Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη τη νέα εβδομάδα! (25- 31/07/2016)

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

KΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας.
Λίγο ως πολύ, αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σου και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπουν μόνο ευχάριστα γεγονότα τις τρέχουσες ημέρες στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ. Η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται το Σαββατοκύριακο, με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από το ζώδιό σου και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές τόσο με την οικογένεια σου όσο και με τους φίλους σου. Με τη νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο από το Σάββατο και μετά, μπορείς τώρα να βρεις λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου ευχάριστα είναι τα νέα που σε περιμένουν και θα νιώσεις αρκετά δημιουργικός και ικανοποιημένος.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου ζητήματα θα περάσεις πού όμορφες και τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Στο ξεκίνημα μόνο της εβδομάδας πρόσεξε να μη βιαστείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με κάποιες κινήσεις του, καθώς θα έχεις την τάση να δίνεις μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι ελεύθεροι Κριοί, τολμήστε να φλερτάρετε και δε θα χάσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά, για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε επισφαλείς επενδυτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας.
Αγαπητέ Ταύρε, κράτησε μια ανεξάρτητη στάση απέναντι στις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα και απόφυγε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σου. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο το Σάββατο, εμφανίζεσαι περισσότερο πειστικός και τα επιχειρήματά σου δε θα είναι εύκολο να αμφισβητηθούν στον επαγγελματικό σου τομέα τις ερχόμενες ημέρες. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που θα προκληθούν, θα είναι προσωρινές. Οι επαφές και γενικότερα οι επικοινωνίες με το στενό σου κύκλο θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ενδεχομένως και η ανάδρομη πορεία του Ουρανού από το Σάββατο και μετά, να φέρει κάποια μικροπροβλήματα στις συνεννοήσεις σου, αλλά με λίγη προσοχή θα είναι εύκολα προσπελάσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή έκφρασε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στο σύντροφό σου και τα πράγματα θα πάρουν πολύ πιο θετική τροπή από ό,τι περιμένεις, φίλε Ταύρε. Οι αδέσμευτοι να προσέξετε τις επιλογές σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε πολύ σοβαρά λάθη, αν ακολουθήσετε τα πάθη σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σχετικά καλά θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, ίσως με κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τη θέση της εργασίας σου, πράγμα όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Οικονομικά, δε θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή, αλλά ίσως οι μέρες σε ωθήσουν να κάνεις κάποια έξτρα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.Eva gemini signs astrology

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας.
Αγαπητέ Δίδυμε, να είσαι σίγουρος πως μόνος σου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα, αν δεν έχεις την συμπαράσταση ή τη βοήθεια των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν. Το ζητούμενό σου αυτές τις ημέρες, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου το Σάββατο, θα είναι να καλύψεις αυτήν την ανασφάλεια που σε έχει πιάσει όσον αφορά τα συναισθηματικά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις την ηρεμία και την ισορροπία, που τόσο αναζητάς. Μοιράσου λοιπόν τώρα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου και μην υποτιμάς ούτε τη νοημοσύνη του, αλλά ούτε και την κατανόησή του. Γενικότερα, μην υποτιμάς τις προθέσεις των άλλων, γιατί θα καταλήξεις μόνος σου να κάνεις ψυχοθεραπεία στους τέσσερις τοίχους. Το σκηνικό στον επαγγελματικό σου χώρο προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, αρκεί να προσέξεις τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου με την πελατεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου έχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης, με την προϋπόθεση όμως να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, φίλε Δίδυμε, και να μην κολλάς σε παρελθοντικές συζητήσεις και καταστάσεις, που κουράζουν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου. Σημασία φυσικά έχει ο τρόπος που θα το κάνεις, γι’ αυτό δείξε προσοχή! Οι ελεύθεροι Δίδυμοι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά αυτές τις μέρες και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, είτε αυτό αφορά την αύξηση του εισοδήματός σου είτε την αναγνώριση των κόπων σου. Στα οικονομικά, κάποια εισροή χρημάτων μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά το πιο πιθανό είναι έτσι εύκολα όπως θα έρθουν, να φύγουν κιόλας.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας.
Αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά τα θέματα της καριέρας σου και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα γεγονότα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείς σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά σου, φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δε θα λείψουν όσον αφορά τις σχέσεις σου. Η παραμονή του Ερμή μέχρι το Σάββατο στον Λέοντα, πυροδοτεί τις συζητήσεις σου και προκαλεί εντάσεις. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σου, στην οποία οφείλεις να είσαι προσεκτικός, γιατί δυστυχώς η κρίση σου δε θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή σου επηρεάζουν έμμεσα το δεσμό σου, ενώ και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με τις γκρίνιες του και τις τάσεις κτητικότητας που θα τον διακατέχουν. Δύσκολα θα βρεις κοινό έδαφος αυτήν την περίοδο μεταξύ σας, ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του, πρέπει να προσπαθήσεις. Εσύ που είσαι μόνος σου, πρέπει να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέα φλερτ που θα προκύψουν και να αναζητήσεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορούσες.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας.
Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα χρειαστεί να κάνεις μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείς, αν βλέπεις ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκεις. Θα κάνεις συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου γύρω από καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ερμής από το ζώδιό σου μέχρι το Σάββατο, βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εξομαλυνθούν οι όποιες εντάσεις και να βάλεις ένα πλάνο σε πράγματα που έχεις στόχο να πραγματοποιήσεις. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν την κατοικία σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά σου είναι θετική περίοδος για να διευθετήσεις πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν θέλεις, φίλε Λέοντα, να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές, μίλησε για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία εκείνων των Λεόντων που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, αγαπημένε Λέοντα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα... Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας.
Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει αυτήν την εβδομάδα, ενώ οι συζητήσεις και οι επαφές με την εργοδοσία θα έχουν θετική έκβαση, αγαπητέ Παρθένε. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σου και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιό σου από το Σάββατο και μετά, θα βοηθήσει από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη να βάλεις ένα πλάνο για πράγματα που θέλεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου. Την ίδια μέρα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από τον Κριό, μη δώσεις βαρύτητα σε αυτά που λέγονται και γίνονται, καθώς κινδυνεύεις να καταδικάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα άδικα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού, θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα αγχωθείς… Προσοχή!

space space gif libra jfc katelyn

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας.
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για το μέλλον σου, αγαπητέ Ζυγέ. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα μέχρι το Σάββατο, η εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και η επικοινωνία στις συνεργασίες σου θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου μπορεί να μην βελτιωθούν, αλλά τουλάχιστον δε θα προκύψουν έξτρα έξοδα, που θα σε άγχωναν και θα σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα ερωτικά σου ζητήματα, παρόλη την τάση σου να κρύβεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει δημοφιλή στις παρέες, αυξάνει το μαγνητισμό σου, αλλά και τις ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους. Από την άλλη, όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το διάστημα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας που θα έχει μάτια μόνο για εσάς. Βέβαια, η ζήλεια και το πάθος μπορεί να προκαλέσουν προσωρινές εντάσεις. Προσπεράστε τες, είναι για καλό σκοπό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλειες που θα εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μη γίνεις εριστικός και βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν ανήκεις στους Ζυγούς που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, γι’ αυτό μη διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας.
Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ. Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε κάνουν να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι λιγότερο ευάλωτος. Αναγνώρισε την αξία σου, για να μην καταναλώνεσαι άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσεις ευκαιρίες που θα έχεις να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνεις αυτούς που σε βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι και τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν, φίλε Σκορπιέ, να μπορέσεις να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα μέχρι το Σάββατο, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Κι εσύ, αγαπητέ Σκορπιέ, που μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.

arrow stephen amell oliver queen

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας.
Χωρίς αυτή η εβδομάδα να ευνοεί ιδιαίτερα κάποια μορφή σχέσεων, εντούτοις θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις σχέσεις που υπάρχουν και θέλεις να διατηρήσεις στη ζωή σου, φίλε Τοξότη. Με τον Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιο του Λέοντα το Σάββατο και να εισέρχεται στην Παρθένο, το έξυπνο είναι να δείχνεις θετικός απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου σου, όχι τόσο για να του κάνεις το χατίρι, όσο για να έχεις εσύ την ψυχική σου ηρεμία. Ο χώρος των φιλικών σου σχέσεων απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί κάποια νέα άτομα να προσπαθήσουν με έναν άκομψο τρόπο να κινηθούν διεκδικητικά απέναντί σου. Ο χώρος των συγγενικών σχέσεων είναι αρκετά ουδέτερος, όπως και των συναισθηματικών. Στα οικονομικά, οι απολαβές της εβδομάδας θα είναι πολύ λιγότερες από ό,τι περιμένεις και έξτρα έξοδα θα σε ταλαιπωρήσουν. Συνεπώς, πρόσεχε για να έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, όμως φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες, αγαπητέ Τοξότη, και μίλησε του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στην ζωή σου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον τομέα της εργασίας σου μπορεί να προκύψουν μερικά προβλήματα, αν δεν είσαι συγκρατημένος. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μη νευριάζεις για θέματα, που λύνονται πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας.
Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι το Σάββατο, περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου, η έναρξη της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού από το Σάββατο και μετά στον Κριό, εντείνει τις ανασφάλειές σου, όμως η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο στον Λέοντα δείχνει ότι μπορεί να σου αποδώσει και επαγγελματικά και οικονομικά τόσο, που τελικά να βγεις διπλά κερδισμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον ερωτικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα που σας έχουν απομακρύνει. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταράξει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δε θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέραν του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας.
Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Λέοντα, το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, αλλά με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο από το Σάββατο και μετά, πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε προκλήσεις από συναδέλφους και συνεργάτες που έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα ερωτικά σου, φίλε Υδροχόε, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, που δεν είναι ιδανικές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου. Θα ανακαλύψεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και, με τις κατάλληλες συνθήκες, να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε από το Σάββατο και μετά που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας.
Αυτή η εβδομάδα ίσως να σε φέρει στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου απέναντι σε μια σοβαρή αισθηματική σχέση που βιώνεις εδώ και καιρό, αγαπητέ Ιχθύ. Με τον Ερμή να παραμένει στον Λέοντα μέχρι το Σάββατο, τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, μιας και τα δικά σου συναισθήματα δεν είναι ξεκάθαρα. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου έως τα πραγματικά θέλω σου, και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, προτού προβείς στην παραπάνω ενέργεια. Στον εργασιακό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα, και όπως αντιλαμβάνεσαι πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά, αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους και δε θα χάσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια, που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις