Video of the Day

Our Team

Know us

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ - Οι Δίδυμοι & οι 12 ωροσκόποι τους

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016


Δίδυμοι – Κριός: Η ευφυΐα, η εφευρετικότητα και η τάση για εξερεύνηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του συνδυασμού αυτού. Άτομο δυναμικό, με έπαρση και σθένος. Περίεργος για καθετί καινούριο και με ψυχολογία παίκτη. Οφείλει να είναι περισσότερο υπομονετικός και λιγότερο παράτολμος.
Δίδυμοι – Ταύρος: Άτομο με εμπορικό και επιχειρηματικό πνεύμα. Κάποιες φορές οι αντιδράσεις του γίνονται επικίνδυνες. Σώζει όμως την κατάσταση η έμφυτη διπλωματικότητα που έχει. Είναι άτομο εργατικό και συνήθως πιστό στους φίλους του.
Δίδυμοι – Δίδυμοι: Τύπος ανήσυχος και περιπετειώδης. Συνήθως αναλαμβάνει περισσότερα από όσα μπορεί να κάνει, με αποτέλεσμα να αναλώνεται και να μην έχει ευκαιρίες για χαλάρωση και ξεκούραση. Τον ενδιαφέρει πολύ η επικοινωνία και είναι πού καλός στην επιχειρηματολογία.
Δίδυμοι – Καρκίνος: Ευαίσθητος, ονειροπόλος και αυθόρμητος. Σε θέματα που αφορούν την ερωτική του ζωή είναι πολλές φορές ανώριμος. Έχει ευμετάβλητο χαρακτήρα και επηρεάζεται από το περιβάλλον του και την κληρονομικότητά του. Είναι έξυπνος και διαισθάνεται αλήθειες.
Δίδυμοι – Λέων: Άτομο ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Οι αντιδράσεις του είναι γρήγορες αλλά όχι επιπόλαιες. Γοητευτική παρουσία με ωραία γούστα. Έχει όμως την ανάγκη να περιβάλλεται από μια αυλή ανθρώπων. Έχει έναν δικό του τρόπο να επιβάλλεται χωρίς να προκαλεί.
Δίδυμοι – Παρθένος: Είναι ο τύπος του πνευματικού εργάτη, πρακτικός, με κριτικό πνεύμα. Πολλές φορές, εξαιτίας της παρόρμησης που τον διακρίνει, οδηγείται σε λάθος κατεύθυνση. Λεπτολογεί και κρίνει τα πάντα. Αργεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και είναι πολύ καλός στις δημόσιες σχέσεις.
Δίδυμοι – Ζυγός: Άτομο κοινωνικό και γεμάτο ζωντάνια. Ιδιαίτερα ευαίσθητο στις γνώμες των άλλων, κερδίζει εύκολα τη συμπάθειά τους. Προσαρμόζεται εύκολα. Επικοινωνεί με άνεση και του αρέσουν τα ταξίδια. Πολλές φορές όμως παραμένει στην επιφάνεια των πραγμάτων.
Δίδυμοι – Σκορπιός: Αυτό τον τύπο ανθρώπου τον διακρίνει η φιλομάθεια και η έντονη επιθυμία για επαγγελματικές και ερωτικές κατακτήσεις. Συχνά, επιδιώκει αλλαγές και η δουλειά του βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση στη ζωή του.
Δίδυμοι – Τοξότης: Άτομο που του αρέσει να κινείται, να μιλάει, να ταξιδεύει. Τα ενδιαφέροντά του είναι πολλά, καθώς και οι επιρροές που δέχεται από το περιβάλλον του. Είναι ανυπόμονος και αρκετά ανασφαλής. Πολλές φορές του λείπει η οργάνωση και η φαντασία του τον παρασύρει.
Δίδυμοι – Αιγόκερως: Τύπος ανθρώπου λογικού, δημοφιλούς, πρακτικού και οργανωμένου. Η ανάγκη του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια είναι μεγάλη. Συνήθως πετυχαίνει, γιατί έχει θέληση και υπομονή. Εύκολα μπορεί να περάσει από τη θεωρία στην πράξη. Πολλές φορές το οικονομικό γίνεται πηγή άγχους.
Δίδυμοι – Υδροχόος: Είναι γεννημένος ανθρωπιστής. Έχει δυνατή προσωπικότητα και μπορεί εύκολα να κατευθύνει τους άλλους. Πνεύμα προοδευτικό. Ενδιαφέρεται για το μέλλον και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής του. Του αρέσουν τα ταξίδια και είναι πολύ προνοητικός.
Δίδυμοι – Ιχθείς: Άτομο με πνευματικές ανησυχίες, ευμετάβλητο και ιδιαίτερα περίπλοκο. Του είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει σταθερό σε κάποιο περιβάλλον ή σχέση. Κινδυνεύει από σπασμωδικές κινήσεις. Κυριότερο πρόβλημά του είναι η διχασμένη προσωπικότητά του.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις