google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 29/12 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 29/12

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Καλημέρα!
Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Κριός
Έτοιμοι είστε να κάνετε τις πρωτότυπες κινήσεις σας και μάλιστα η δική σας δράση είναι χαρακτηριστική αν και έχετε μία δυσκολία στο να την εκφράσετε με σαφήνεια! Παρόλα αυτά είστε αποφασιστικοί και ξέρετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας και να τα συνδυάζετε με των άλλων…
Ερωτικά είστε κάπως απόμακροι αλλά και αυτό το κάνετε για να ελέγξετε αντιδράσεις!
Ταύρος 
Έχετε μία περίεργη αισιοδοξία και ένα προσανατολισμό που σας κάνει πολύ εξωστρεφείς και αυτό είναι κάτι που αρχίζει και σας αρέσει όταν βρίσκετε ανταπόκριση! Ερωτικά είστε έτοιμοι να επανορθώσετε με όλη τη σημασία της λέξης και να δείξετε προσοχή όπου χρειάζεται εκ νέου.. Βασικά έχετε καταλάβει ότι έχετε το πάνω χέρι και αυτό σας ενθουσιάζει… Επαγγελματικά κρατάτε σημειώσεις και να ζητάτε οτιδήποτε γίνεται γραπτά!
Δίδυμοι
Είστε αυτοί που θα λύσετε τα οικονομικά σας ζητήματα με έναν τρόπο που θα σας δυσκολέψει μεν, αλλά θα βρεθεί μία λύση για εσάς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Μην απογοητεύεστε αν παλιά ένα τέτοιο εγχείρημα απέτυχε, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να είστε πιο συνεπείς. Ερωτικά μυστικά αποκαλύπτονται και σας αιφνιδιάζουν… Επαγγελματικά θέλετε να είστε οι χειριστές των καταστάσεων!
Καρκίνος
Μία Νέα Σελήνη που τονίζει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας! Αν έχετε αδικήσει ή παραμερίσει ανθρώπους τώρα θα ασχοληθείτε πιο σχολαστικά μαζί τους και θα παραδεχθείτε και τα λάθη ή τις παραλείψεις σας. Ερωτικά είναι μία ευκαιρία να μπείτε πιο βαθειά στην αρένα των γεγονότων και να δείξετε και την πυγμή σας αλλά και το που μπορείτε να φτάσετε προσέχοντας τη σημασία που σας δίνουν οι άλλοι για να τους προσέξετε!
Λέων
Μία Νέα Σελήνη με εργασιακές προεκτάσεις και πρέπει να δείτε ποιες είναι οι δυνατότητές σας και πως μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε! Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνετε μία δύσκολη επιλογή και να ασχοληθείτε με κάτι που είχατε επιλέξει και παλιότερα και σας ήταν αρκετά επικερδές. Ερωτικά είστε κοντά στο να καταλάβετε ότι οι λεκτικές υπερβολές θα σας δημιουργήσουν προβλήματα αλλά δεν μπορείτε να τις αποφύγετε!
Παρθένος
Μία ερωτική Νέα Σελήνη για εσάς και είναι μία ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και να σκεφτείτε πιο λογικά για να κάνετε και τις ανάλογες επιλογές. Δεν είναι εύκολο να αφήσετε κάτι πίσω όμως όταν έχουν επιλέξει άλλοι για εσάς πρέπει να συμβιβαστείτε και να δείτε τι έχετε τώρα διαθέσιμο… Επαγγελματικά υπάρχει μία γλυκιά νοσταλγία για κάτι αλλά πρέπει να επιμείνετε παραπάνω!
Ζυγός
Πολλές οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε και αν είστε προετοιμασμένοι είστε και αυτοί που θα τις διεκπεραιώσετε πιο εύκολα. Ερωτικά σας έχουν φερθεί καλά αλλά θα πρέπει να ανεχτείτε τις ιδιορρυθμίες τους ή να είστε πολύ υποστηρικτικοί στις αποφάσεις τους, ακόμα και αν θέλουν να κάνουν κάτι που δε συμφωνείτε απόλυτα… Επαγγελματικά είστε αυτοί που θα κληθείτε να εργαστείτε και για να καλύψετε άλλους!
Σκορπιός
Πολύ σκεπτικοί είστε με αυτή τη Νέα Σελήνη και σωστά το μυαλό σας στριφογυρίζει στα παλιά και σωστά κάνετε αναφορές επιτυχημένες και σκέφτεστε να επιστρατεύσετε όλες σας τις παλιές συναναστροφές και επαφές για να τις αξιοποιήσετε πιο δυναμικά τώρα! Ερωτικά έχετε μπει δυναμικά αρκεί να μην το κάνετε μόνο για επίδειξη δύναμης αλλά να υπάρχει και ουσία… Επαγγελματικά θα δείτε με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα που αγνοείτε προς το παρόν!
Τοξότης
Είστε αρκετά προβληματισμένοι με τα οικονομικά σας και είναι ένας τρόπος να κάνετε αποτίμηση για να βρείτε και τρόπο να κάνετε και σωστή διαχείριση αλλά και να τα βελτιώσετε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ένα σημαντικό δάσκαλο, την εμπειρία του παρελθόντος… Ερωτικά έχετε καταλάβει ότι δεν πρέπει να αφήνετε την οικογένειά σας να ασχολείται με τα ερωτικά σας… Επαγγελματικά είστε αυτοί που πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί έτσι θα κερδίσετε!
Αιγόκερως
Μία ολοδική σας Νέα Σελήνη και είστε τόσο συγκρατημένοι όσο και παρορμητικοί ταυτόχρονα! Αυτό είναι ένα ιδίωμα γιατί βλέπετε ότι πρέπει να βιαστείτε γιατί ο χρόνος για εσάς είναι πολύτιμος αλλά δε συνηγορούν οι άλλοι τόσο αποφασιστικά και πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα εξ’ ολοκλήρου μόνοι σας. Ερωτικά κινείστε με βάση αυτά που αισθάνεστε και αυτό είναι καλό γιατί είστε πολύ άμεσοι στην ανταπόκρισή σας!
Υδροχόος
Έχετε και εσείς καταλάβει ότι αυτά που υπονοούνται ή αυτά που δε λέγονται είναι πολύ σημαντικά για τις αποφάσεις σας. Ερωτικά μία προσπάθειά σας πρέπει να γίνει πολύ συντονισμένα και μελετημένα για να δείξετε είτε μεταμέλεια είτε ότι είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε. Τώρα είστε και πιο σοβαροί και ξέρετε πώς να αποφύγετε τις παγίδες… Επαγγελματικά, έχετε κάθε λόγο να θέλετε να μάθετε το γιατί, χωρίς καν να το ζητήσετε!
Ιχθείς
Μία κοινωνική Νέα Σελήνη για εσάς αλλά με δυσκολίες και κάτι πρέπει να θυσιάσετε ή να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας… Δεν πρέπει να βάζετε ανθρώπους στη ζωή σας αν δεν είστε σίγουροι ότι αξίζουν ή ότι μπορείτε να τους εμπιστευθείτε! Αυτό που πρέπει όμως να κάνετε είναι να βάζετε υψηλούς οικονομικούς στόχους και να παίρνετε ρίσκα τα οποία ωστόσο θα πρέπει να μετριάσετε.. Ερωτικά έχετε υψηλές προσδοκίες αλλά ο φόβος της αποτυχίας σας κρατάει πίσω!
Πηγή: Astrologos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις