google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ερωτικό ωροσκόπιο 24/5 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/5

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους τα ερωτικά σου;
ΚΡΙΟΣ

 Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων γι’ αυτό θα έχεις πιο ανάλαφρη και ανέμελη διάθεση. Άκρως επικοινωνιακός/η, με τάση να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο θα γίνεις αρκετά δημοφιλής αυτό το διάστημα ενώ το χαλαρό και άνετο στυλ σου θα προσελκύσει το αντίθετο φύλο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις μια γνωριμία σε ένα μέρος που συχνάζεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η καθημερινότητά σας θα εμπλουτιστεί με επαφές και εξόδους ενώ θα συσφίξετε και τις σχέσεις σας με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
 Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου όμως θα συνεχίσει να σε ευνοεί, κάνοντάς σε πιο παιχνιδιάρη/α και ευέλικτο/η, χωρίς να χάνεις καθόλου τον ερωτισμό και τη γοητεία σου, κάτι που κάνει τις προσεγγίσεις του αντίθετου φύλου πιο εύκολες. Θα εγκαταλείψεις το συντηρητικό και κάπως κλασικό στυλ και θα αντιμετωπίσεις τα αισθηματικά σου με μια τελείως διαφορετική διάθεση αφού θα θέλεις να χαρείς την κάθε στιγμή γι’ αυτό θα έχεις τα τυχερά σου. Αν είσαι σε σχέση, κάποια χρήματα που δεν περιμένατε θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, δίνοντάς σας μια μεγάλη ανάσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο σήμερα και σε γεμίζει αισιοδοξία και κέφι. Θα έχεις την ανάγκη να ανανεώσεις τόσο την εικόνα σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή, οπότε δεν αποκλείονται κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά και καινούργιες γνωριμίες που -αν μη τι άλλο- σου υπόσχονται όμορφες, ανέμελες στιγμές, χωρίς άγχη και ζορίσματα. Αν είσαι σε σχέση, η συγκεκριμένη περίοδος θα είναι αρκετά καλή, δεδομένου ότι θα ξεφορτωθείς και τον Άρη από απέναντί σου, οπότε θα ηρεμήσετε, θα υπάρχει πιο συμβιβαστικό πνεύμα και δε θα είστε με λυμένο το ζωνάρι για καβγάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί γεγονότα να μην φέρει που θα ανατρέψουν την ερωτική σου ζωή, παρά μόνο κάποια φλερτ, αλλά θα σου ανανεώσει τη διάθεση και θα σε ελαφρύνει ψυχολογικά, οπότε κι αυτό καλό θα είναι. Ωστόσο, οφείλεις να είσαι και πιο προσεκτικός/η γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνεις το σκέλος ενός ερωτικού «τριγώνου», χωρίς καν να το καταλάβεις. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά στη δουλειά σου γι’ αυτό θα είσαι πιο ξέγνοιαστος/η και έτσι θα μπορείς να απολαύσεις ξεχωριστές στιγμές με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
 Ευνοείσαι με την Αφροδίτη στους Διδύμους γιατί θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κάνεις καινούργιες παρέες και να συμμετέχεις σε ομάδες και δρώμενα, αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες μιας νέας γνωριμίας. Άλλωστε κι εσύ θα είσαι πιο φιλικός/η και πρόσχαρος/η και θα σε προσεγγίζουν με μεγαλύτερη ευκολία. Αν είσαι σε σχέση, θα έχετε περισσότερη διάθεση με το ταίρι σου για βραδινές εξόδους με τους φίλους ή μόνοι σας, ενώ μπορεί να σας πιάσει μια τάση για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όμορφες στιγμές επιφυλάσσει η Αφροδίτη στους Διδύμους και για σένα, δίνοντάς σου μια ελαφριά επιπολαιότητα που μάλλον καλό σου κάνει, αφού σε απελευθερώνει από συστολές, ανασφάλειες και άγχη και σου προσδίδει μια ανάλαφρη γοητεία. Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο μπορεί να ξεκινήσει πολύ χαλαρά και να καταλήξει σε ερωτικό ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις ότι τα επαγγελματικά σε έχουν κουράσει και να ρίξεις τους ρυθμούς σου, απολαμβάνοντας περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι θα τα φορτώσεις όλα στον κόκορα.

ΖΥΓΟΣ
 Ένας νέος κύκλος επαφών θα ανοίξει με την αέρινη Αφροδίτη στους Διδύμους ενώ μπορεί να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι ή ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ή άλλη πόλη που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση. Πιθανότητες για μια νέα γνωριμία θα έχεις και αν ξεκινήσεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή μέσα από το διαδίκτυο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις με τη βοήθεια ενός γνωστού σας προσώπου σε ένα νομικό θέμα που σας ταλαιπώρησε ή σε ένα μεταφορικό μέσο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Σαφώς δε θα γίνεις μια πεταλούδα που θα πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι, με την παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σου αλλά θα ελαφρύνεις και θα βάλεις το παιχνίδι στην ερωτική σου ζωή, φροντίζοντας να διασκεδάσεις την κάθε στιγμή. Ενδεχομένως να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να κάνεις διάφορες γνωριμίες, ώστε να μπορέσεις αργότερα να καταλήξεις στο ένα και μοναδικό άτομο. Αν είσαι σε σχέση, μια οικονομική ανάκαμψη είναι πιθανή που θα σε χαλαρώσει αρκετά και θα σε αφήσει ξέγνοιαστο/η να χαρείς τον έρωτά σου με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Δεν είναι μόνο το ότι η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντί σου, στους Διδύμους, αλλά και το ότι ο Άρης οσονούπω θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου, αφήνοντάς σε να χαρείς στιγμές ψυχικής ευφορίας και κεφιού, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και όλο το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα ξεδιπλωθεί, ελκύοντας το αντίθετο φύλο. Όπως είναι λογικό, η πιθανότητα για μια καινούργια γνωριμία, ενδεχομένως και με ένα άτομο μικρότερό σου ηλικιακά, είναι μεγάλη. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να απολαύσεις με την καρδιά σου αυτή την περίοδο και ό,τι σου φέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Θα «λυθείς» με αυτή την Αφροδίτη και ενδεχομένως να δεις την ανάλαφρη πλευρά των ερωτικών που περιλαμβάνει το παιχνίδι, τα επικοινωνιακά τερτίπια και τα υπονοούμενα. Είναι πιθανή μια καινούργια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό σου χώρο που παρά την αυστηρότητα που σε διέπει, θα τη χαρείς. Μπορεί να μην οδηγήσει πουθενά αλλά για όσο κρατήσει θα σε κάνει πιο χαλαρό/η και ευδιάθετο/η. Αν είσαι σε σχέση, θέλετε να ξανανιώσετε και να γεμίσετε ευεξία, ψυχική και σωματική, οπότε δεν αποκλείεται να εντάξετε στην καθημερινότητά σας ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η μέχρι τώρα ερωτική σου ζωή μπορεί να σου φαίνεται βαρετή και να νιώσεις την ανάγκη να την ανανεώσεις τόσο με πρόσωπα όσο και με νέες εμπειρίες. Θέλεις να φλερτάρεις, να παίξεις, να διασκεδάσεις, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο ή ότι είσαι υποχρεωμένος/η να δεσμευτείς σε κάτι κι αυτό θα είναι άκρως απελευθερωτικό για σένα. Αν είσαι σε σχέση, ξένοιαστες στιγμές θα βιώσεις με το ταίρι σου με αρκετό γέλιο, ανεμελιά, εξόδους αλλά και έρωτα αφού και οι δύο θα αισθάνεστε αναζωογονημένοι συναισθηματικά και ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια αρκετά ευνοϊκή περίοδος για τα ερωτικά σου ξεκινά σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, η οποία σε σπρώχνει να αφήσεις το πολύ μυστήριο και τις ανασφάλειές σου και να γίνεις πιο ανοιχτός/η και επικοινωνιακός/η, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, πολύ πιθανόν να νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις το σπίτι και να του δώσεις φρεσκάδα και χρώμα. Μαζί με αυτό θα ανανεωθεί κι η διάθεσή σας, καθώς η έξαψη της αλλαγής θα σας ξεσηκώσει και θα σας φέρει πιο κοντά ο σχεδιασμός του χώρου σας.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις