google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 2/02 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 2/02

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017



Καλημέρα! Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είναι δύσκολη η συνεννόηση σήμερα αλλά και εσείς δεν κάνετε κάτι για να το κάνετε πιο εύκολο, κυρίως με την στάση που κρατάτε και είστε αδιάλλακτοι έως και εγωιστές αλλά και επιθετικοί! Βεβαίως και από τη δική σας πλευρά υπάρχουν υποχρεώσεις που είναι σε άμεση συνάφεια με αυτά που κάνουν οι άλλοι για εσάς. Ερωτικά είστε σε φάση άρνησης και δεν το συζητάτε κιόλας… Επαγγελματικά μην πιστεύετε ότι όλοι είναι εναντίον σας!

Ταύρος
Μία μέρα με αρκετή δουλειά που φαίνεται και άλλη που πρέπει να κάνετε που δε φαίνεται… Ερωτικά σωστά επιλέγετε να κρατήσετε μία πιο απόμακρη στάση αφού δεν καταφέρνετε να βρείτε κοινές συνισταμένες για να πορευτείτε. Κοινώς η σιωπή σας αποδεικνύεται χρυσός… Επαγγελματικά υπάρχουν περιορισμοί για κάτι που ξέρετε αλλά δεν μπορείτε να το πείτε!

Δίδυμοι
Είστε αποπροσανατολισμένοι σήμερα και αυτό γιατί είστε διαταραγμένοι ψυχολογικά… Μάλλον έχετε εύθραυστη ψυχολογία και αντιδράτε σπασμωδικά… Ερωτικά υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση τα οποία σήμερα καλύτερα να μην προβείτε σε αποκαλύψεις γιατί δεν έχετε τον τρόπο να τις περάσετε ήπια στους άλλους… Επαγγελματικά, ευτυχώς έχετε υποστήριξη!

Καρκίνος
Η μέρα σας έχει μία σκιά που εμφανίζεται παντού και έτσι σας βαραίνει και δεν μπορείτε να είστε ανοιχτοί αλλά και ευδιάθετοι. Παρόλο που στα ερωτικά σας θέλετε να ανοιχτείτε εντούτοις, δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση ή τουλάχιστον δεν μπορείτε να τη διακρίνετε… Επαγγελματικά δεν είναι ότι σας κρύβουν κάτι είναι που απλώς έχουν περιορισμούς που δεν τους γνωρίζετε!

Λέων
Η μέρα έχει και τις δυσκολίες της για εσάς στην εργασία, κυρίως γιατί υπάρχουν κανόνες που σας βάζουν εμπόδια ή που σας δημιουργούν καχυποψία. Ερωτικά σωστά δίνετε βάση σε αυτά που έχετε κατοχυρώσει και μάλλον δε δέχεστε για κανένα λόγο να σας αγγίξει κανείς, γιατί είναι η μόνη ασφάλειά σας… Επαγγελματικά, οι πολλές συζητήσεις δεν έχουν και το ανάλογο καλό αποτέλεσμα γιατί μπαίνουν νέα δεδομένα με πρόχειρο τρόπο!

Παρθένος
Μία μέρα που έχετε το δίκιο σας να ανησυχείτε για τα οικονομικά σας και φυσικά να σας δημιουργούν άγχος οι λογαριασμοί που συσσωρεύονται και έχουν άμεση ημερομηνία λήξης. Ερωτικά προσπαθείτε να αποκρυπτογραφήσετε τα λεγόμενα των άλλων με μεγάλη δυσκολία και βέβαια με αμφίβολη επιτυχία. Επαγγελματικά έχετε καταλήξει ότι όλα λύνονται με διπλωματικό τρόπο και αρκετές δόσεις εχεμύθειας!

Ζυγός
Είστε και εσείς που επηρεάζεστε πολύ από τους άλλους αλλά είστε και εύθικτοι ως προς αυτά που λαμβάνετε… Ερωτικά είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο και να δημιουργείτε το λιγότερο υποψίες ή τουλάχιστον δυσαρέσκεια, και μάλιστα χωρίς να καταβάλετε καμία προσπάθεια. Επαγγελματικά δυστυχώς εξαρτάστε από άλλους οι οποίοι δεν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας!

Σκοορπιός
Μέρα που η επικοινωνία σας είναι τόσο χαλαρή όσο και να μην λέτε ούτε τα απαραίτητα, αλλά ούτε και τα σημαντικά… Αυτό δημιουργεί τουλάχιστον αποστάσεις ή παρεξηγήσεις που βέβαια δεν εκδηλώνονται και αυτό είναι ακόμα χειρότερο… Ερωτικά, σαφώς και πιστεύετε ότι υπερέχετε αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ηρεμεί αντίθετα να σας ωθεί σε εγρήγορση!

Τοξότης
Είστε σήμερα σε μία εγρήγορση που αυξάνεται όλο και περισσότερο και αυτό που θέλετε είναι να νιώσετε χαλάρωση και αποδοχή. Ομολογουμένως δεν υπάρχει συγχρονισμός και γι’ αυτό και εσείς δεν είστε ανοιχτοί ή δεν είστε τόσο σίγουροι για τις επιλογές σας και ψάχνετε να βρείτε κάπου να κρατηθείτε χωρίς ωστόσο να είναι ορατό αυτό. Επαγγελματικά υπάρχουν ζητήματα οικονομικά που σας προβληματίζουν. Ερωτικά θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάτι, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να το αντιμετωπίσετε τώρα!

Αιγόκερως
Μέρα που έχει και τις έννοιες του σπιτιού αυξημένες και αυτό που σας χρειάζεται είναι να νιώσετε ότι έχετε συμπαράσταση γιατί εύκολα χάνετε την ψυχραιμία σας και ίσως και να αντιμετωπίζετε τα πράγματα πιο βαριά από όσο πραγματικά είναι. Ερωτικά σαφώς και η επικοινωνία σας καθησυχάζει αλλά ξέρετε ότι δε θίγετε θέματα που υπάρχει διαφωνία… Επαγγελματικά, να αποστασιοποιείστε από θέματα που δεν είναι της δικής σας ευθύνης!

Υδροχόος
Από τη μία είστε εξωστρεφείς και αυτό είναι καλό από την άλλη όταν μπαίνετε σε λεπτομέρειες ξέρετε ότι είναι εύκολο να υπάρχουν διαφωνίες γιατί δεν είναι διευκρινισμένα τα ζητήματα και ούτε είναι εύκολο αυτό γιατί κανείς δεν αποφασίζει να κάνει πίσω… Ερωτικά έχετε υποψίες τις οποίες νομίζετε ότι τις έχετε επισφραγίσει κιόλας… Επαγγελματικά θέλετε να ρυθμίζετε τα θέματα και είστε πολύ συγκεντρωτικοί!

Ιχθείς
Όταν πιστεύετε ότι σας θίγουν βγάζετε δόντια και το κάνετε τόσο μεθοδικά ώστε να μη σας πάρουν είδηση. Σήμερα ωστόσο δεν έχετε και την τόση μαεστρία ώστε να μη γίνετε αντιληπτοί, και το κακό είναι ότι δε θα σας συγχωρέσουν εύκολα γιατί πιστεύουν ότι συνωμοτείτε εις βάρος τους. Αυτό για τους συνεργάτες δείχνει διαχωρισμό στις προτεραιότητες… Στα ερωτικά σας δεν βλέπετε τους ίδιους στόχους και ούτε καν το ομολογείτε αλλά θεωρείτε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε ανενόχλητοι!
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις