google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 4/01 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 4/01

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις και με την καλύτερη διάθεση, καθώς δε θα έχεις την ενέργεια που έχεις συνήθως και θα σε κάνει να απορήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να επηρεάζει την όρεξη και την ενέργειά σου, όμως δε θα κρατήσει για πολύ. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα αρχίσεις να νιώθεις την ευεργετική επίδρασή της στην ψυχολογία σου, καθώς θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά δραστήριος/α και σε φόρμα!



Δώσε στο ταίρι σου την ευκαιρία να δει τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου σήμερα που η Σελήνη είναι στους Ιχθύς, αλλιώς δε θα έχει ξανά αυτή την ευκαιρία! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μπορεί να κάνεις μια επιλογή μακριά από τα γούστα σου!

Ταύρος
Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τα κοινά και τα θέματα των φίλων σου, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα φέρει στην επιφάνεια την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου! Επιδίωξε να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και εθελοντικές εργασίες, ώστε να αισθανθείς ότι μπορείς να προσφέρεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να κάνεις την ανασκόπηση της ημέρας, αλλά μόνος/η σου.

Εάν το ταίρι σου δεν ακολουθήσει τις δραστηριότητές σου, δύσκολα θα καταφέρει να σε δει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα μπορεί να είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί σου, καθώς θα φέρει μια γνωριμία που θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά σου θέματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη δημόσια εικόνα σου, για αυτό είναι εξαιρετικό δύσκολο να τα παραμελήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δημιουργεί την ανάγκη για κοινωνική αναγνώριση μέσα από τα επαγγελματικά σου επιτεύγματα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και η ανάγκη σου για αναγνώριση θα παραμεριστεί από την ανάγκη σου για συναντήσεις με φίλους σου. Μην κάθεσαι λεπτό και κανόνισε μια βόλτα μαζί τους άμεσα!
Το ταίρι σου δε θα έχει προτεραιότητα σήμερα, καθώς η δουλειά και οι φίλοι σου θα το παραγκωνίσουν, με τη θέλησή σου βέβαια! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε κατάσταση συλλογής πληροφοριών, καθώς η ανάγκη σου για μάθηση είναι μεγάλη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να κάνεις μια «έρευνα αγοράς», για να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση, που θα σε βοηθήσει και επαγγελματικά. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δε θα σου αφήσουν χρόνο για οτιδήποτε άλλο.
Αντάλλαξε τις πληροφορίες που θα συλλέξεις σήμερα με το ταίρι σου και κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα. Αν δεν έχει βρει το ταίρι σου, βρες μια αφορμή για να ξεκινήσεις μια συζήτηση με αυτόν/η που σου αρέσει και άφησε τις γνώσεις σου να κλέψουν την παράσταση.

Λέων
Σήμερα θα εξακολουθήσεις να είσαι λίγο εσωστρεφής, καθώς η μνήμη σου έχει ανασύρει γεγονότα και καταστάσεις, που δε σου είναι ευχάριστες και η Σελήνη από τους Ιχθύς ρίχνει λάδι στη φωτιά. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα δώσει ένα τέλος στις περίεργες σκέψεις σου. Οι φίλοι σου, οι συγγενείς και οι κουμπάροι σου θα σε βοηθήσουν σε αυτό, καθώς οι προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους θα σε παρακινήσουν να ξαναβρείς τη διάθεσή σου.
Προσπάθησε να μην καβγαδίσεις με το ταίρι σου, καθώς η νύχτα προβλέπεται πολύ όμορφη, αν θα έχετε καταφέρει να αποφύγετε τον καβγά όλη την ημέρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον σου!

Παρθένος
Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα, καθώς δε θέλεις να έχουν το παραμικρό παράπονο από εσένα, αφού η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σε κάνει πολύ ευάλωτο/η στην κριτική τους. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα συνειδητοποιήσεις πως, στην προσπάθεια σου να αρέσεις στους άλλους, παραμέλησες τις δικές σου ανάγκες και τον εαυτό σου. Είναι πιθανό να αναστατωθείς, καθώς θα αισθανθείς ότι έχεις κάνει αρκετά για όλους εκτός από εσένα, αλλά προσπάθησε να μην αφήσεις την αναστάτωση αυτή να υπερισχύσει.
Το ταίρι σου μπορεί να γίνει το εξιλαστήριο θύμα για να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου ένταση, αλλά μετά τα πράγματα μπορεί να εκτροχιαστούν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μπορεί να προσεγγίσεις με λάθος τρόπο μια νέα ή πολύ πρόσφατη γνωριμία!

Ζυγός
Αν σε έχει κουράσει ο εντατικός ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται οι υποχρεώσεις σου, κάνε λίγη υπομονή, καθώς σήμερα θα μπορέσεις να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις και να τα διευθετήσεις όλα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου, αλλά γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε μια «χείρα βοηθείας» από συνεργάτες, φίλους και τον/τη σύντροφό σου, προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και θα δεις πως δεν πρόκειται να σου αρνηθούν.
Αν πιστεύεις ότι το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια υποχρέωσή σου, μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα διαπιστώσεις πως ένας άνθρωπος που συναντάς καθημερινά δε σε βλέπει μόνο φιλικά.

Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε προτρέπει να βάλεις μια καλλιτεχνική δόση σε οτιδήποτε και να κάνεις, ακόμα και στις καθημερινές σου ασχολίες, όπως το μαγείρεμα! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να δεις με διαφορετική οπτική ακόμα και τις απλές δραστηριότητές σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σημάνει το τέλος του διαλείμματος, καθώς θα ξεκινήσει να σου υπενθυμίζει υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους.
Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να βρεθείς με το ταίρι σου, γιατί μετά μπορεί να προκύψουν δουλειές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, εκμεταλλεύσου το για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, που έχεις παραμελήσει.

Τοξότης
Τα οικογενειακά σου θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς έχει συμβάλει στην αναμόχλευση καταστάσεων, με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα φροντίσει να σε ανταμείψει για τα ζόρια που πέρασες τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα. Κάνε υπομονή, και από το βράδυ θα ξεκινήσεις να νιώθεις τη διάθεση σου να επανέρχεται!
Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η διάθεσή σου αρχίζει να ανεβαίνει και αυτό θα προσελκύσει νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Αιγόκερως
Η επικοινωνιακή σου διάθεση καλά κρατεί, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς έχει φροντίσει για αυτό! Οι επαφές με συγγενείς και γείτονες είναι δεδομένες, καθώς δύσκολα θα καταφέρεις να μείνεις αδιάφορος/η στα νέα του περιβάλλοντός σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα «εν οίκω» παρά στα «εν δήμω». Κάνε μια συζήτηση με τους γονείς σου, καθώς τους έχεις παραμελήσει τελευταία και χρειάζεται να τους δείξεις πως νοιάζεσαι για εκείνους.
Απόφυγε να εμπλέξεις το ταίρι σου σε θέματα που αφορούν άλλους και όχι τη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, κράτησε τους τρίτους εκτός της προσωπικής σου ζωής, αν θέλεις να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να είναι το κύριο θέμα της ημέρας, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα εντείνει τις ανασφάλειες που έχουν προκληθεί από το ταμείο, που είναι… μείον. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου. Δεν αποκλείεται να έχεις μια επίσκεψη συγγενικών σου προσώπων ή μια πρόταση για έξοδο, που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα οικονομικά σε δεύτερο πλάνο.
Το βράδυ είναι ιδανικό για να συζητήσεις και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, καθώς οι τελευταίες μέρες σας είχαν απομακρύνει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ρίξε μια ματιά στον περίγυρό σου και ίσως κάποιος/α περιμένει ένα σου νεύμα!

Ιχθείς
Η Σελήνη βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, ώστε να μην υπάρξουν προστριβές. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα ανασφαλειών, που θα επηρεάσουν πολύ τη διάθεσή σου, αν τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από την πρέπουσα.
Ασχολήσου με το ταίρι σου σήμερα, καθώς τις τελευταίες ημέρες δεν του έχεις φερθεί και πολύ καλά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει στην κατάλληλη στιγμή, αλλά θα πρέπει να της δώσεις σημασία και να μην ξεκινήσεις παιχνιδάκια!
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις