google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας – Από 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας – Από 29 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017





Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Singles: Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με αποκαλύψεις. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σου φανερωθεί πρόσωπο που από καιρό έκρυβε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα. Αυτό το πρόσωπο θα σου εκδηλωθεί με θερμό και ξεκάθαρο τρόπο, θα σου δώσει τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να δεχτείς τις προτάσεις που θα λάβεις, δοκίμασε να κάνεις σχέση, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει καινούρια ερωτική προοπτική.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς χαλαρή θα είναι η στάση σου, ωστόσο από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων ίσως να φέρει δυσκολίες ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα ηρεμήσεις, θα βρεις τις ισορροπίες σου, η ερωτική και αισθησιακή σου στάση θα τερματίσει τις τυχόν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, χαλαρή, θερμή και οικεία θα είναι η στάση σου, η διάθεσή σου θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για προσεγγίσεις. Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Κριό θα σου ανοίξουν δρόμο περιπέτειας, θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, όμως όλα θα στηριχτούν στη στάση σου. Ένα αξιόλογο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, καλά θα κάνεις να το δεις με θερμό μάτι. Με την εμφάνιση της Σελήνη στο ζώδιό σου τα γεγονότα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις σταθερό ταίρι στο πλάι σου.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δεν θα θελήσεις εντάσεις μέσα στη σχέση σου, με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς θα αναζητήσεις ηρεμία, αρμονία, συνεννόηση. Επικοινωνιακή και επεξηγηματική θα είναι η στάση σου. Θα δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι πρέπει να αποφευχθεί. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σου, αν έχει συμβεί χωρισμός θα δοθεί έναυσμα επανασύνδεσης. Πριν κλείσει το εξαήμερο θα υπάρξει κατάληξη επανένωσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα αναδύεις ερωτισμό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποκύψει στη γοητεία σου. Αν θέλεις νέο ερωτικό ξεκίνημα τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις, η Αφροδίτη στον Κριό θα ενισχύσει τις “κυνηγητικές” σου διαθέσεις. Πάρε πρωτοβουλίες, κράτα ακμαία την αυτοπεποίθησή σου, η Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα… το νου σου στις αντιδράσεις σου. Κάτι που θα σου αποκαλυφθεί ενδεχομένως να μπερδέψει τη σκέψη σου. Αυτό που θα μάθεις θα σε βγάλει από το σκοτάδι, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τις ψευδαισθήσεις σου. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό, ίσως να τραβηχτεί το σκοινί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις υπερβολές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο προσοχή σε τάσεις ζήλιας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να εισέρχονται στον Κριό, θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, οι διαθέσεις σου θα είναι ερωτικές, θα κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις τη γοητεία σου. Θα είσαι σε θέση να κρίνεις και να αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις, θα κάνεις άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση και δεν θα απογοητευτείς. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα θελήσει να μείνει για πολλά χρόνια στη ζωή σου.

Σε σχέση: Σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις μέσα στο εξαήμερο και όλες θα σου βγούνε σε καλό. Από την αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, θα σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης και θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Η Αφροδίτη στον Κριό καθώς και ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, θα ενδυναμώσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, η σχέση σας θα μπει σε σταθερή τροχιά.

ΛΕΩΝ
Singles: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, όλες οι κινήσεις που θα κάνεις μέσα στη εβδομάδα θα είναι απολύτως συνειδητές, οι ενέργειες σου θα είναι τολμηρές. Με τον ερχομό της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Κριό, είτε πάρεις την απόφαση να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου, είτε προσεγγίσεις καινούριο πρόσωπο, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και δεν θα υπάρξει κίνδυνος να αλλάξεις γνώμη. Στην παρούσα φάση εσύ θα είναι ο καθοδηγητής της ερωτικής σου πορείας.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, εμμονές θα κάνουν την εμφάνισή τους, καλό θα είναι να μην προσκολληθείς πεισματικά σε προσωπικές εικασίες ή σε καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση και τη σχέση σου. Προσοχή να μην διαστρεβλώσεις ή παραποιήσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο απόφυγε την κτητική στάση, η ζήλια θα σε οδηγήσει σε λάθος πράξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Σημαδιακή θα είναι εβδομάδα σου. Το ελκυστικό πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα το ερωτευθείς, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία. Ο ερχομός της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Κριό θα σε ωθήσουν στο να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις. Θερμές θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα κερδίσεις την προσοχή ατόμου που θα σε γοητεύσει. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο, τρυφερή και αισθησιακή θα κάνει τη στάση σου, το εξαήμερο θα κλείσει με ερωτικό ραντεβού.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν, με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς οι προσωπικές στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι θα είναι συναισθηματικά έντονες. Θα υπάρξει αρμονία, με την Αφροδίτη στον Κριό θα συμβούν πράξεις αγάπης που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα φέρει επανασύνδεση και συμφιλίωση σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός ή συναισθηματική απόσταση.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, αυτήn τη φορά δεν θα πέσεις σε λάθη. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο που θα σε ενθουσιάσει. Ακολούθησε το ένστικτό σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς.

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς και στο κλείσιμο με την είσοδό της στον Ταύρο, βασική σου επιθυμία θα είναι να κατασταλάξεις και να διασφαλίσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, και αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση ή απόφαση δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα νιώσεις την ανάγκη να σταθμεύσεις δίπλα του. Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να εισέρχονται στον Κριό, θα πλησιάσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα εντοπίσεις, τα λόγια που θα ανταλλάξετε θα είναι καθοριστικά. Ίσως στην αρχή να πιστέψεις πως πρόκειται για μια περιστασιακή γνωριμία, ωστόσο στην πορεία των επαφών σας, με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο θα μείνει σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα εκδηλωτικό και αποκαλυπτικό θα είναι το ταίρι σου, θα ακουστούν αλήθειες που θα ενδυναμώσουν τα αισθήματά σας. Προμηνύεται εβδομάδα ιδιαιτέρως ερωτική, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό και τη Σελήνης στον Ταύρο πολύ πιθανό να πάρεις απόφαση δεσμευτικής κατάληξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη στους Ιχθείς, την Αφροδίτη στον Κριό και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, η στάση σου θα είναι ερωτική, τολμηρή και ιδιαιτέρως ελκυστική. Θα σε ερωτευτεί πρόσωπο που στην πορεία θα νιώσει για εσένα έντονη εξάρτηση, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας σας να χαράξει μεγάλη πορεία. Θα συμβεί κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει πορεία αγάπης και εντόνου πάθους.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αυθόρμητες και ειλικρινείς εξομολογήσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, έντονος θα είναι ο μεταξύ σας ερωτισμός, αυτήν τη φορά θα εστιάσετε στην αμοιβαία σας έλξη, στη σεξουαλική σας χημεία και πουθενά αλλού. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, θα γίνουν πράξεις που θα σας βοηθήσουν θα συνειδητοποιήσετε το βάθος της αγάπης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό, νέα γνωριμία θα αναζητήσεις. Θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να ερωτευθείς, να βάλεις στη ζωή σου το συναρπαστικό και το μοιραίο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με καινούριο πρόσωπο, αυτήν τη φορά θα κινηθείς και θα εκδηλωθείς χωρίς αναστολές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό έρχεται καινούριο ερωτικό άνοιγμα, θα γίνει ξεκίνημα νέας σχέσης.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα βγουν κρυμμένες ανάγκες, με τη Σελήνη στον Κριό ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου ίσως να προκύψει θέμα για το ποιος από τους δυο σας έχει το πάνω χέρι. Για να γλιτώσετε τις εντάσεις καλύτερα να εστιάσετε στην ερωτική σας χημεία, επικεντρωθείτε στα ουσιαστικά αισθήματα. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα βγάλει στη φόρα τον ερωτισμός, την έλξη σας, αλλά και τον μεταξύ σας ανταγωνισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Με διαθέσεις συμφιλίωσης και έντονου ερωτισμού θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από το παρελθόν. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στους Ιχθείς, έρχεται το πρώην ταίρι σου με στάση αποκαλυπτική και ερωτική. Θα την ακούσεις τη συναισθηματική εξομολόγηση, κάνε το βήμα να δεχτείς τη συνάντηση που θα σου προτείνει, το ραντεβού θα κλείσει με εκδηλώσεις που θα σε εκπλήξουν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως αναζωογονητικό.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εσύ που είσαι στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σου, δεν θα καταφέρεις να κρύψεις για πολύ ακόμα τον πόθο που έχεις για το πρόσωπο που ερωτεύτηκες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό θα υπάρξουν δυναμικές εκδηλώσεις, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αισθήματα πάθους και εξάρτησης. Η στάση που θα κρατήσει το ταίρι σου θα σου αποδείξει πως η έκταση των αισθημάτων του για σένα είναι πολύ μεγάλη.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα κυλήσει η εβδομάδα και θα κλείσει με χαρές και εκπλήξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα τονώσει τις ερωτικές σου διαθέσεις, με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Κριό σε περίπτωση που βιώνεις χωρισμό θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη θα σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση: Με την ερωτική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου, η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα ενεργοποιήσει την ερωτική σου δύναμη. Δώσε προσοχή στην είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, ίσως να θελήσεις να κυριαρχήσεις, ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου θα είναι παρορμητικός. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις απότομες ή σπασμωδικές αντιδράσεις, κινήσου με στρατηγική.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις