google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13.10.2015: Ξαφνικά θα σε βρει... - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13.10.2015: Ξαφνικά θα σε βρει...

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Στις 13 Οκτωβρίου και στις 03:05 έχουμε την νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται στην 19η μοίρα του Ζυγού. Για τα γεωγραφικά δεδομένα της Ελλάδας ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο είναι ο παρακάτω:

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 8-12/01, από 7-11/04, από 10-14/07 και από 10-14/10. Γενικότερα επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία από την 17η έως την 21η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων και από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στην 10η μοίρα της Παρθένου ή των Ιχθύων.


Φράσεις-κλειδιά για την νέα Σελήνη του Οκτωβρίου
κοινωνική απροσεξία
ανάγκη να αναλάβουμε ευθύνες για λανθασμένη συμπεριφορά
τιθασεύοντας την εσωτερική φλόγα
χρήση της διαίσθησης με πρακτικό τρόπο
ικανότητα πρόβλεψης και πρόνοιας για μια επερχόμενη κρίση
ενοποίηση της υλικής και της πνευματικής φύσης
γνώση της ανώτερης δύναμης ή της δύναμης του εαυτού

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη του Νοέμβρη. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, από τις 13 δηλαδή του μήνα και μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μιλάει για καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες που αρχίζουν να έρχονται σιγά-σιγά στην πραγματικότητά μας και για την ανάγκη μας να αρχίσουμε να δημιουργούμε την ισορροπία και την αρμονία μέσα στις σχέσεις μας. Από τον 3ο οίκο του χάρτη αυτές οι σχέσεις και η αρμονία που καλούμαστε να φέρουμε δεν περιορίζονται αποκλειστικά στα αισθηματικά μας ή στα επαγγελματικά μας, αλλά επεκτείνονται σε ό,τι μας περιβάλλει και μας αφορά άμεσα, στις σχέσεις με τα αδέλφια μας ή με τους κοντινούς μας συγγενείς για παράδειγμα.

Είναι η πρώτη ''νορμάλ'' νέα Σελήνη μετα την περίοδο των εκλείψεων. Οι δύο προηγούμενες εκλείψεις έκαναν αναφορά σε θέματα σχέσεων, θέμα που συνεχίζεται και σε αυτή την νέα Σελήνη μέσα από αρκετές ενδείξεις (Σελήνη στον Ζυγό, τονισμένος Ουρανός κύριος του εβδόμου, Δίας κυβερνήτης του πέμπτου και γωνιακος). Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη από ζωδιακό μήκος είναι ακόμη ανοιχτή, αλλά οι πλανήτες είναι σε πολύ στενή παραλληλία, είναι γωνιακοί στον χάρτη και η από ζωδιακό μήκος σύνοδός τους θα τελειοποιηθεί μέσα στον τρέχοντα σεληνιακό κύκλο και συγκεκριμένα  πάνω στο τρίτο τέταρτο της Σελήνης.

Η Αφροδίτη είναι σημαντική στον χάρτη του φαινομένου μιας και είναι ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης, ελέγχει το μεσουράνημα και βρίσκεται γωνιακή στον πρώτο οίκο. Έχει φρεσκοπεράσει στην Παρθένο και ακόμη επεξεργάζεται ένα καινούργιο περιβάλλον το οποίο μάλιστα δεν είναι το ιδανικότερο γι'αυτήν. Αρχίζει και κλείνει την αντίθεση της με τον Ποσειδώνα και το επόμενο διάστημα στα αισθηματικά μας θέματα θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί καθώς πολλά από αυτά που αισθανόμαστε ή από αυτά που ο σύντροφος μας λέει, μπορεί και να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρα και αληθή και κάποιον λάκκο να έχει η φάβα κατα την λαϊκή ρήση.

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα ενισχύει το παραπάνω και μας λέει ότι το να μην ψαξουμε να βρουμε την αληθεια και το να καταπίνουμε αμάσητα τα λόγια και τις υποσχέσεις κάποιου μπορεί και να έχει άσχημα αποτελέσματα, με την απογοήτευση ίσως να είναι το λιγότερο από τα κακά. Επίσης, μιας που η νέα Σελήνη έχει να κάνει με ξεκινήματα καινούργιων σχέσεων, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατι οι αντιθέσεις Αφροδίτη και Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας δώσουν λανθασμένα ερεθίσματα και να μπερδέψουμε τα μηνύματα που παίρνουμε. Μπορεί να θεωρήσουμε ότι ο άλλος ελκύεται από εμάς για παράδειγμα ή ότι ακόμη και εμείς οι ίδιοι οτι ελκυόμαστε από κάποιον, ενω αυτό να μην ισχύει τελικά. Το εξάγωνο βέβαια του Ερμή με τον Κρόνο που είναι και πιο στενή σαν όψη, θα μας βοηθήσει να επεξεργαστούμε την περίπτωση οποιαδήποτε και αν είναι αυτή, με καθαρή λογική και ξεκάθαρες κουβέντες.

Από την άλλη όμως, η σύνοδος του Άρη με τον Δία ενισχύει και τονίζει την ερωτική διάθεση και ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Μια όμορφη και δυνατή όψη για να αρχίσει μια σχέση παθιασμένα και να περάσουν και οι δύο κατευθείαν στο ψητό, ίσως χωρίς να σκεφτούν πολύ για την συνέχεια ή το μέλλον της σχέσης. Η σύνοδος αυτή πάντως είναι αρκετά θετική για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα που γίνονται καθώς υπόσχεται επιτυχημένη δράση, ενέργεια, κουράγιο και πρωτοβουλίες.

Η παρουσία του Ουρανού είναι τονισμένη μέσα από την αντίθεση που δέχεται από την νέα Σελήνη και η αντίθεση αυτή είναι και η μόνη όψη που κάνει η νέα Σελήνη λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τις παραδοσιακές όψεις. Ο σεληνιακός αυτός μήνας έχει την αίσθηση του απρόβλεπτου και του ανατρεπτικού, περιμένουμε εξελίξεις που μπορεί να μας αφήσουν με το στόμα ανοικτό και περισσότερο στον τομέα των σχέσεων, καθώς ο Ουρανός κυβερνά τον 7ο οίκο του χάρτη. Σε πολιτικό επίπεδο, μπορεί να παρατηρήσουμε κάποια μικρή αλλαγή σε θέματα κοινωνίας μέσα από γεγονός που σχετίζεται με σοκ και δράση των εταίρων μας το οποίο  στριμώχνει ή αγχώνει αρκετά την κυβέρνηση. Γενικότερα θα λέγαμε πως η προσαρμογή σε νέες καταστάσεις θα απαιτήσει δύναμη και απόλυτη πνευματική ηρεμία καθώς θα είναι αρκετά δύσκολο να μην ταραχτούν τα νεύρα μας από τις εξελίξεις που τρέχουν. Ο σχεδιασμός των κινήσεων και του προγράμματός μας θα είναι δύσκολος και καλό είναι να περιμένουμε πρώτα για να δούμε πώς εξελίσσονται οι καταστάσεις.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο βοηθάει την κατάσταση καθώς δίνει υπομονή, ορθή κρίση και σωστό και μετρημένο λόγο. Είναι βοηθητικός παράγοντας που θα συγκρατήσει τις ραγδαίες εξελίξεις ή που θα μας δώσει ευκαιρίες να συγκρατηθούμε εμεις και να σκεφτούμε ψύχραιμα και με λογική. Αυτό το εξάγωνο και σε συνδυασμό με τον Ερμή πάνω στον βόρειο δεσμό της Σελήνης μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε ξεκάθαρα και σωστά πάνω σε οικονομικά ζητήματα που απορρέουν από την εργασία μας και την προσφορά μας, να αντιμετωπίσουμε φόβους που έχουν να κάνουν με την υγεία μας και να εστιαστούμε ουσιαστικά και πρακτικά στην καινούργια αρχή που θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας ξεκαθαρίζοντας τα εμπόδια που μας φοβίζουν και τα οποία μπορεί να προέρχονται από έλλειψη οικονομικής ασφάλειας, από κακές ή δυσλειτουργικές συνεργασίες και υπηρεσίες που δεχόμαστε ή προσφέρουμε ή από την μέχρι τώρα τυφλή εμπιστοσύνη μας σε μεγάλες ομάδες.

Άλλη μια ισχυρή όψη στον χάρτη της νέας Σελήνης είναι το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα το οποιο μας βοηθά να κινηθούμε αποφασιστικά και με επιτυχία σε θέματα που σχετίζονται με προσωπικά μας ζητήματα ή με θέματα οικονομικών. Η όψη αυτή επίσης ενισχύει τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα και μαζί με την σύνοδο του Άρη με τον Δία επιφυλάσσουν ένα εκρηκτικό και άκρως ικανοποιητικό ερωτικό κοκτέιλ γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για όσους αγγίζει σχετικούς τομείς στον χάρτη τους.

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη του ζώδιό σου;
να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.
Κριός
Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο για την επόμενο διάστημα στην ζωή σου. Οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα και από εσένα και αυτό σε κάνει να νοιώθεις σίγουρα ζωντανός, άσχετα αν οι εξελίξεις είναι θετικές ή αρνητικές. Μια περίοδος με πολλά απρόοπτα και με πολλές αλλαγές. Κάποιες τις περίμενες ενώ κάποιες άλλες όχι. Η ζωή δε σταματά να σε εκπλήσσει ποτέ τελικά!
Τι μπορείς να κάνεις: Φιλοσόφησέ το.

Ταύρος
Δράση, ανατροπές και πάλι δράση στον επαγγελματικό σου τομέα. Αρχίζεις και βάζεις τάξη σε όλους και σε όλα και προχωράς σε αποφάσεις που μπορεί μέχρι τώρα να σε φόβιζαν ή να τις ανέβαλλες για κάποιο άλλο λόγο αλλά τώρα είσαι έτοιμος εσύ ή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Τι μπορείς να κάνεις: Άφησε το σημάδι από τα παπούτσια σου πάνω τους!

 Δίδυμος
Πανικός, σεισμός ερωτικός και ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα. Από την επιστροφή του πρώην μέχρι την γνωριμία από το πουθενά με τον έρωτα της ζωής σου, όλα είναι ανοιχτά και όλα παίζουν. Εκμεταλλεύσου τις εξελίξεις γύρω σου και βγάλε ό,τι μπορείς από αυτές.
Τι μπορείς να κάνεις: Δώσε αέρα στις επιθυμίες και τους στόχους σου, όχι στα μυαλά σου.

Καρκίνος
Ανατροπές στην καριέρα σου σού χαλάνε την ηρεμία στο σπίτι. Εσυ δε θα μασήσεις και με ηρεμία, όσο μπορείς βέβαια, θα κινηθείς με τέτοιο τρόπο ώστε τουλάχιστον ο προσωπικός σου κόσμος να μη διαταραχτεί τόσο πολύ. Είτε αποφασίσεις να σφίξεις τα δόντια και να χαμογελάσεις (yes boss!), είτε αποφασίσεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα (μπουρλότο!) να ξέρεις πώς και στις δύο περιπτώσεις τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα μετά.
Τι μπορείς να κάνεις: Πες οτι βλέπεις μια ταινία που δε σε αφορα.

Λέων
Παρεξηγήσεις και σχόλια που δεν αληθεύουν έρχονται στο φως και αρχίζεις να καταλαβαίνεις ποιοί είναι με το μέρος σου και ποιοί σου σκάβουν τον λάκκο. Οικονομικά ζητήματα κινούνται και ζητάνε την προσοχή σου, την δράση σου και την ορμητικότητά σου. Μια πολύ καλή περίοδος να ξεκαθαρίσεις την εικονα σου και τις στρεβλές απόψεις που έχεις για την αφεντια σου και να φτάσεις πιο κοντά στον πυρήνα της αληθινής σου ύπαρξης και να αντλήσεις αυτοπεποίθηση και δύναμη από εκεί.
Τι μπορείς να κάνεις: Κάνε αυτό που ξέρεις, αλλά αυτή την φορά καλύτερα.

Παρθένος
Χάνεις λίγο το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και βλέπεις θέματα και πρόσωπα γύρω από τα οποία είχες δημιουργήσει μια αίσθηση ασφάλειας, αυτή την περίοδο να αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Αρχίζεις ένα νέο κεφάλαιο και παίρνεις αποφάσεις για τα οικονομικά σου, αλλά και για την ζωή σου γενικότερα καθώς αντιλαμβάνεσαι πού είναι τα τρωτά σου σημεία και αποφασίζεις να τα επεξεργαστείς πιο συνειδητά.
Τι μπορείς να κάνεις: Μάζεψε λεφτά και σταμάτα να κλαίγεσαι γι'αυτό που δεν έχεις.

 Ζυγός
Μια νέα Σελήνη που μιλάει σε σένα και σου λεέι ή σου αποκαλύπτει σταδιακά πράγματα που δεν ήξερες. Πράγματα για σένα και τον εαυτό σου και πράγματα για τους άλλους σε σχέση με εσένα. Αποκαλύψεις αρχίζουν να μπαίνουν στο μενού της ημέρας σου και απρόβλεπτες ειδήσεις ή πληροφορίες έρχονται να σου ταράξουν το υποσυνείδητο και να σε κάνουν να σκεφτείς βαθυτερα.
Τι μπορείς να κάνεις: Μίλα μου, μίλα του, μίλα της.

Σκορπιός
Διαισθητικά και υποσυνείδητα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αλλά μέχρι τώρα κάτι σε κρατούσε. Και τώρα κάτι πάλι θα σε κρατήσει αλλά για πόσο ακόμη; Οι ιδέες που έχεις και οι σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου δεν στριφογυρίζουν γιατί είσαι παρανοϊκός Σκορπιός, αλλά γιατί μια δόση αλήθειας όντως υπάρχει. Εξακρίβωσε, διασταύρωσε και ετοιμάσου να δράσεις λίγο πιο μέτα με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
Τι μπορείς να κάνεις: Μην κρύβεσαι κάτω από το ζεστό σου πάπλωμα.

 Τοξότης
Νέο κοινωνικό δίκτυο για άλλη μια φορά. Αλλάζεις φίλους, κάνεις καινούργιες γνωριμίες και από πίσω υπάρχει στο μυαλό σου ότι ίσως αυτή την φορά βρεις κάποιον/κάποια που τελικά να αξίζει. Δεν είναι μόνο το ότι έχεις απογοητευτεί και κουραστεί από τους άνθρωπους, είναι και το ότι πλέον θελεις να αλλάξεις και εσύ ο ίδιος. Μπορεί και να μην είσαι εσύ και να είναι ο Κρόνος όλο αυτο. Ό,τι και αν είναι πάντως δε θα περάσει σύντομα.
Τι μπορείς να κάνεις: Ρίξε στο κορμί σου σπίρτο να πυρποληθείς, αυτή η αγάπη στ' άστρα σε ανεβάζει.

 Αιγόκερως
Πιέσεις στο σπίτι και στην οικογένεια, πιέσεις και ανατροπές στα επαγγελματικά σου, η περίοδος σε έχει στην πίεση και στο τρέξιμο. Εσύ όμως κόντρα σε όλα αυτά ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το κάνεις, πότε να το κάνεις και κυρίως σε ποιόν να το κάνεις.  Εχεις μεγάλη δύναμη και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις. Και θα τα καταφέρεις!
Τι μπορείς να κάνεις: Γίνε η υπηρέτρια που σερβίρει δηλητήριο στο κουαντρώ της Κυρίας.

Υδροχόος
Μικροπράγματα της καθημερινότητας, μια φράση που πετάγεται από το στόμα του αδελφού σου ή μια ατάκα που ακούς στον δρόμο σε κάνουν να ξυπνάς και να συνειδητοποιείς ένα ολόκληρω καινούργιο κόσμο αυτη την περίοδο. Αυτός ο κύκλος της Σελήνης σου ανοίγει τα μάτια, σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά και μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την νέα ιδέα που σου καρφώθηκε.
Τι μπορείς να κάνεις: Καις καρδιές και καταστρέφεις κόσμο.

Ιχθύες
Τα οικονομικά σου που σε απασχολούν θα συνεχίσουν να σε απασχολούν αλλά τώρα αρχίζεις και διαμορφώνεις συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο για το πώς θα κινηθείς. Οι άλλοι γίνονται σημαντικοί είτε γιατί απο αυτούς θα βρεις εσυ μια λύση είτε γιατί εξαρτάσαι εσύ από τις δικές τους ορέξεις και διαθέσεις. Στο ερωτικό κομμάτι έχεις ζήτηση. Να περιμένεις εντάσεις που είτε θα οδηγήσουν στο κρεβατι είτε θα κλυδωνίσουν επικίνδυνα την σχέση σου.
Τι μπορείς να κάνεις: Μη μιλάς πολύ, άκου και σχεδίαζε την ηρωική σου έξοδο.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις