google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο 7ος οίκος στην ωριαία αστρολογία και οι «ραγισμένες υποσχέσεις» των εκτός ζωδίου όψεων - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ο 7ος οίκος στην ωριαία αστρολογία και οι «ραγισμένες υποσχέσεις» των εκτός ζωδίου όψεων

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016



Στους χάρτες της ωριαίας αστρολογίας, ο 1ος οίκος κυβερνά αυτόν που θέτει το ερώτημα. Αν η ερώτησή σας αφορά κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό σας, αυτός ο άλλος κυβερνάται από τον 7ο οίκο. Μπορεί το πρόσωπο αυτό να αντιπροσωπεύεται καλύτερα και πιο ειδικά από έναν άλλο οίκο, ωστόσο δεν είναι λάθος να θεωρήσετε κυβερνήτη του τον 7ο, καθώς κυρίως μέσω αυτού του οίκου σχετίζεστε με τους «άλλους».
Υπάρχουν όψεις από ζώδιο και από μοίρα. Υπάρχουν όμως και όψεις από μοίρα αλλά εκτός ζωδίου. Δύο πλανήτες σε διαφορετικά ζώδια, αλλά του ίδιου στοιχείου, δυνητικά μπορούν να τα πάνε καλά είτε κάνουν όψη είτε όχι. Αν όμως δεν κάνουν όψη, δεν θα σχετιστούν μεταξύ τους, όχι επειδή δεν το θέλουν αλλά επειδή απλά δεν τους δίνεται η δυνατότητα, η ευκαιρία να το πράξουν. Δεν «γνωρίζουν» ο ένας τον άλλον. Και είναι πολύ πιθανό να μη «γνωρίζονται», αν καμία όψη δεν έχει ακόμη σχηματιστεί μεταξύ τους για όσο διάστημα βρίσκονται στα ζώδια που καταλαμβάνουν. Ζώδια του ίδιου στοιχείου κάνουν μεταξύ τους συνήθως τρίγωνο. Αν έχει ήδη σχηματιστεί όψη, αλλά έχει περάσει (είναι αποκλίνουσα), και είναι πια έξω από την επιτρεπτή ανοχή, πιθανότατα οι δύο πλανήτες γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, αλλά έχουν χάσει την επαφή και μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν. Αν είναι σε όψη αυτή τη στιγμή, τότε σχετίζονται μεταξύ τους.
Ας δούμε, όμως, τι συμβαίνει στην περίπτωση των πλανητών σε όψη (αλλά) εκτός ζωδίου. Οι όψεις είναι οι υποσχέσεις ότι κάτι θα συμβεί. Όμως, αν η όψη είναι εκτός ζωδίου, δεν πρέπει να περιμένει κανείς και πολλά. Όταν για να γίνει η όψη ακριβείας χρειάζεται ο ένας πλανήτης να αλλάξει ζώδιο, αυτό δείχνει αλλαγή της κατάστασης. Οι συνθήκες δεν είναι πια οι ίδιες όταν τελειοποιείται η όψη, κι έτσι δεν συμβαίνει τίποτα.
Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή των πλανητών σε διαφορετικά ζώδια αλλά στο ίδιο στοιχείο. Αν κάνουν μεταξύ τους μια κύρια όψη, θα είναι μόνο το τρίγωνο. Αν οι πλανήτες βρίσκονται έξω από την ανοχή του τριγώνου (είτε δεν έχουν μπει ακόμη μέσα στην ανοχή, είτε την έχουν περάσει), τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο. Κι αυτό επειδή υπάρχει ακόμη άλλο ένα ζώδιο που ανήκει στο ίδιο στοιχείο (τα ζώδια κάθε στοιχείου είναι 3).
Αν υπάρχει ένας πλανήτης σε ζώδιο ίδιου στοιχείου, και κάνει όψεις με τους άλλους δύο πλανήτες, τότε οι άλλοι δύο μπορεί να συνδεθούν, μέσω ενός τρίτου προσώπου, ή χώρου στον οποίο θα επιστρέψουν. Το ίδιο μπορεί να συμβεί, αν υπάρχει ένας τρίτος πλανήτης ανάμεσά τους που κάνει εξάγωνο και με τους δύο.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις