google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις ταρώ έως τις 31 Ιουλίου! Τι σας περιμένει; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις ταρώ έως τις 31 Ιουλίου! Τι σας περιμένει;

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη Ταρώ μπορείς να διαβάσεις το πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από την κάρτα της εβδομάδας.


ΚΡΙΟΣ - ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι εργασιακές και οικονομικές σας φιλοδοξίες ικανοποιούνται, αγαπημένοι Κριοί, αν δείξετε την υπομονή και την κατανόησή σας στις μικροκαθυστερήσεις και τις αναβολές της καθημερινότητάς σας και αν ρίξετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στην συναισθηματική σας ζωή, γιατί η συνοχή του δεσμού σας και η συντροφικότητα που βιώνετε, έχει σαν αποτέλεσμα να συμβιβαστείτε αρκετά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του προσώπου που αγαπάτε.
Οι δε αδέσμευτοι φίλοι, βλέπετε ένα νέο ερωτικό κύκλο να ανοίγεται, με γνωριμίες και φλερτ. Αν θέλετε να βρείτε το άλλο σας μισό, επικεντρωθείτε στα γήινα και σταθερά ζώδια (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).

ΤΑΥΡΟΣ - ΗΛΙΟΣ

Ανανεώστε την καθημερινότητά σας, φίλοι μου Ταύροι, απολαύστε την ευρωστία και την καλοτυχία στη δουλειά και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, γιατί είναι μια βδομάδα, που τα προβλήματα και τα διλήμματα δίνουν τη θέση τους στην χαρά και την αισιοδοξία και στην συναισθηματική σας ζωή. Για τους δε δεσμευμένους φίλους, η αναζωογόνηση της σχέσης σας με έντονο το ρομαντικό και το τρυφερό στοιχείο, φέρνει στην αγκαλιά σας υπέροχες, εξαιρετικές και δοτικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι φίλοι, είναι απόλυτα βέβαιο πως θα συναντήσετε το ταίρι της ζωής σας, αναζητώντας τη συντροφικότητα σε μια απίθανη, καινούρια γνωριμία.



ΔΙΔΥΜΟΙ - ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μιλήστε ελεύθερα με συναδέλφους και ανωτέρους αυτό το διάστημα, καλοί μου Δίδυμοι, για να εισακουστούν οι σκέψεις και οι στόχοι σας για το μέλλον και να δικαιωθούν οι ιδέες και τα πιστεύω σας. Γίνετε περισσότερο ενωτικοί και τρυφεροί με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποφεύγοντας εντελώς τις συγκρούσεις και τα μπερδέματα, γιατί είναι πολύ πιθανόν να εισπράξετε μια σοβαρή πρόταση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πλημμυρίσει η ερωτική σας ζωή με όμορφες, χαρούμενες και ευτυχισμένες ειδήσεις και εξελίξεις. Οι δε αδέσμευτοι φίλοι, μπορείτε να αναζητήσετε την αληθινή και σταθερή αγάπη σε μια υπέροχη, νέα γνωριμία που απλώνει τα δίχτυα της στην καρδιά σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΙΕΡΕΙΑ

Η υπομονή και η διαλλακτικότητά σας, ανταμείβουν τις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, αγαπημένοι μου Καρκίνοι, αυτό το διάστημα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας με πρόσωπα που δε θέλουν τη χαρά και την ευτυχία σας, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους. Οπότε, επιλέξτε να απομακρύνετε από τη σχέση σας τις εντάσεις και τις κόντρες, να ακολουθήσετε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας για να προσεγγίσετε οι αδέσμευτοι φίλοι έναν καινούριο, μοναδικό έρωτα, που μπορεί να γίνει ιδανική σχέση για σας, να γοητέψετε τον ερωτικό σας σύντροφο οι δεσμευμένοι, με την εξωτερική σας εμφάνιση και τον εσωτερικό σας πλούτο



ΛΕΩΝ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩ

Αναδείξτε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα αυτήν την εβδομάδα, φίλοι μου Λέοντες, τόσο στη δουλειά σας όσο και στις διαπροσωπικές σας επαφές, για να ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες και οι επιδιώξεις σας και να δικαιωθεί η καρδιά σας με τη ρομαντική και τρυφερή διάθεση του συντρόφου σας, ονειρευτείτε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής στο πλευρό του προσώπου που αγαπάτε, ακολουθώντας την διαίσθηση και την φωνή της ψυχής σας. Για τους αδέσμευτους Λέοντες είναι ένα υπέροχο και ζεστό διάστημα για να έρθει ο έρωτας και πάλι στην αγκαλιά σας, μέσα από μια εξαιρετική και δοτική καινούρια γνωριμία, που υπόσχεται μοναδικές στιγμές πάθους και ευχαρίστησης.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Μην απογοητεύεστε και μην τρομάζετε, καλοί μου Παρθένοι, από τα τελευταία χτυπήματα της μοίρας στην καθημερινότητά σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να πάρετε δραστικές αποφάσεις ή να κάνετε ανατρεπτικές επιλογές για τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την ζωή σας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ένα αποτελεσματικό ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή, δίχως να φοβάστε να διώξετε μόνιμα από την αγκαλιά σας μία δέσμευση, που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα όνειρά σας, αντικαθιστώντας το αμφίρροπο και στενάχωρο παρελθόν μ’ ένα υπέροχο, ελπιδοφόρο ειδύλλιο, με την αποδοχή ενός εξαιρετικού, νεογέννητου φλερτ.



ΖΥΓΟΣ - ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μοιραστείτε μοναδικές, ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές με τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένειά σας, φίλοι Ζυγοί, απολαύστε την ομαδικότητα και τη σύμπνοια στην συναισθηματική σας ζωή, γίνετε και πάλι ένα με τον ερωτικό σας σύντροφο, γεμίζοντας με όμορφες και γλυκές εικόνες αγάπης την καθημερινότητά σας, ζωντανεύοντας την σχέση σας με άπλετο κέφι και έντονο πάθος, δεχτείτε μια υπέροχη, σημαντική πρόταση για μονιμοποίηση του δεσμού σας. Οι δε μοναχικοί Ζυγοί, γοητεύετε με το φλογερό ταμπεραμέντο, την ευγένεια και τη γλυκύτητα των τρόπων σας τους άλλους, με αποτέλεσμα να τραβήξετε την προσοχή ενός αισθησιακού φλερτ.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΕΠΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μην επιτρέπετε να σας καταβάλουν οι αναποδιές και οι παρεξηγήσεις στην προσωπική και εργασιακή σας καθημερινότητα, αγαπημένοι Σκορπιοί, μην μπαίνετε στην διαδικασία να κερδίσετε το δίκιο σας με εριστικό και ανταγωνιστικό τρόπο, γιατί ίσως προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις με αγαπημένα άτομα ή και τον ερωτικό σας σύντροφο. Παραδεχτείτε με νηφαλιότητα και ανοιχτή διάθεση τα τυχόν λάθη και τις ατομικές σας παραλείψεις, χωρίς να κρίνετε με αυστηρό τρόπο τις αποφάσεις και τις επιλογές του δεσμού σας, απαλλάξτε την ερωτική σας ζωή από τις έντονες εκρήξεις και την ίντριγκα, από τον εγωισμό, το πείσμα και την άδικη ζήλεια, που ίσως υποβόσκουν στη σχέση σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ - ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αν αισθάνεστε πως έχετε έρθει στα όρια σας, αν νοιώθετε ότι όλα έχουν ανατραπεί γύρω σας, καλοί μου Τοξότες, ήρθε ο καιρός να πάψετε να στεναχωριέστε και να θλίβεστε για τα χαμένα και απατηλά σχέδια και οράματα του παρελθόντος. Μεταμορφώσετε το άγχος, το θυμό και την απογοήτευση που σας κυριεύουν, σε καινούριες ευκαιρίες στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, γνωρίζοντας ένα νεογέννητο, ελπιδοφόρο έρωτα, γοητεύοντας με την φιλελεύθερη φύση σας ένα υπέροχο φλερτ, αφήνοντας πίσω σας μια σχέση που εναντιώνεται στην αγάπη σας, γεμίζοντας την αγκαλιά σας με πρωτόγνωρες και αισθησιακές εμπειρίες που ξεσηκώνουν την φλογερή σας λίμπιντο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ίσως να αισθάνεστε λίγο παράξενα και να έχετε ανάγκη για ξεκούραση και χαλαρότητα από τις πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις και ευθύνες που σας ταλαιπωρούν στη δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αγαπημένοι Αιγόκεροι, αυτήν την βδομάδα. Γι’ αυτό σας προτείνω να οργανώσετε ένα υπέροχο, ρομαντικό ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, να αποφύγετε την ανία και την σιωπή στη σχέση σας, αναθερμαίνοντας την ερωτική σας καθημερινότητα με πάθος και ταυτισμένα συναισθήματα με το ταίρι σας. Οι δε αδέσμευτοι φίλοι, έχετε εξαιρετικές επιλογές και προτάσεις για έξοδο και διασκέδαση, που η φλογερή σας λίμπιντο δε θα αφήσει αδιάφορους και απόμακρους τους άλλους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΤΡΕΛΟΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη, καλοί μου Υδροχόοι, να τα παρατήσετε όλα και να γυρίσετε μόνιμα σελίδα στο παρελθόν και τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν, δείχνετε ίσως μια επιπολαιότητα και μια βιασύνη να ανατρέψετε τις εξελίξεις γύρω σας και χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα και αποφασιστικότητα στις σκέψεις και τις επιλογές σας για το μέλλον. Οι δεσμευμένοι φίλοι, καλό θα ήταν να κάνετε μια σοβαρή και ουσιαστική κουβέντα με τον ερωτικό σας σύντροφο, δίχως να επιμένετε να πάρετε αμέσως κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σας προσφέρει, οι δε ελεύθεροι, είναι μια υπέροχη περίοδος για να φλερτάρετε με μια ελπιδοφόρα, καινούρια γνωριμία.



ΙΧΘΥΣ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Απελευθερώστε αυτήν την εβδομάδα όλα εκείνα τα συναισθήματα που σας κάνουν τρυφερούς, ευσπλαχνικούς και δοτικούς ακόμα και με τους συναδέλφους και τους φίλους σας, αγαπημένοι Ιχθύες, δείξτε τη συμπόνια και τη συντροφικότητά σας στο πρόσωπο που έχετε επιλέξει να συμβαδίζετε παράλληλα, για να εισπράξετε το ρομαντισμό και τη φροντίδα από το ταίρι σας και να πάψουν οι εκρήξεις και οι συγκρούσεις να ελλοχεύουν κίνδυνο διάσπασης στη σχέση σας. Όσοι από σας είχατε επιλέξει μέχρι πρότινος την μοναχικότητα, αυτό το διάστημα μπορείτε άνετα να φλερτάρετε με μια ιδανική, αξιοπρόσεχτη γνωριμία, που έρχεται για να παραμείνει στο πλάι σας.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις