google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015


- "Οι Δρακονιανοί κατάγονται από έναν σκοτεινό γαλαξία ο οποίος ονομάζεται "Δράκων" και βρίσκεται στις παρυφές του σύμπαντος. Λόγω της εγκληματικής συμπεριφοράς τους σε κάθε μορφή ζωής και της ασέβειας τους προς την φύση και το "Όλον Φως", τους έδιωξαν από τον γαλαξία και τους εξόρισαν στα άστρα α' και γ' του αστερισμού του Δράκοντος (NGC-6015) στον δικό σας γαλαξία, στον οποίον έδωσαν το όνομα τους. Την εξορία τους αυτή την παρουσιάζουν σαν αποστολή και σκοπός τους είναι να κυριαρχήσουν στα άστρα της περιοχής τους και σε ολόκληρο τον γαλαξία.

Είναι όντα χαμηλών δονήσεων και αδυνατούν να ξεπεράσουν την γήινη δονητική και κραδασμιακή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανέβουν πνευματικά στις σφαίρες των ευγενών συναισθημάτων. Έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες και ανεπτυγμένη τεχνολογία. Θεωρούνται σαν η πιο παρασιτική και εγκληματική ουράνια κοινωνία και είναι η χειρότερη από όλους τους αποστάτες του σύμπαντος. Ζουν πάντα σε βάρος των άλλων, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες τους.

Τα ιερατεία τους, οι επιστήμονες και η κάστα των αρχηγών τους, έχουν την ικανότητα να αλλάζουν ακαριαία μορφή, μεταβαλλόμενοι σε πραγματικό δράκο ή τέρας, παραλύοντας κάθε ανθρώπινη αντίδραση και να προκαλούν παραισθήσεις. Χρειάζονται το αίμα, τις σάρκες και την ενέργεια του ανθρωπίνου σώματος για την διατήρηση των κραδασμών τους στο γήινο περιβάλλον. Είναι άριστοι γενετιστές, φανατικοί θρησκειολόγοι και επιδιώκουν τα ανώτατα ιερατικά αξιώματα για να παρασιτούν σε βάρος του κόσμου που τους συντηρεί.


Η κάστα των Δρακονιανών επισκόπων, ραββίνων και μουφτήδων είναι αυτοί που ευθύνονται για την καταστροφή του Άρη πριν 1.000 χρόνια. Επηρέαζαν και μετέδιδαν ψευδείς πληροφορίες στους επιστήμονες του πλανήτη, με αποτέλεσμα την πλήρη οικολογική του καταστροφή και την εξαφάνιση της ατμόσφαιρας και των θαλασσών από την επιφάνεια του.

Συνεργάζονται άριστα με τις ΗΠΑ και τους Κινέζους, τους οποίους θεωρούν προέκταση τους. Οι Δρακονιανοί είναι αυτοί που καλλιέργησαν το φαινόμενο της ανθρώπινης απληστίας και της μανίας συγκέντρωσης πλούτου. Είναι αυτοί που καλλιέργησαν τον θρησκευτικό φανατισμό και την θρησκευτική βία, είναι αυτοί που προκάλεσαν την αγριότητα του ιερατείου κατά την περίοδο επιβολής του Χριστιανισμού. Αδιαφορούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καλλιεργούν τον πολιτισμό της βίας και της τρομοκρατίας, ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών και διευθύνουν το οργανωμένο έγκλημα.

Ελέγχουν και κατευθύνουν τους περισσότερους πολιτικούς ηγέτες της Γαίας"..




Η ΔΥΝΑΜΗ "ΔΕΛΤΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ (DELTA FORCE)
Οι ενσαρκωμένοι Δρακονιανοί που προέρχονται από τον 7ο πλανήτη του άστρου γ' (Eltanin) του αστερισμού του Δράκοντος, οι οποίοι συνεργάζονται με τους Βοωτιδείς που προέρχονται από το άστρο ε' (Izar) του αστερισμού του Βοώτη και τους Οφίτες που προέρχονται από το άστρο β' (Chow των Κινέζων που φέρει και το όνομα μιας δυναστείας τους) του αστερισμού του Όφεως, επανδρώνουν την "Μαύρη Αδελφότητα" της Ν. Υόρκης, η οποία διοικεί απ' ευθείας την δύναμη άμεσης επέμβασης "Δέλτα" των ΗΠΑ.
Η δύναμη αυτή δημιουργήθηκε σαν αντίβαρο και αντίπαλο δέος, στους ενσαρκωμένους Ελλάνιους "Ε"

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/oi-apostates-tou-drakontos.html#sthash.b7PV6AWg.dpuf
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις