούς, καλοφτιαγμένους ώμους. Οι γυναίκες όπως και στο απέναντί τους ζώδιο, τον Ταύρο, έχουν την τάση να είναι πιο ανοιχτές από τη μέση και κάτω. Το πρόσωπο είναι συνήθως τετράγωνο, με έντονα χαρακτηριστικά, διεισδυτικά μάτια που μαγνητίζουν και καλογραμμένα χείλη. Τα μαλλιά είναι συχνά πλούσια και σκούρα. Η εμφάνιση αποπνέει μια αίσθηση της γοητείας, δύναμης, εχεμύθειας και σοβαρότητας.
Τοξότης
Ο Τοξότης είναι συχνά ψηλός ή σε αρκετές περιπτώσεις πολύ ψηλότερος από το μέσο όρο, με έντονα και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, χαμογελαστά χείλη και σκούρα μαλλιά και μάτια. Η σωματική του διάπλαση αλλάζει και όσο μεγαλώνει γίνεται πιο συμπαγής καθώς αυξάνεται το βάρος του. Συνήθως έχει αδύνατα, μακριά άκρα ενώ το σώμα του δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικό. Η συνολική εμφάνιση του Τοξότη δίνει την εντύπωση ενός χαρισματικού, ζωντανού, γεμάτου ενέργεια ατόμου.
Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι συνήθως αρκετά αδύνατος -αν και όσο μεγαλώνει γίνεται κανονικού βάρους- και μεσαίου αναστήματος. Τα χαρακτηριστικά του είναι ανοιχτόχρωμα, πολύ όμορφα, αν και σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν σμιλευτεί, με ωραία και μεγάλα μάτια. Οι γυναίκες του ζωδίου ξεχωρίζουν για τις καλλίγραμμες, μακριές τους γάμπες. Η εμφάνιση του Αιγόκερω αποπνέει αυστηρότητα, σταθερότητα, βάθος και ωριμότητα.
Υδροχόος
Ο Υδροχόος συνήθως είναι ψηλός, λεπτός και μυώδης. Έχει ευγενικά χαρακτηριστικά, σκούρα και πυκνά μαλλιά, ενίοτε σπαστά ή σγουρά ενώ συχνά ξεχωρίζει για το χτένισμά του που είναι ασυνήθιστο. Η έκφραση του προσώπου είναι ωραία με μια σκιά της σοβαρότητας, το δέρμα του ανοιχτόχρωμο και ειδικά στις γυναίκες πολύ όμορφο και λείο. Τα μάτια του είναι ζωντανά, σπινθηροβόλα και το βλέμμα του ανήσυχο, δίνει συνεχώς την εντύπωση ότι είναι σε επιφυλακή. Η όλη του εμφάνιση αποπνέει ζωντάνια και πρωτοτυπία.
Ιχθύες
Είναι το μόνο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που μπορεί να ποικίλει σε εμφάνιση. Συνήθως ο Ιχθύς άντρας είναι στρουμπουλός και μετρίου αναστήματος ενώ οι γυναίκες λεπτεπίλεπτες και μικρόσωμες. Αν μπορούσαμε να αναφέρουμε ένα έντονο χαρακτηριστικό του ίσως είναι τα μάτια που είναι μεγάλα, ανοιχτόχρωμα, προεξέχουν από τις κόγχες με βλέμμα σταθερό ή αργό και σχεδόν υπνωτικό. Η όλη του σωματική διάπλαση δεν είναι καθόλου αθλητική ή μυώδης, δίνει την εντύπωση ότι είναι κάπως ασαφής, μυστηριώδης. Στην πραγματικότητα, η εξωτερική εμφάνιση ενός Ιχθύ είναι αδύνατο να ταξινομηθεί όπως και η προσωπικότητά του η οποία παραμένει εντελώς αόριστη!

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις